Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimde eşimm nefret ediyo kilodan kendiside miyon tepli olduğu icin sürekli yaşlandın diye dalga geciyo bu sabah ona dedim göreceksin incecik eski kiloma gelcem daha önce de 58kilo bana çok yakısıyordu

İstedikten sonra başaramayacağın hiç bişey Yok canım

Valla nasıl bişey olduğunu bilmiyorum açıkçası canım ama kuru incirin 1 tanesi bile 1 porsiyon meyve kalorisi olarak biliyorum sen öğün olarak yemişsin ama akşamı hafif geçirirsen bence olur

Kızlarrrr market işlerimi hallettim
Eşim arabayla götüreyim seni dedi ama tabi reddettim yürüdüm
Toplamda 4,3 km yurumusum

Ve tüm haftalık ihtiyaçlarımı aldım en sağlıklısından
Wasa ve filtre kahvede aldım

Herkes hazırlığını yapsın yarın itibari ile bahane istemiyorummm

Bende alışverişimi yaptım canım.pırasa,kabak,karnabahar,brokoli,bol yeşillik:)

Benimde eşimm nefret ediyo kilodan kendiside miyon tepli olduğu icin sürekli yaşlandın diye dalga geciyo bu sabah ona dedim göreceksin incecik eski kiloma gelcem daha önce de 58kilo bana çok yakısıyordu
bence hiç bir erkek sevmiyor kiloyu sevmesinlerde sevilecek bi durumu yokki ne giydiğin yakışıyor ne kendini rahat hissediyorsun her gidilen evde kırlent kucağa alınır o göbek gizlensin diye:)
düşünsene arkadaşım istediğimizi yemek için nelerden vazgeçiyoruz değermi kesinlikle değmez helede yaş ilerledikçe sağlık sorunları başlayınca kilodan yanlış beslenmeden kaynaklı keşke zamanında önlemini alsaydık diycez.
Keşke dememek için bi adım attık ve inanıyorum ki başaracaz yaza herkes hedefine ulaşacak 3ayda 15 kilo rahat verilir azimli olursan emek verirsen bacım

Fitt_anne sahgull Zerosima leslie ile 3 mil yürüdüm 40 tane bacak hareketi yaptim. 45 dk surdu bilgilerinize :)
Süpersin bitanemm

Ozaman dahada bi hırslanıyoruz ve enişte artık benimki gibi sana yeter aşkım verme kilo diycek kıskançlığından

Cnm tatlı ihtiyacını karşılamak amacıyla arada sırada öğün yerine ve erken saatlerde küçük porsiyon yiyebilirsin ama abartmadan
Çünkü incir baya kalorili evet şeker yok ama incirin kalorisi yetiyor, tercih edilebilcek en sağlıklı kaçamak ama tekrar söylüyorum abartmadan çok nadir yemek lazım

Bende alışverişimi yaptım canım.pırasa,kabak,karnabahar,brokoli,bol yeşillik:)
bende şimdi çıkıcam sabah kahvaltıda yeşillik olmayınca çeri domateside yiyorum genelde doymuyor yani gözüm doymuyor iki lokma peynirle:)

Bende sebze meyve almaya çıkıyorum kızlar kabak indiyse alıyım sote lip yiyim akşam malum yarın kilo bildiricez

fıstıklar ben bi karnımı doyurayım sonrada yeni üyelerimizide listeye ekleyip güncelleryeyim bilelim takımımızda kim var kim yok

Yeni
Üyede çağırmıycam artık maşallah baya kalabalık olduk, bu hafta tanısıp kaynaşalım güzelce

inşallah kahvaltıda domates bır parca peynır iki tane zeytin bide yumurta yedım

ayy inşallah kız hoşuma hattı bu laf

Pekiii :) tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…