Merhaba bende yeni katıldım diyete başladığımdan beri wc sıkıntısı çok çekiyorum kayısı fayda etmedi adaçayı bana çok iyi geliyor iki gün içeyim karnım dümdüz oluyorYa kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.
gerçekten çokmuş bir halley kalorisi de :)Afiyet olsunZerosima su meyveli yogurtlar cok kalorili degil mi? Ben de dun aktivianin badem ve kuru meyve parcacikli yogurdunu yedim mecbur. Aclik oluyordum yoldan gelmistimm marketten onu kapiverdim. 180kalori idi. Mecbur kaldim yedim. Seker de varmis icinde. Kalorili ve sekerli olmasa bagimlisi olurdum kesin.
Gayet iyi ancak tum yediklerimizi aksam sporla birlikte paylasiyoruz.
Afiyet olsunZerosima su meyveli yogurtlar cok kalorili degil mi? Ben de dun aktivianin badem ve kuru meyve parcacikli yogurdunu yedim mecbur. Aclik oluyordum yoldan gelmistimm marketten onu kapiverdim. 180kalori idi. Mecbur kaldim yedim. Seker de varmis icinde. Kalorili ve sekerli olmasa bagimlisi olurdum kesin.
Gayet iyi ancak tum yediklerimizi aksam sporla birlikte paylasiyoruz.
canım benim bazen az yemek te kilo vermeye engel metoyu mu küstürdün acaba
bunu duydum tamam şimdi oldu:)
ama alerjin olan gıda olsa vücutta başka sinyalleride olmazmı anlarsın yani
sen zeki kadınsın kesin anlarsın:)
Hoşgeldin arkadaşım şayet kaçamaksız spor ve su ile desteklersrk burdan da kopmayıp motivasyonunuda kaybetmezsen yaza hedefe ulaşırız
ay onu bende düzenleyemiyorum bir türlü gece 2.3 de yatıp sabahda 10larda zor kalkıyorum ama okulda olunca sıkıntı hep bi koşturma hali.
Deryacığım hoşgeldin öncelikle çok geçmiş olsun ya bende boyun fıtığı var plates iyi geldi bel fıtığı içinde yapsan faydası olur mili tabi doktora danış önce
maşallah kararlısın bu yolda daha öncede çok güzel kilolar vermişsin sağlıklı beslenerek bol su içerek hafif de yürüyüşlerle çok rahat kilo verirsin arkadaşım kuralları okumuşsun zaman içinde daha iyi kararsın tavsiye burdan kopma maya çalış kilo vermenin tek sırrı motive olmak oda burda fazlasıyla var canım
maşallah Allah bağışlasın kuzucuklarını
Kesinlikle yap çok güzel
bitanem cuma günleri tartı gününde erkenden bildirimini yap, menülerini tam yaz ve Kaçamaksız olsun yeri gelir müsait olur hergün girer yeri gelir idare ederiz s
Kesinlikle haklısın kanka
Günaydın güzellik bende uyandım ama geç kaldım sporaartık evde bişeyler yapıcaz
menu pasta hariç güzel oda bu haftanın son kaçamağı olsun zerom
günaydın kaptanların kralı
canım gayet güzel
Cnm moral bozmak yok daha pazar önümüzde koskoca 5 gün var ufak tefek kaçamakların vardıYa kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.
Kızlar benide alın
Fitt_anne teşekkürler :))
Bende okudum azım le aldığım kuloları geri verecem yazın 64ken 4ay için de 76 kılo oldum kaç aydır sabıt duruyo başaracağına inanıyorum hedefım58 çıkı boy 64 daha önce bu kilodayım çok hoş duruyordu
MerhabalarFitt_anne davetiniz için çok teşekkür ediyorum
1. Sayfayı ve son 15 sayfayı okudum işin özünü anladım. Ve kabul ediyorum
Adım: Derya boyum: 1.68 kilom : 76
İlk Doğumda 97 kiloya kadar çıktım sonra 81'de sabit kaldım 4-5 sene 81-82 de gittim üç kez belimden ameliyat oldum sonuncusu bibuçuk sene önce hareketsiz günler le yine 90'lara çıkmıştım dukanla 62'te düştüm koruma yapmadım tabi narkozlar ve kortizon iğnelerinin de etkisi ile yine 81'e vurdu ibre kendi çabamla mama ve bol su ile bi şekilde şuan 76'yım 81'i kırdım ya artık düşerim korkmuyorum. Metabolizmam tiroidlerim hızlı çalışıyor(hatta endokrin dr'u nasıl kilolu olabildiğime şaşırmıştı bende ona benim yediğimin yarısını yesen obez olursun dediydim)
Neyse benim sorunum çok fazla acıkıp çok yemem ayrıca spor yapamıyorum. Fizik tedaviler gördüm normale döndüm sayılır ama tempolu yürüyüş ve yüzme dışında herşey yaşak. Şimdi de belimde üç fıtık çıkmış bi ayağım uyuşuk çok ağrılarım var ama artık ameliyat da olamam
Zayıflayınca ağrılarımın azalıcağını düşünüyorum inşallah hedefim 60 olmak 16 kilo vermek istiyorum.
Sabah sabah amma da yazdım
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir.
Arkadaşlar katılmayı çok istiyorum ama bazı günler 5 mesaj yazma, başkasına yorum yapma sansımmolmayabilir
İsterseniz beni almayabilirsiniz
kaptanım biz iştahlı kilo almaya müsait bir yapımız olmuş olabilir lakin biz tuttuğunu koparan kadınlarızKızlar hepiniz hoşgeldiniz
Kurallarımızı kabul ettiniz çokkk sevindim
İnşallah kalabalık çok iyi anlaşan ve her cuma ilk 3 te yerine alan bi takım oluruz hepbirlikte
Kendimi tanıtayım
İsmim gülşah
29,5 yaşındayım
Evliyim istanbulda yaşıyorum
75 e yakın başladım bende 61 e kadar inmiştim sonra malesef geri aldım şimdi 68 le yeniden başladım
Bu arada takım kaptanıyım
Fitt_anne ve @Zerosima da yardımcılarım
Takımımız yeni üyesi bol bi takım
Tabiki aranızda bu deneme sürecinde pes edenler olacak, gönül isterki kimse dönmesin bu yoldan
Geçen yaz okadar pişman oldumki diyete ara verdiğime keşke yaza zayıf girseydim de kadınlar plajında bile haşema giymek zorunda kalmasaydım diye
İnşallah bu yaz bu pişmanlıkları yaşamıycaz hep birlikte
Ben turk kahvesi cok icerim. Bana misin demiyor. Kacamak dedigin bir iki lokma ekmek kestane sekeri iki tane baska hic kacamak falan yapmadim benCnm moral bozmak yok daha pazar önümüzde koskoca 5 gün var ufak tefek kaçamakların vardı
Bugun itibari ile sıfır kaçamakla verirsin
Wc içinde kabak yemeği yiyebilirsin yani biraz lifli gıdalar almaya çalış
Bana aç karnına türkkahveside iyi geliyor wc için bide bol su
ah tatlim diyetteki bir bunye affetmiyor kestane sekerini yakacak kadar extra spor yapmadiysan ertesi gunu az tutmadiysan nankor bu diyet ama basaracagizBen turk kahvesi cok icerim. Bana misin demiyor. Kacamak dedigin bir iki lokma ekmek kestane sekeri iki tane baska hic kacamak falan yapmadim ben
İki tane kestane sekeri yedim diye gecenin on ikisinde 10saat yoldan gelip leslie ile 1mil yurudum oyle yattimah tatlim diyetteki bir bunye affetmiyor kestane sekerini yakacak kadar extra spor yapmadiysan ertesi gunu az tutmadiysan nankor bu diyet ama basaracagiz
oo kimler gelmiş hoş gelmiş kaptaniçem seni burda görmek büyük şeref bizim için
sırf meraktan bende alıcam bi gün:)Ben bi alışverişe çıkıyorum güzeller
Bulabilirsem wasa alıcam bide bem deneyim şu wasayı
Sebze ve tavuk alıcam haftaiçine hazırlık
Yahu merak edilecek biseyi yok aslinda. Galeta gibi dusunun yassi buyuk oldukca sert ve kitir. İcindeki tum su alinmis tahilli kraker gibi. İki tanesi bir dilim ekmek yerine geciyormus. Yerken oldukca gurultu cikardigindan ben her yerde yiyemiyorumsırf meraktan bende alıcam bi gün:)
hoşgeldın arkadasım RABBİM evlatlarını sana bağışlasın;
ben dilek 13 kılo vererek hedefımıe ulastım burlardan kopmayarakta korumaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?