Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Of evet, maalesef, bugün ben çok kötü şeyler yaptım
Canım burdan uzak olmamaya çalış
Bide çantanda sağlıklı atıştırmalıklar bulundur mutlaka
Evde de spor yapabilirsin cnm
Biraz dikkat edersen çok kolay verirsin
Şu aşamada karatay uygun olmaz sana uzun süre açlık var onda senin sık sık sağlıklı şeylerle beslenmen lazım
Olan olmuş cnm yarın daha sağlıklı beslenirsin bide spor cezası verelim sana telafi olur inşallah

Ders çalışırken ara verdiğinde
50 mekik
50 suquat
100 zıplama cezan cnm

Nasıl kilo verdinmi peki emzirirken.evet bebegim benden besleniyor diye şuan çokta üzülmüyorum kilolarima.bende şuan senin gibi yapıyorum az yemeye cabaliyorum pek birşey gitmiyor

Nasıl kilo verdinmi peki emzirirken.evet bebegim benden besleniyor diye şuan çokta üzülmüyorum kilolarima.bende şuan senin gibi yapıyorum az yemeye cabaliyorum pek birşey gitmiyor
67 yle hamıle kalıp 81 le doguma girdim.bir hafta sonra 74 kıloydum.sonra nasıl olduysa 71 e düştüm sanırım emzirsiğim içindi.gruba dahil oldum 63.5 ta izne ayrılmıştım.su an da 64 kiloyum geri döndüm.dogum izni bitip işe dönünce ye iç yat almıştım geri.yani kısaca yemegini ye aksatmadan.ekmegi,tatlıyı,annenlerin ye kızım süt yapar dediği seyleri ölçülü yersen sıkıntı olmaz:)havalar düzelincede bebegini arabasına koy ikinizde hem hava almış olursunuz hemde kılo vermene yardımcı olur.benim telimde adımsayar var mesela.hergün bakarım dünden az mı çok mü yürümüşüm diye.motive oluyosun inan kı:)

Tamam İnşallah, teşekkür ederim, ben zaten günlük yaklaşık olarak bu kadarını yapıyorum, bir kez daha yaparım yarın :)

Leslie ile 1 mil yurudum. Cunku iki tane kestane sekeri yedim ve saat kac demedim. Simdi yaptim terledim. Yakmisimdirr :) eve de yeni gelmistim. Bugun on saatim yolda gecti. Bayagi yoruldum

Leslie ile 1 mil yurudum. Cunku iki tane kestane sekeri yedim ve saat kac demedim. Simdi yaptim terledim. Yakmisimdirr :) eve de yeni gelmistim. Bugun on saatim yolda gecti. Bayagi yoruldum
işte bu yediğimizi yakmayı öğrendiğimiz zaman olmuşuzdur

ozaman minumun seviyeye indirelim olmamı

diyet menusu olmamış zaten pazartesı tam gaz başlıyoruz
boya işleri deme Allah kolaylık versın ne zordur bılırım ama sonra pırıl pırıl ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…