Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.
Merhaba bende yeni katıldım diyete başladığımdan beri wc sıkıntısı çok çekiyorum kayısı fayda etmedi adaçayı bana çok iyi geliyor iki gün içeyim karnım dümdüz oluyor

gerçekten çokmuş bir halley kalorisi de :)
hiç gerek yok bence

Başka bişey yemiyorum ama işyerinde dürüm yemekten daha az kalorili en azından :)

Son kaçamağımdı canım yemem hedef büyük bu hafta çünkü :)

Ya kizlar 70.3 kiloyum. 3gundur wcye de cikamiyorum gerci gene basladi benim problem. Dun sinameki ictim biraz bugun etki eder belki. İnemiyorum su 6lara cildiracagim.
Cnm moral bozmak yok daha pazar önümüzde koskoca 5 gün var ufak tefek kaçamakların vardı
Bugun itibari ile sıfır kaçamakla verirsin
Wc içinde kabak yemeği yiyebilirsin yani biraz lifli gıdalar almaya çalış
Bana aç karnına türkkahveside iyi geliyor wc için bide bol su

Kızlar benide alın

Arkadaşlar katılmayı çok istiyorum ama bazı günler 5 mesaj yazma, başkasına yorum yapma sansımmolmayabilir
İsterseniz beni almayabilirsiniz

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz
Kurallarımızı kabul ettiniz çokkk sevindim
İnşallah kalabalık çok iyi anlaşan ve her cuma ilk 3 te yerine alan bi takım oluruz hepbirlikte

Kendimi tanıtayım
İsmim gülşah
29,5 yaşındayım
Evliyim istanbulda yaşıyorum
75 e yakın başladım bende 61 e kadar inmiştim sonra malesef geri aldım şimdi 68 le yeniden başladım

Bu arada takım kaptanıyım
Fitt_anne ve @Zerosima da yardımcılarım

Takımımız yeni üyesi bol bi takım
Tabiki aranızda bu deneme sürecinde pes edenler olacak, gönül isterki kimse dönmesin bu yoldan
Geçen yaz okadar pişman oldumki diyete ara verdiğime keşke yaza zayıf girseydim de kadınlar plajında bile haşema giymek zorunda kalmasaydım diye
İnşallah bu yaz bu pişmanlıkları yaşamıycaz hep birlikte

kaptanım biz iştahlı kilo almaya müsait bir yapımız olmuş olabilir lakin biz tuttuğunu koparan kadınlarız evet bazen tökezliyoruz, bazen beyin açlığına yılların verdiği alışkanlıklara yenik düşüyoruz, amma biz ne yapmıyoruz pes etmiyoruz kabullenmiyoruz ruhumuza ait olmayan bu kiloları kabul etmiyoruz bizi kısıtlayan hayallerimizi yaşamaya engel olan kiloları evet verdik aldık tekrar verdik gene aldık ama olsun biz vazgeçmedikçe kendimizden mücadelemizden bir gün olucak hedefe ulaşıp almıycaz artık çünkü yıllardır hasretle beklenen sevgili misali olacak o beden yıllardır bu fiziğe kavuşmak için verdiğin mücadeleleri düşünüp almıycaz artık bu kiloları kaptanım
13yıldır 65 kavuşmak uğraştım bebişim gibi bakıyorum ona tartıda kaybetmemek için, misal bu gün tekrardan kavuştuk ikimizde birbirimizi çok seviyoruz:))

Ben turk kahvesi cok icerim. Bana misin demiyor. Kacamak dedigin bir iki lokma ekmek kestane sekeri iki tane baska hic kacamak falan yapmadim ben

Ben turk kahvesi cok icerim. Bana misin demiyor. Kacamak dedigin bir iki lokma ekmek kestane sekeri iki tane baska hic kacamak falan yapmadim ben
ah tatlim diyetteki bir bunye affetmiyor kestane sekerini yakacak kadar extra spor yapmadiysan ertesi gunu az tutmadiysan nankor bu diyet ama basaracagiz

Ben bi alışverişe çıkıyorum güzeller
Bulabilirsem wasa alıcam bide bem deneyim şu wasayı
Sebze ve tavuk alıcam haftaiçine hazırlık

ah tatlim diyetteki bir bunye affetmiyor kestane sekerini yakacak kadar extra spor yapmadiysan ertesi gunu az tutmadiysan nankor bu diyet ama basaracagiz
İki tane kestane sekeri yedim diye gecenin on ikisinde 10saat yoldan gelip leslie ile 1mil yurudum oyle yattim

gunaydin mutlu pazarlar sahgull Fitt_anne yeni firsatim oldu hayırlı olsun kizlar baya canlı kanli bir takim olmus maşallah ilk ikide bulusmsk umidiyle ucuncude gpzumuz yok
oo kimler gelmiş hoş gelmiş kaptaniçem seni burda görmek büyük şeref bizim için
dur bi kahve yapıyım hemen:)
biz iki haftaya sıkı bi takım oluruz şu alemde tek rakipde 9.takımı görürüm 
şimdiden bi yarış sözü alıyım senden kaptanım

sırf meraktan bende alıcam bi gün:)
Yahu merak edilecek biseyi yok aslinda. Galeta gibi dusunun yassi buyuk oldukca sert ve kitir. İcindeki tum su alinmis tahilli kraker gibi. İki tanesi bir dilim ekmek yerine geciyormus. Yerken oldukca gurultu cikardigindan ben her yerde yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…