Canım burdan uzak olmamaya çalışOf evet, maalesef, bugün ben çok kötü şeyler yaptım
Evde de spor yapabilirsin cnmSaol amin canım.suan 76 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum 170 boyum.karbonhidrat min tuketmeye çalışıyorum bol su tüketiyorum .evlenirken Karatay diyeti yapmıştım 63kiloydum.calisiyordum tabi şuan evden çıkamıyorum bebis olduğu icin sporda yok ev işi sadece..
Olan olmuş cnm yarın daha sağlıklı beslenirsin bide spor cezası verelim sana telafi olur inşallahSabah kahvaltısı
2 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım salatalık, bir parça beyaz peynir
Öğle
1 tabak Kuru Fasulye
Her şey buraya kadar guzeldi, sonra okulun etkinliğine gittim, ve 1 tane küçük ev yapımı poğaça yedim
Akşam yurda geldim
Ve bir küçük poğaça,biraz tavuk göğsü ve 1 kurabiye yedim
Nasıl telafi ederim bilmiyorum
Nasıl kilo verdinmi peki emzirirken.evet bebegim benden besleniyor diye şuan çokta üzülmüyorum kilolarima.bende şuan senin gibi yapıyorum az yemeye cabaliyorum pek birşey gitmiyorMerhaba:)gruba ilk dahil oldugumda bende emziriyordum.tatlıyı azalttım,ekmegi min seviyede tükettim,bol su birde mevsim müsaitti o zaman kızımı uyku vakti bebek arabasına koyar bende yürüyüşümü yapardım.herşeyi yerdım sadece normalden iki kaşık az koyar yogurt ayran tüketirdim yada salata.yemegimi hiçbir zaman kısmadım iki kaşık dısında.emmeyi bırakınca normal diyete döndü tabi durumum.çok aşırıda kısmamak lazım çünkü bebegin senden besleniyoronu sağlıklı besınlerden mahrum bırakma:)
67 yle hamıle kalıp 81 le doguma girdim.bir hafta sonra 74 kıloydum.sonra nasıl olduysa 71 e düştüm sanırım emzirsiğim içindi.gruba dahil oldum 63.5 ta izne ayrılmıştım.su an da 64 kiloyum geri döndüm.dogum izni bitip işe dönünce ye iç yat almıştım geri.yani kısaca yemegini ye aksatmadan.ekmegi,tatlıyı,annenlerin ye kızım süt yapar dediği seyleri ölçülü yersen sıkıntı olmaz:)havalar düzelincede bebegini arabasına koy ikinizde hem hava almış olursunuz hemde kılo vermene yardımcı olur.benim telimde adımsayar var mesela.hergün bakarım dünden az mı çok mü yürümüşüm diye.motive oluyosun inan kı:)Nasıl kilo verdinmi peki emzirirken.evet bebegim benden besleniyor diye şuan çokta üzülmüyorum kilolarima.bende şuan senin gibi yapıyorum az yemeye cabaliyorum pek birşey gitmiyor
Ayy canım Benimm aglicam simdi o kadar sıkıldım ki sahil deniz beni rahatlatıyor... sen nerelisin canımAntalya özlenmezmi ya ha gittimmi hayır :) ama donduk bu sene ankarada güneyde yaşamak en güzeli sıcacık
Insallah bende sincandayımmehtapcığım hoşgeldin ben Keçiörendeyim
görüşürüz inşallah bi gün
Tamam İnşallah, teşekkür ederim, ben zaten günlük yaklaşık olarak bu kadarını yapıyorum, bir kez daha yaparım yarın :)Canım burdan uzak olmamaya çalış
Bide çantanda sağlıklı atıştırmalıklar bulundur mutlaka
Evde de spor yapabilirsin cnm
Biraz dikkat edersen çok kolay verirsin
Şu aşamada karatay uygun olmaz sana uzun süre açlık var onda senin sık sık sağlıklı şeylerle beslenmen lazım
Olan olmuş cnm yarın daha sağlıklı beslenirsin bide spor cezası verelim sana telafi olur inşallah
Ders çalışırken ara verdiğinde
50 mekik
50 suquat
100 zıplama cezan cnm
Sincan uzak ama bir gün bellimi olur görüşürüz inşallahInsallah bende sincandayım
hoşgeldin arkadşım 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen birlikte bu yolda yurumekten memnun oluruz bizBende geldim
işte bu yediğimizi yakmayı öğrendiğimiz zaman olmuşuzdurLeslie ile 1 mil yurudum. Cunku iki tane kestane sekeri yedim ve saat kac demedim. Simdi yaptim terledim. Yakmisimdirr :) eve de yeni gelmistim. Bugun on saatim yolda gecti. Bayagi yoruldum
bu konu hakkında bilgim yok ama öğrenirim canım senin içinKızlar bende kinoa aldım ama nasıl tüketecem bi fikri olan var mı,birde kımı yerde kalorılı kımı yerde kalorısız dıo hangisi dogru acaba
suyu seversen 1 0 öndesin demektir mehtapcıgım bence bu zayıflama işi sporsuzda gider ama su olmadan asla2 litreyi kesin geçti şimdiden. Be zaten severim su içmeyi. Birde arada tarçınlı içiyorum.
Cezanı kendin kesmişsin cnm ama bu hafta artık kaçamak olmasın tamam mıLeslie ile 1 mil yurudum. Cunku iki tane kestane sekeri yedim ve saat kac demedim. Simdi yaptim terledim. Yakmisimdirr :) eve de yeni gelmistim. Bugun on saatim yolda gecti. Bayagi yoruldum
ozaman minumun seviyeye indirelim olmamıTamam çok sağlıklı ama inan ekmekle şekeri kesmeye çalışırsam diyetten soğurum
Sonra illaki alışırım ama şuan zaten zayıfım da 53 olmak istiyorum 5 kilo fazlam var ama ben on kilo vermek istiyorum o kadarına inan gücüm yok maalesef
Merhaba bende geldim. Benimde 10 aylık bir kızım 3.5 yaşında 1 oğlum var. Doğum kilolarım kaldı şuan 71 kiloyum boyum 157.
Hoşgeldiniz kızlar ilk sayfada kurallarımız varBende geldim
diyet menusu olmamış zaten pazartesı tam gaz başlıyoruzinşallah.
asıl diyet pazartesi başlayacak inşallah.
çünkü yarın evimde boyacılar olacak.
tüm evi boyatıyorum.
sabah
2 yumurta
4 dilim ekmek
bir dilim helva
2-3 bardak şekersiz açık çay
aralarda ıvır zıvırlar (kilo sebebim onlar :))
akşam
minik kreplerden 4-5 tane
kavurma
şekersiz açık çay
spor sıfır.
çünkü tüm gün kızımı salladım. diş çıkarma zamanı :))
suyu yazmayı unutmuşum.
en sevdiğim şeydir. 3 lt içiyorum genelde.
Ayy saol canımcımozaman minumun seviyeye indirelim olmamı
karatayıda ben yapamadım iki öğün bana göre değil:)
karatay diyetini oku ve işine geleni yap.
ben öyle yaptım.
10 kg vermiştim geçen sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?