Merhaba herkese bende bildirim geldi bir göz atayim dedim. 7 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum diyet yapmak istiyorum ama sütum azalirmi bilmiyorum şuan dikkat ediyorum tabi daha kararlı olmak lazım.emzirip zayiflayanlar varmı bu grupta bilgi veren olursa sevinirim iyi aksamlar
Sabah kahvaltısı
2 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım salatalık, bir parça beyaz peynir
Öğle
1 tabak Kuru Fasulye
Her şey buraya kadar guzeldi, sonra okulun etkinliğine gittim, ve 1 tane küçük ev yapımı poğaça yedim
Akşam yurda geldim
Ve bir küçük poğaça,biraz tavuk göğsü ve 1 kurabiye yedim
Nasıl telafi ederim bilmiyorum
Merhaba bende geldim. Benimde 10 aylık bir kızım 3.5 yaşında 1 oğlum var. Doğum kilolarım kaldı şuan 71 kiloyum boyum 157.
Bende geldim
Bir dilim ekmek dedigim arkadasin ekmeginden kopardim bir iki lokma o yuzden yazdim oraya. Su ikeanin sicacik citir ekmeklerini bilirsiniz. Dayanilacak gibi degilMaşallah canım şehir dışında olmana rağmen güzel menü ama akşam ki ekmek olmasa da olur gibi sanki
MerhabalarFitt_anne davetiniz için çok teşekkür ediyorum
1. Sayfayı ve son 15 sayfayı okudum işin özünü anladım. Ve kabul ediyorum
Adım: Derya boyum: 1.68 kilom : 76
İlk Doğumda 97 kiloya kadar çıktım sonra 81'de sabit kaldım 4-5 sene 81-82 de gittim üç kez belimden ameliyat oldum sonuncusu bibuçuk sene önce hareketsiz günler le yine 90'lara çıkmıştım dukanla 62'te düştüm koruma yapmadım tabi narkozlar ve kortizon iğnelerinin de etkisi ile yine 81'e vurdu ibre kendi çabamla mama ve bol su ile bi şekilde şuan 76'yım 81'i kırdım ya artık düşerim korkmuyorum. Metabolizmam tiroidlerim hızlı çalışıyor(hatta endokrin dr'u nasıl kilolu olabildiğime şaşırmıştı bende ona benim yediğimin yarısını yesen obez olursun dediydim)
Neyse benim sorunum çok fazla acıkıp çok yemem ayrıca spor yapamıyorum. Fizik tedaviler gördüm normale döndüm sayılır ama tempolu yürüyüş ve yüzme dışında herşey yaşak. Şimdi de belimde üç fıtık çıkmış bi ayağım uyuşuk çok ağrılarım var ama artık ameliyat da olamam
Zayıflayınca ağrılarımın azalıcağını düşünüyorum inşallah hedefim 60 olmak 16 kilo vermek istiyorum.
Sabah sabah amma da yazdım
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir.
Bu arada Bursa beşevlerdeyim iki oğlum var
Bir dilim ekmek dedigim arkadasin ekmeginden kopardim bir iki lokma o yuzden yazdim oraya. Su ikeanin sicacik citir ekmeklerini bilirsiniz. Dayanilacak gibi degil
Arkadaşlar katılmayı çok istiyorum ama bazı günler 5 mesaj yazma, başkasına yorum yapma sansımmolmayabilir
İsterseniz beni almayabilirsiniz
Okulumuz sağ olsunoff saat ödevmi kafamı dayanır ona
bebeğim olanla ölene çare yok hem daha ilk günlerin adapte olana kadar olur böyle kazalar
telefi işi benim işimdir helede korumada 2 kılo artı çıkıp ertesı gun 1.5 vewrmiş adamım
öncelikle kesinlikle kaçamagın ertesı gunu çok dıkkat edıceksın
3lt su içilecek
ödem atmak ıçın yeşıl çay kıraz cayı gıbı benzerı çaylar içilecek
yapabılırsen karbonhıdratsız ve proteın ağırlıklı bır gun olsun
yada akşamı sebze yogurt lada geçiştirebilirsin misak kabak soteleyıp yoğurtla detoks etkısı yapar ertesı gun yerlesmeden gıder okılo
:)) teşekkürlerHoşgeldin cnm fırsatın olmaz 2-3 yazarsın ama bir gün vaktin olur 15-20 yazarsın cnm
Önemli olan burda aktif olmak motivasyonu yükseltmek üyelerle kaynaşmak
Dünkü menümü paylaşıp kaçayım bende hemen bugün bol spor günü ilan ettim kendime çünkü
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
Saat 13:00
500 grlık çilekli yoğurt
Saat 13:45
1 fincan sade nescafe
Saat 17:00 gibi
Yarım avuç ceviz
Saat 20:30
2 lokma çiğköfte yedim
Saat 21:30
1 ince dilim yaş pasta (doğumgününe gitmiştim)
Su 1,5 litre kadar boğazımda yanma vardı çok içemedim
Spor
40 mekik
50 karın çekme
100 bisiklet hareketi
100 twister
40 dk yürüyüş
20 yan eritme hareketi
Bugun sabah 1 yumurta peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek zeytin yedim
canım benim bazen az yemek te kilo vermeye engel metoyu mu küstürdün acabaDileğim,benim gittiğimde pilates aerobik yok keşke olsaydı ,2 yıl önce kısa süre pilates yapmış çok sevmiştim iyi gelmişti ebru şallının cd leri duruyosa onu da yapacağım (sol dizim menisküs yırtığı ona yüklenemiyorım çömelme hareketlerini de es geçiyorum) ben az yiyorum da yakmada sorun var yakmıyo galiba :) hadi uyu sen yazık sana :))
bunu duydum tamam şimdi oldu:)Dileğim, gıda intolerans testi Türkçesi, yani kan alıp senden,işte atıyorum 200 gıdadan herhangibirine vücudun alerji geliştirmiş mi diye abd ye kanı gönderip bakıyolar tr de öyle bi makina olmadığı için,hangi gıdalara karşı hassasiyetin varsa önce kesip sonra yavaş yavaş gerekli bi gıdaysa hayatına alıyosun çünkü alerjin olan gıdaları alıyosan vücut savunma geliştiriyo ve kilo veremiyosun -muş :))
Hoşgeldin arkadaşım şayet kaçamaksız spor ve su ile desteklersrk burdan da kopmayıp motivasyonunuda kaybetmezsen yaza hedefe ulaşırızBende okudum azım le aldığım kuloları geri verecem yazın 64ken 4ay için de 76 kılo oldum kaç aydır sabıt duruyo başaracağına inanıyorum hedefım58 çıkı boy 64 daha önce bu kilodayım çok hoş duruyordu
ay onu bende düzenleyemiyorum bir türlü gece 2.3 de yatıp sabahda 10larda zor kalkıyorum ama okulda olunca sıkıntı hep bi koşturma hali.Geç yatıyorum geçte kalkıyorum inşallah bu düzende bozarım
Deryacığım hoşgeldin öncelikle çok geçmiş olsun ya bende boyun fıtığı var plates iyi geldi bel fıtığı içinde yapsan faydası olur mili tabi doktora danış önceMerhabalarFitt_anne davetiniz için çok teşekkür ediyorum
1. Sayfayı ve son 15 sayfayı okudum işin özünü anladım. Ve kabul ediyorum
Adım: Derya boyum: 1.68 kilom : 76
İlk Doğumda 97 kiloya kadar çıktım sonra 81'de sabit kaldım 4-5 sene 81-82 de gittim üç kez belimden ameliyat oldum sonuncusu bibuçuk sene önce hareketsiz günler le yine 90'lara çıkmıştım dukanla 62'te düştüm koruma yapmadım tabi narkozlar ve kortizon iğnelerinin de etkisi ile yine 81'e vurdu ibre kendi çabamla mama ve bol su ile bi şekilde şuan 76'yım 81'i kırdım ya artık düşerim korkmuyorum. Metabolizmam tiroidlerim hızlı çalışıyor(hatta endokrin dr'u nasıl kilolu olabildiğime şaşırmıştı bende ona benim yediğimin yarısını yesen obez olursun dediydim)
Neyse benim sorunum çok fazla acıkıp çok yemem ayrıca spor yapamıyorum. Fizik tedaviler gördüm normale döndüm sayılır ama tempolu yürüyüş ve yüzme dışında herşey yaşak. Şimdi de belimde üç fıtık çıkmış bi ayağım uyuşuk çok ağrılarım var ama artık ameliyat da olamam
Zayıflayınca ağrılarımın azalıcağını düşünüyorum inşallah hedefim 60 olmak 16 kilo vermek istiyorum.
Sabah sabah amma da yazdım
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir.
maşallah Allah bağışlasın kuzucuklarınıBu arada Bursa beşevlerdeyim iki oğlum var
Kesinlikle yap çok güzelNesfit bana da çok şekerli geliyor aldım meyvelisini şekerinden yiyemiyorum ara sıra çerez niyetine yiyorum ama ballı bademliyi tek geçerim onun kıvamı yerinde :)
Evde chia tohumum var nasıl yapacağımı bilmiyordum bu tarifi deneyeyim
bitanem cuma günleri tartı gününde erkenden bildirimini yap, menülerini tam yaz ve Kaçamaksız olsun yeri gelir müsait olur hergün girer yeri gelir idare ederiz sArkadaşlar katılmayı çok istiyorum ama bazı günler 5 mesaj yazma, başkasına yorum yapma sansımmolmayabilir
İsterseniz beni almayabilirsiniz
Kesinlikle haklısın kankaHoşgeldin cnm fırsatın olmaz 2-3 yazarsın ama bir gün vaktin olur 15-20 yazarsın cnm
Önemli olan burda aktif olmak motivasyonu yükseltmek üyelerle kaynaşmak
Günaydın kızlar pazar bu saatlerde herkes uyur ben uyanık olurum neden iş Yok çünkü hahaha :)
Uyku gelmiyor haliyle maşallah ne kadar konuşmuşsunuz hepsini okudum tek tek
Yeni gelenler tekrar hoşgelmiş:)
Günaydın güzellik bende uyandım ama geç kaldım sporaDünkü menümü paylaşıp kaçayım bende hemen bugün bol spor günü ilan ettim kendime çünkü
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
Saat 13:00
500 grlık çilekli yoğurt
Saat 13:45
1 fincan sade nescafe
Saat 17:00 gibi
Yarım avuç ceviz
Saat 20:30
2 lokma çiğköfte yedim
Saat 21:30
1 ince dilim yaş pasta (doğumgününe gitmiştim)
Su 1,5 litre kadar boğazımda yanma vardı çok içemedim
Spor
40 mekik
50 karın çekme
100 bisiklet hareketi
100 twister
40 dk yürüyüş
20 yan eritme hareketi
günaydın kaptanların kralıGünaydın kızlarrrr
Yeni üyelerimizde gelmiş
Şimdi kahvaltı hazırlamam lazım
Sonra tek tek ilgilenicem
İnşallahhh kaçamaksız bir pazar olur hepimiz için
canım gayet güzelBugun sabah 1 yumurta peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek zeytin yedim
kabızlık olmasa çoktan inmiştin ya bana acı iyi gelir deneseneYa kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?