Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oo olmaz mı ben 2 ayda 20 kg veren bile gördüm

TBiki bol spor yaparak neden üzüyorsun kendini bugün fazladan 1 saat sporunu yap bak nasıl gidiyor o kaloriler

Maşallah canım şehir dışında olmana rağmen güzel menü ama akşam ki ekmek olmasa da olur gibi sanki
Bir dilim ekmek dedigim arkadasin ekmeginden kopardim bir iki lokma o yuzden yazdim oraya. Su ikeanin sicacik citir ekmeklerini bilirsiniz. Dayanilacak gibi degil

Arkadaşlar katılmayı çok istiyorum ama bazı günler 5 mesaj yazma, başkasına yorum yapma sansımmolmayabilir
İsterseniz beni almayabilirsiniz

Bu arada Bursa beşevlerdeyim iki oğlum var

Hoşgeldin cnm

Geçmişler olsun bel ağrısı fena Allah yardımcın olsun

Bol tempolu yürüyüş bile İnan çok etki ediyor çok faydası var

Bence sen yazdıklarından anladığım kadarı ile çözmüşsün işi bayağı burda ne kadar aktif olursan da o kadar motive olursun İnan banA

Ayrıca 16 kg max 3 ayda gidecek bir rakam hadi bakalım görelim :)

Arkadaşlar katılmayı çok istiyorum ama bazı günler 5 mesaj yazma, başkasına yorum yapma sansımmolmayabilir

Hoşgeldin cnm fırsatın olmaz 2-3 yazarsın ama bir gün vaktin olur 15-20 yazarsın cnm

Önemli olan burda aktif olmak motivasyonu yükseltmek üyelerle kaynaşmak

Günaydın kızlar pazar bu saatlerde herkes uyur ben uyanık olurum neden iş Yok çünkü hahaha :)

Uyku gelmiyor haliyle maşallah ne kadar konuşmuşsunuz hepsini okudum tek tek

Yeni gelenler tekrar hoşgelmiş:)

Dünkü menümü paylaşıp kaçayım bende hemen bugün bol spor günü ilan ettim kendime çünkü

Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay

Saat 13:00
500 grlık çilekli yoğurt

Saat 13:45
1 fincan sade nescafe

Saat 17:00 gibi
Yarım avuç ceviz

Saat 20:30
2 lokma çiğköfte yedim

Saat 21:30
1 ince dilim yaş pasta (doğumgününe gitmiştim)

Su 1,5 litre kadar boğazımda yanma vardı çok içemedim

Spor
40 mekik
50 karın çekme
100 bisiklet hareketi
100 twister
40 dk yürüyüş
20 yan eritme hareketi

Günaydın kızlarrrr
Yeni üyelerimizde gelmiş
Şimdi kahvaltı hazırlamam lazım
Sonra tek tek ilgilenicem
İnşallahhh kaçamaksız bir pazar olur hepimiz için

Evet, bugün epey sıkı yapacağım İnşallah, telafi önemli :)

Afiyet olsun Zerosima su meyveli yogurtlar cok kalorili degil mi? Ben de dun aktivianin badem ve kuru meyve parcacikli yogurdunu yedim mecbur. Aclik oluyordum yoldan gelmistimm marketten onu kapiverdim. 180kalori idi. Mecbur kaldim yedim. Seker de varmis icinde. Kalorili ve sekerli olmasa bagimlisi olurdum kesin.

Bugun sabah 1 yumurta peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek zeytin yedim

Gayet iyi ancak tum yediklerimizi aksam sporla birlikte paylasiyoruz.

Ya kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.

canım benim bazen az yemek te kilo vermeye engel metoyu mu küstürdün acaba

bunu duydum tamam şimdi oldu:)
ama alerjin olan gıda olsa vücutta başka sinyalleride olmazmı anlarsın yani
sen zeki kadınsın kesin anlarsın:)

Hoşgeldin arkadaşım şayet kaçamaksız spor ve su ile desteklersrk burdan da kopmayıp motivasyonunuda kaybetmezsen yaza hedefe ulaşırız

Geç yatıyorum geçte kalkıyorum inşallah bu düzende bozarım
ay onu bende düzenleyemiyorum bir türlü gece 2.3 de yatıp sabahda 10larda zor kalkıyorum ama okulda olunca sıkıntı hep bi koşturma hali.
Deryacığım hoşgeldin öncelikle çok geçmiş olsun ya bende boyun fıtığı var plates iyi geldi bel fıtığı içinde yapsan faydası olur mili tabi doktora danış önce

maşallah kararlısın bu yolda daha öncede çok güzel kilolar vermişsin sağlıklı beslenerek bol su içerek hafif de yürüyüşlerle çok rahat kilo verirsin arkadaşım kuralları okumuşsun zaman içinde daha iyi kararsın tavsiye burdan kopma maya çalış kilo vermenin tek sırrı motive olmak oda burda fazlasıyla var canım

Bu arada Bursa beşevlerdeyim iki oğlum var
maşallah Allah bağışlasın kuzucuklarını
Kesinlikle yap çok güzel

bitanem cuma günleri tartı gününde erkenden bildirimini yap, menülerini tam yaz ve Kaçamaksız olsun yeri gelir müsait olur hergün girer yeri gelir idare ederiz s

Hoşgeldin cnm fırsatın olmaz 2-3 yazarsın ama bir gün vaktin olur 15-20 yazarsın cnm

Önemli olan burda aktif olmak motivasyonu yükseltmek üyelerle kaynaşmak
Kesinlikle haklısın kanka

Günaydın kızlar pazar bu saatlerde herkes uyur ben uyanık olurum neden iş Yok çünkü hahaha :)

Uyku gelmiyor haliyle maşallah ne kadar konuşmuşsunuz hepsini okudum tek tek

Yeni gelenler tekrar hoşgelmiş:)

Günaydın güzellik bende uyandım ama geç kaldım spora artık evde bişeyler yapıcaz
menu pasta hariç güzel oda bu haftanın son kaçamağı olsun zerom

Günaydın kızlarrrr
Yeni üyelerimizde gelmiş
Şimdi kahvaltı hazırlamam lazım
Sonra tek tek ilgilenicem
İnşallahhh kaçamaksız bir pazar olur hepimiz için
günaydın kaptanların kralı
Bugun sabah 1 yumurta peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek zeytin yedim
canım gayet güzel

günaydın kızlar hava çok güzel burda işleri bitirip yürüyüşe çıkmam lazım
Sabah uyuya kalmışım regl olunca pek gidesim olmadı açıkcası spor salonuna :)
amma kaybedecek zamanımız yok spora gidemiyorsam dışarda yürüyüş yaparım dışarda yapamazsam evde yaparım ama bugün bu sporu yaparım

Ya kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.
kabızlık olmasa çoktan inmiştin ya bana acı iyi gelir denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…