valla süperBende
Sabah 2 tane tereyağde yumurta
Biraz peynir
6 tane zeytin
1 çay bardağı( ince belli) kuruyemiş
Ara
Bol su
Tarçınlı süt 1 bardak
Aksam
1 kase mercimek çorbası
2 parça yağsız fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Bundan sonra birşey yemeyeceğim.
Soda ve su ( arada tarçınlı su) günü tamamlarım.
teşekkür ederim canımÇok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Birşey soracağım. Bu chia tohumu ne işe yarıyor aceba. Birde nasıl yiyorsun.
güzellik merhaba hoşgeldin ben dilek
Mefkure ablam ondan kısır yapıyordu cnmKızlar bende kinoa aldım ama nasıl tüketecem bi fikri olan var mı,birde kımı yerde kalorılı kımı yerde kalorısız dıo hangisi dogru acaba
Antalya özlenmezmi ya ha gittimmi hayır :) ama donduk bu sene ankarada güneyde yaşamak en güzeli sıcacıkTabiki de kuzumm ama söylemek istedim. . Antalyamı çok ozledimmm kumluca ya gittin mi hiç ben oraliyim) beklerim. Gene antalya ya da
Hoşgeldin cnmMerhaba herkese bende bildirim geldi bir göz atayim dedim. 7 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum diyet yapmak istiyorum ama sütum azalirmi bilmiyorum şuan dikkat ediyorum tabi daha kararlı olmak lazım.emzirip zayiflayanlar varmı bu grupta bilgi veren olursa sevinirim iyi aksamlar
Of evet, maalesef, bugün ben çok kötü şeyler yaptımhedefyeniben tatlım nerelerdesin bugun uğramadın hiç
canım hoşgeldin ben kızım 4 aylıktı diyete başlamıştım ayda 8 kilo vermiştim emzirmenin etkisiyleMerhaba herkese bende bildirim geldi bir göz atayim dedim. 7 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum diyet yapmak istiyorum ama sütum azalirmi bilmiyorum şuan dikkat ediyorum tabi daha kararlı olmak lazım.emzirip zayiflayanlar varmı bu grupta bilgi veren olursa sevinirim iyi aksamlar
kız ne yaptın yada şöyle soruyum ne yedin:)Of evet, maalesef, bugün ben çok kötü şeyler yaptım
Nette gördüm ilgi çekici olabilir:)ama kalorili mi bilmiyorum
Saol amin canım.suan 76 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum 170 boyum.karbonhidrat min tuketmeye çalışıyorum bol su tüketiyorum .evlenirken Karatay diyeti yapmıştım 63kiloydum.calisiyordum tabi şuan evden çıkamıyorum bebis olduğu icin sporda yok ev işi sadece..Hoşgeldin cnm
Allah bağışlasın bebişini
Emzirip zayıflayan çok kişi gördüm takımlarda
Enzirirken zaten çok kalori yakıyorsun biraz dikkat edersen çok rahat kilo verirsin
Aç kalmaman lazım bol su içmen lazım
Hamurişi, makarna, şeker kesersen
Bol yeşillik protein süt yoğurt meyve çiğ kuruyemiş , kaliteli karbonhidrat ve bol suyla hem sütün etkilenemez hemde çok rahat kilo verirsin cnm
Kaç kilosun şuan hedef kilon nedir
Merhaba:)gruba ilk dahil oldugumda bende emziriyordum.tatlıyı azalttım,ekmegi min seviyede tükettim,bol su birde mevsim müsaitti o zaman kızımı uyku vakti bebek arabasına koyar bende yürüyüşümü yapardım.herşeyi yerdım sadece normalden iki kaşık az koyar yogurt ayran tüketirdim yada salata.yemegimi hiçbir zaman kısmadım iki kaşık dısında.emmeyi bırakınca normal diyete döndü tabi durumum.çok aşırıda kısmamak lazım çünkü bebegin senden besleniyorMerhaba herkese bende bildirim geldi bir göz atayim dedim. 7 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum diyet yapmak istiyorum ama sütum azalirmi bilmiyorum şuan dikkat ediyorum tabi daha kararlı olmak lazım.emzirip zayiflayanlar varmı bu grupta bilgi veren olursa sevinirim iyi aksamlar
Yarın dıkkat edip spor yaparak olabilir:)Sabah kahvaltısı
2 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım salatalık, bir parça beyaz peynir
Öğle
1 tabak Kuru Fasulye
Her şey buraya kadar guzeldi, sonra okulun etkinliğine gittim, ve 1 tane küçük ev yapımı poğaça yedim
Akşam yurda geldim
Ve bir küçük poğaça,biraz tavuk göğsü ve 1 kurabiye yedim
Nasıl telafi ederim bilmiyorum
Hoş buldum canım.cok güzel vermissin yaa ben 8kilo versem yeter zaten çok heveslendim.dogru diyorsun. Normalde olmazdı ama emzirirken az aç kalsam bayilcak gibi oluyorum.Allahtan sıkı vücudum çok kilomu belli etmiyorum tabi zayiflamaliyim artikkcanım hoşgeldin ben kızım 4 aylıktı diyete başlamıştım ayda 8 kilo vermiştim emzirmenin etkisiyle
ya fikrim diyet yaparken sağlıklı besleniyoruz bu sütün kalitesini düşürmez artır
Ben emzirirken ilk aylar tatlı hamurişileri gece yarısı ekmek aralar yerdim bunların ne gibi faydası olurki süte
ne zaman diyete başladım bol yeşillik bol su acıkınca ekmek araları değil yaptığım yemekten yedim hem kilo vermiştim hemde sütümde azalma olmadı
zaten diyet bizim için aç kalmak değil doğru besini doğru zamanda yeme mantığı oyüzden de ne sağlığımızdan nede emziren anneler sütünden bir şey kaybederler
Hoşnulduk ama ben geçerken uğradım yokumgüzellik merhaba hoşgeldin ben dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?