- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Aaa 64 ü hangi sürede nasıl oldun bilmiyorum ama bama mucize gibi geliyo :)) Yavrularınla hep mutlu sağlıklı huzurlu keyifli günleriniz olsun :)) ayrıca yaşını sordukalrında çok sexi bi cevap vereceksin 33 o dudaklar büzüşecek :)) ben 79 luyum yani 38 oldum bu yıl,yeni evliyim çocuk yok -olmayacak ta :)) ,istanbul avrupa yakasındayım,en fazla 62 yi görmüş bir olarak son 5 yılda aniden hızla kilo alıp 78,5 oldum 80i asla görmek istemiyorum.300 gr verirsem 2 kg alıyorum neyim var bilmiyorum tahlillerde karaciğer yağlanmam ve tiroid yavaşlığı var ama ilaçlık durum yok,paketli ürün yemem şeker hiç kullanmam,pirinç,ekmek,şeker eve girmez zaten,karbonhidrat olarak bi tek makarna yı bırakamadım,spor salonuna 9aylık üyelik almıştım eylülde baktım aynıyım bıraktım şimdi yarın itibariyle yeniden gideceğim :)) ilk sayfayı daha okumadım okuyacağım sanırım uyuman gerekiyordu mutlu uykular sevgilercanımsın
kendini tanıtırsan 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bu yolda birlikte ilerlemekten çok mutlu oluruz biz
ben dilek 33 yaşında diyim aslında hala 32 pazartesı 33 olucam sen 32 de2 uşak anası 78 80 lere çıkınca dıyete başladım 64 fıstık gıbı olup mezun oldum korumaya çalışıyorum
Aynen kuzum herkesin hayali olan bi memleketim var çok şükür... gidin kız gidin tatil iyidir tüm negatıf enerjini boşaltır gelirsin.. sen nerde yasıyosunçogu insanın hayelini yaşamışsın çocukken ne guzelbenım eşim ege aşığı en buyuk hayelıdır öyle bi yerde yaşamak:)
seneye gidelim ya hele bu soguklardan sonra kemiğimiiz iliğimizi ıstırdık güneşte:)
nazoo enerjin harika hele 33 oluyanı bayıldım:))Aaa 64 ü hangi sürede nasıl oldun bilmiyorum ama bama mucize gibi geliyo :)) Yavrularınla hep mutlu sağlıklı huzurlu keyifli günleriniz olsun :)) ayrıca yaşını sordukalrında çok sexi bi cevap vereceksin 33 o dudaklar büzüşecek :)) ben 79 luyum yani 38 oldum bu yıl,yeni evliyim çocuk yok -olmayacak ta :)) ,istanbul avrupa yakasındayım,en fazla 62 yi görmüş bir olarak son 5 yılda aniden hızla kilo alıp 78,5 oldum 80i asla görmek istemiyorum.300 gr verirsem 2 kg alıyorum neyim var bilmiyorum tahlillerde karaciğer yağlanmam ve tiroid yavaşlığı var ama ilaçlık durum yok,paketli ürün yemem şeker hiç kullanmam,pirinç,ekmek,şeker eve girmez zaten,karbonhidrat olarak bi tek makarna yı bırakamadım,spor salonuna 9aylık üyelik almıştım eylülde baktım aynıyım bıraktım şimdi yarın itibariyle yeniden gideceğim :)) ilk sayfayı daha okumadım okuyacağım sanırım uyuman gerekiyordu mutlu uykular sevgiler
ankaradayım bacım ya taşı toprağı taş olan:)seviyommu ne biliyım yaşayıp gidiyoruz amma bir haftasonu gezmek istesek tek gidilen yer avm başkada yok ama deniz kenarı olsa ıkı yurusen oh mıs yeter huzur işteAynen kuzum herkesin hayali olan bi memleketim var çok şükür... gidin kız gidin tatil iyidir tüm negatıf enerjini boşaltır gelirsin.. sen nerde yasıyosun
bu arada 2,5 ayda 64 oldum bebekAaa 64 ü hangi sürede nasıl oldun bilmiyorum ama bama mucize gibi geliyo :)) Yavrularınla hep mutlu sağlıklı huzurlu keyifli günleriniz olsun :)) ayrıca yaşını sordukalrında çok sexi bi cevap vereceksin 33 o dudaklar büzüşecek :)) ben 79 luyum yani 38 oldum bu yıl,yeni evliyim çocuk yok -olmayacak ta :)) ,istanbul avrupa yakasındayım,en fazla 62 yi görmüş bir olarak son 5 yılda aniden hızla kilo alıp 78,5 oldum 80i asla görmek istemiyorum.300 gr verirsem 2 kg alıyorum neyim var bilmiyorum tahlillerde karaciğer yağlanmam ve tiroid yavaşlığı var ama ilaçlık durum yok,paketli ürün yemem şeker hiç kullanmam,pirinç,ekmek,şeker eve girmez zaten,karbonhidrat olarak bi tek makarna yı bırakamadım,spor salonuna 9aylık üyelik almıştım eylülde baktım aynıyım bıraktım şimdi yarın itibariyle yeniden gideceğim :)) ilk sayfayı daha okumadım okuyacağım sanırım uyuman gerekiyordu mutlu uykular sevgiler
hevesle başlayıp üç gün sonra bırakan çok oluyor gurupları ama sen bırakmıycaksın sende o ışığı gördüm benYediklerimi yaptığım sporu sabah itibariyle yaptıkça yazacağım 5mesaj altına düşmemek gerektiğini ve 2 hafta sonunda kg verirsem listeye alınacağımı da okudum,buradaki diyet arkadaşlarımı da takip edeceğim, bu arada pinner test yaptıran varsa nereye yaptırmak daha doğru ve uygun fiyatlı dm den yardımcı olursa çok sevinirim.Güçlü ,mutlu,pozitif bi karakterim ben ama hiçbişekilde yenemediğim bu sorunum için bi adım atmama en naif şekilde vesile olanFitt_anne gerçekten beni çok mutlu ettiğini bilmeni isterim.Geç uyuyorum ,uyuyanlara mutlu geceler ben de buradaki mesajları didikliyim biraz
Dileğim,benim gittiğimde pilates aerobik yok keşke olsaydı ,2 yıl önce kısa süre pilates yapmış çok sevmiştim iyi gelmişti ebru şallının cd leri duruyosa onu da yapacağım (sol dizim menisküs yırtığı ona yüklenemiyorım çömelme hareketlerini de es geçiyorum) ben az yiyorum da yakmada sorun var yakmıyo galiba :) hadi uyu sen yazık sana :))nazoo enerjin harika hele 33 oluyanı bayıldım:))
hemide yeni gelinmişsin ya ne güzel topuklu terlıkler kırmızı gecelıkler bayılırım
bebiş içinde ne diyim Rabbim her şeyın hayırlısını vaktı zamanı gelınce nasıp etsın dıyerek kapatıyorum
Vardır biyerde bi hatan canım ya hastalık olmayınca bana göre kılo verılmemesı imkansız matematık işi hacı sonuçta yedıgını yakınca nasıl dayanır o yağlar yarın itibariyle menulerını yazarsan bakalım nerde ne oluyo:)
hele spor bıralılırmı helede o paraları verınce ben haftanın 3 gunu gıdıyorum 2 gun plates 1 gun airobık 2 ayda kıçım kalktı inanırmısın platesle ,görsen aynı lopez götü
neyse kaçayım daha fazla edepleşmeden
nazom ya yazsam sana iştahımı neler nelere yiyebildiğimi, ben o halde kilo verdım sende bu irade varken oo havada karada verırsın burdan kopma yeterki bak gör demişti dersin dilek
iyi geceler arkadaşım
Dileğim, gıda intolerans testi Türkçesi, yani kan alıp senden,işte atıyorum 200 gıdadan herhangibirine vücudun alerji geliştirmiş mi diye abd ye kanı gönderip bakıyolar tr de öyle bi makina olmadığı için,hangi gıdalara karşı hassasiyetin varsa önce kesip sonra yavaş yavaş gerekli bi gıdaysa hayatına alıyosun çünkü alerjin olan gıdaları alıyosan vücut savunma geliştiriyo ve kilo veremiyosun -muş :))hevesle başlayıp üç gün sonra bırakan çok oluyor gurupları ama sen bırakmıycaksın sende o ışığı gördüm ben
o dediğin test bilmiyorum ben ya
Al benden de o kadar kuzus...ankaradayım bacım ya taşı toprağı taş olan:)seviyommu ne biliyım yaşayıp gidiyoruz amma bir haftasonu gezmek istesek tek gidilen yer avm başkada yok ama deniz kenarı olsa ıkı yurusen oh mıs yeter huzur işte
TamammCezanı kendin kesmişsin cnm ama bu hafta artık kaçamak olmasın tamam mı
Kızlar menümü paylaşım
Sabah 10.30
Avuç içi kadar pide,üç çatal peynir,3 zeytin,yarım domates,bir ç.k reçel,bir haşlanmış yumurta
Akşamüzeri 17.00
3.5 küçük hindi ızgara köfte,dört çatal pilav,4 çatal közlenmiş patlıcan salatası,bir bardak ayran
Spor:
1 saat hızlı tempo yürüyüş
5 dk eliptik
50 bacak ağırlık kaldırma
70 kol ağırlık kaldırma
50 mekik
60 iç bacak çalıştırma
2 lt su
Bugunluk yemek faslı kapanmıştır:)
Bu arada pilav yemesem iyiydi ama dayanamadım
Merhaba sekerler :)
Sehir disindayim bugun demistim... evet biraz zor oldu ama diyet olmaya calistimm..
Annecigim iki dilim kepekli ekmegin arasina peynir salam ve biber koymuş sabah kahvaltimi 8de bu sekilde yaptim.
Arada uc tane basak yulafli kepekli biskuvi yedim 11gibi
13:00 aktivia meyve badem parçacıkli yogurt
17:00 somon baligi sebze salatasi bir kasik haslanmis patates bir dilim ekmek
19:00 nestle nesfit cikolatali bar
Bugun de boyle kapanir. Sade kahve ictim uc dort fincan. Su icmeye de calisiyorum. Suan yoldayim cok su icemiyorum wcm gelmesin diye ama yine de 1lt icmisimdir.
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler. Liste kalabaliklastikca takibim zorlasti. Cevap veremedigim arkadaslar elbette olacaktir. Simdiden kusura bakmayin. Bol zayiflamalar dilerim.
Gun icerisinde biraz kosturmaca biraz hareketli gecti. Kalori yakmisimdir herhalde :)
teşekkür ederim canım
Ben öğlenleri yemek yemeyi sevmiyorum nesfit türleri yerdim 9.takımda iken kızlar sağolsun nesfitin şekerli olduğunu yerine yulaf ezmesi ve chia tohumu kullanmamı tavsiye ettiler
canım çok faydası var Google müsait olunca bak, hatırladığım kadarıyla müthiş protein içeriyor bu da tok tutuyor
Ben bir kase süte iki yemek kaşığı chia tohumu biraz kako 5,6 siyah üzümle tatlandırıyırum genelde bu karışımı yapıp akşamdan dolaba koy ki şişsin chia tohumu, ertesi günde tüket tavsiye ederim bana çok iyi geliyor puding yeme hazzı veriyor hemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?