Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hımm galetayı sevmem bunuda sevmem ozaman 1dilim ekmeğe devam o vakit:l

Saleykum arkadaşlar.
Teşekkür ederim beni aldığınız için. Kuralları okudum. İnşallah başaracagiz birlikte. Hayırlısı
Aleyküm selam canım. kendini tanıtırmısın
Ben dilek bu işi başarmış ve şu dönem ayaklarımı yerden kesecek kadar mutlu eden özgüven tavan olan dilek:)

Hosbuldum kaptanım yapmaya kararlıyim insalllahr tıkır tıkır gönder kılolar saat9da 3yada4tane fındıkla azıcık kuru uzun yedım

Hosbuldum kaptanım yapmaya kararlıyim insalllahr tıkır tıkır gönder kılolar saat9da 3yada4tane fındıkla azıcık kuru uzun yedım

kilo verince ne değişti hayatımda mesala evli ve eşi için bir şeyler yapmaktan keyif alan bende çok şey değişti tesettürlüyüm lakin fıtratımızda olan süsü sevmemden dolayı evde bu ihtiyacımi gidermeyi seviyorum kiloluyken şiş yanaklaramı makyajı yakıştırıp yapmazken şimdi bir kalemle bile gayet güzel görülebiliyorum
kilolu iken büyük paralar harcayıp aldığım elbiseleri üzerime yakıştıramazken şimdi bir badi bir kotla bile cillop gibi olduğumu hissediyorum eşimin beğeni sözlerini almak hele, helal olsun bana nasıl başardım diye kendimle gurur duymams yetiyor

Benimde eşimm nefret ediyo kilodan kendiside miyon tepli olduğu icin sürekli yaşlandın diye dalga geciyo bu sabah ona dedim göreceksin incecik eski kiloma gelcem daha önce de 58kilo bana çok yakısıyordu

Ya kizlar. Ben ogle yemegimde sadece bir kase incir uyutmasi yedim. Bagirsaklarimin ihtiyaci var. İcinde sadece sut ve kuru incir var. Yemeli miyiz yememeli miyiz bilemedim. Biraz fazlaca kalorili olabilir belki ama ogunde sadece onu yersek kurtarir mi ? Yiyorum aslinda cok faydali seker yok maya yok incir mayalandiriyor ancak bi vicdan azabi cekiyorum ben. Yersem gunduz yemeye calisiyorum. Beni bi aydinlatabilir misiniz ki acabaa?? sahgull Zerosima Fitt_anne T tudeel ??

Saleykum arkadaşlar.
Teşekkür ederim beni aldığınız için. Kuralları okudum. İnşallah başaracagiz birlikte. Hayırlısı

Hoşgeldin canım tabiki istikrarla gidersen neden başaramayasın yeter ki kendine güven :)

İnsanın kendine güveni geliyor demi kesinlikle canım haklısın bende öyleyim şu sıra aldığım kilo önemli bile değil uzun zamandır görmeyen kişiler bile gelip hala nasıl zayıflamışsın diyorlar ama yaza fit in fit olacam kararlıyım başaracağız :)

Bir bardak süt yaklaşık 130 kalori bir kuru incirde 57 kalori.içerisinde ne kadarı süt ne kadarı incir tam bilemiyorum yaklaşık bişe çıkar en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…