Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aaa 64 ü hangi sürede nasıl oldun bilmiyorum ama bama mucize gibi geliyo :)) Yavrularınla hep mutlu sağlıklı huzurlu keyifli günleriniz olsun :)) ayrıca yaşını sordukalrında çok sexi bi cevap vereceksin 33 o dudaklar büzüşecek :)) ben 79 luyum yani 38 oldum bu yıl,yeni evliyim çocuk yok -olmayacak ta :)) ,istanbul avrupa yakasındayım,en fazla 62 yi görmüş bir olarak son 5 yılda aniden hızla kilo alıp 78,5 oldum 80i asla görmek istemiyorum.300 gr verirsem 2 kg alıyorum neyim var bilmiyorum tahlillerde karaciğer yağlanmam ve tiroid yavaşlığı var ama ilaçlık durum yok,paketli ürün yemem şeker hiç kullanmam,pirinç,ekmek,şeker eve girmez zaten,karbonhidrat olarak bi tek makarna yı bırakamadım,spor salonuna 9aylık üyelik almıştım eylülde baktım aynıyım bıraktım şimdi yarın itibariyle yeniden gideceğim :)) ilk sayfayı daha okumadım okuyacağım sanırım uyuman gerekiyordu mutlu uykular sevgiler

Aynen kuzum herkesin hayali olan bi memleketim var çok şükür... gidin kız gidin tatil iyidir tüm negatıf enerjini boşaltır gelirsin.. sen nerde yasıyosun

nazoo enerjin harika hele 33 oluyanı bayıldım:))
hemide yeni gelinmişsin ya ne güzel topuklu terlıkler kırmızı gecelıkler bayılırım
bebiş içinde ne diyim Rabbim her şeyın hayırlısını vaktı zamanı gelınce nasıp etsın dıyerek kapatıyorum
Vardır biyerde bi hatan canım ya hastalık olmayınca bana göre kılo verılmemesı imkansız matematık işi hacı sonuçta yedıgını yakınca nasıl dayanır o yağlar yarın itibariyle menulerını yazarsan bakalım nerde ne oluyo:)
hele spor bıralılırmı helede o paraları verınce ben haftanın 3 gunu gıdıyorum 2 gun plates 1 gun airobık 2 ayda kıçım kalktı inanırmısın platesle ,görsen aynı lopez götü
neyse kaçayım daha fazla edepleşmeden
nazom ya yazsam sana iştahımı neler nelere yiyebildiğimi, ben o halde kilo verdım sende bu irade varken oo havada karada verırsın burdan kopma yeterki bak gör demişti dersin dilek
iyi geceler arkadaşım

Aynen kuzum herkesin hayali olan bi memleketim var çok şükür... gidin kız gidin tatil iyidir tüm negatıf enerjini boşaltır gelirsin.. sen nerde yasıyosun
ankaradayım bacım ya taşı toprağı taş olan:)seviyommu ne biliyım yaşayıp gidiyoruz amma bir haftasonu gezmek istesek tek gidilen yer avm başkada yok ama deniz kenarı olsa ıkı yurusen oh mıs yeter huzur işte

Yediklerimi yaptığım sporu sabah itibariyle yaptıkça yazacağım 5mesaj altına düşmemek gerektiğini ve 2 hafta sonunda kg verirsem listeye alınacağımı da okudum,buradaki diyet arkadaşlarımı da takip edeceğim, bu arada pinner test yaptıran varsa nereye yaptırmak daha doğru ve uygun fiyatlı dm den yardımcı olursa çok sevinirim.Güçlü ,mutlu,pozitif bi karakterim ben ama hiçbişekilde yenemediğim bu sorunum için bi adım atmama en naif şekilde vesile olan Fitt_anne gerçekten beni çok mutlu ettiğini bilmeni isterim.Geç uyuyorum ,uyuyanlara mutlu geceler ben de buradaki mesajları didikliyim biraz

bu arada 2,5 ayda 64 oldum bebek

hevesle başlayıp üç gün sonra bırakan çok oluyor gurupları ama sen bırakmıycaksın sende o ışığı gördüm ben
o dediğin test bilmiyorum ben ya

Dileğim,benim gittiğimde pilates aerobik yok keşke olsaydı ,2 yıl önce kısa süre pilates yapmış çok sevmiştim iyi gelmişti ebru şallının cd leri duruyosa onu da yapacağım (sol dizim menisküs yırtığı ona yüklenemiyorım çömelme hareketlerini de es geçiyorum) ben az yiyorum da yakmada sorun var yakmıyo galiba :) hadi uyu sen yazık sana :))

hevesle başlayıp üç gün sonra bırakan çok oluyor gurupları ama sen bırakmıycaksın sende o ışığı gördüm ben
o dediğin test bilmiyorum ben ya
Dileğim, gıda intolerans testi Türkçesi, yani kan alıp senden,işte atıyorum 200 gıdadan herhangibirine vücudun alerji geliştirmiş mi diye abd ye kanı gönderip bakıyolar tr de öyle bi makina olmadığı için,hangi gıdalara karşı hassasiyetin varsa önce kesip sonra yavaş yavaş gerekli bi gıdaysa hayatına alıyosun çünkü alerjin olan gıdaları alıyosan vücut savunma geliştiriyo ve kilo veremiyosun -muş :))

iyi geceler kızlar bizim için çok güzel bir gündü yeni kanlar canlar geldı takımıımza
Bu guruplarda kimsenin kımseden bi çıkarı yok ama deliler gibi okadar çok istiyoruzki kilo sorunu yüzenden
aynı sorunları duyguları yaşadığımız hem cinslerimiz hayellerıne hayel ettıgı fızıklere kavussun ,eşekten düşenü eşekten düşen anlar inanın sizi burdakı hanımlardan daha ıyı kımse anlayamaz ..anlatsanız roman olur kılo yuzunden kırıldıgınız incindiğiniz belki ayna karşısına her tıka basa yedıkten sonra kendınıe hakaret ederken buldugunuz,magazadan beğendiğiniz kıyafetın bedenı olmayınca yada beğendıgınız kıyafet mankende çok guzel dururken sizin üstünüzde çok komik durunca yaşadıgınız hayal kırıklığı daha bunlardan bir sürü biriktirdiğiniz kötü anılar vardır emınım
misal ben sırf kılom yuzunden en yakın arkadasımın dugunune gıdemedım çunku ne doru duzgun bı kıyefet oldu ustume nede benı zayıf halımı bılen arkadaslarımın karşısına çıkacak yüzümne çok üzülmüştüm o gun ne çok istemiştim orda olmayı ama kılolarım engel olmustu utanmıstım kendımden
neyse çok uzatmıyım burda kalırsanınız zamanla aynı dılı konuştugumuzu zamanla kimseden görmediğiniz destegı burda gördüm diyeceksiniz
gerçekten zayıflamayı çok istiyorsanız burası buyuk nimet bacılarım ne olur aklınızı kullanın biraz sıkın dişiniiz boğazınızı inanın tartıda rakamların her cuma nasıl eksıldıgını göruceksınız her hafta yarışın motıvasyonuyla dıyet yapmak büyük keyif olucak ..burda oldugunuz surece kaybettıgınız tek şey yağlarınız olucak diyerek kaçıyorum ben

Bende okudum azım le aldığım kuloları geri verecem yazın 64ken 4ay için de 76 kılo oldum kaç aydır sabıt duruyo başaracağına inanıyorum hedefım58 çıkı boy 64 daha önce bu kilodayım çok hoş duruyordu

Merhabalar Fitt_anne davetiniz için çok teşekkür ediyorum
1. Sayfayı ve son 15 sayfayı okudum işin özünü anladım. Ve kabul ediyorum

Adım: Derya boyum: 1.68 kilom : 76
İlk Doğumda 97 kiloya kadar çıktım sonra 81'de sabit kaldım 4-5 sene 81-82 de gittim üç kez belimden ameliyat oldum sonuncusu bibuçuk sene önce hareketsiz günler le yine 90'lara çıkmıştım dukanla 62'te düştüm koruma yapmadım tabi narkozlar ve kortizon iğnelerinin de etkisi ile yine 81'e vurdu ibre kendi çabamla mama ve bol su ile bi şekilde şuan 76'yım 81'i kırdım ya artık düşerim korkmuyorum. Metabolizmam tiroidlerim hızlı çalışıyor(hatta endokrin dr'u nasıl kilolu olabildiğime şaşırmıştı bende ona benim yediğimin yarısını yesen obez olursun dediydim)
Neyse benim sorunum çok fazla acıkıp çok yemem ayrıca spor yapamıyorum. Fizik tedaviler gördüm normale döndüm sayılır ama tempolu yürüyüş ve yüzme dışında herşey yaşak. Şimdi de belimde üç fıtık çıkmış bi ayağım uyuşuk çok ağrılarım var ama artık ameliyat da olamam
Zayıflayınca ağrılarımın azalıcağını düşünüyorum inşallah hedefim 60 olmak 16 kilo vermek istiyorum.

Sabah sabah amma da yazdım
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir.

Sporla eritmişsin canım

Maşallah canım şehir dışında olmana rağmen güzel menü ama akşam ki ekmek olmasa da olur gibi sanki

Nesfit bana da çok şekerli geliyor aldım meyvelisini şekerinden yiyemiyorum ara sıra çerez niyetine yiyorum ama ballı bademliyi tek geçerim onun kıvamı yerinde :)

Evde chia tohumum var nasıl yapacağımı bilmiyordum bu tarifi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…