oluruz Oluruz hemde çok kolay oluruzAmin canım sağol . Bende 76 dan 71 e düştüm ama en az 60 olmam lazım
Ben çok sevemedim nedenseYahu merak edilecek biseyi yok aslinda. Galeta gibi dusunun yassi buyuk oldukca sert ve kitir. İcindeki tum su alinmis tahilli kraker gibi. İki tanesi bir dilim ekmek yerine geciyormus. Yerken oldukca gurultu cikardigindan ben her yerde yiyemiyorum
Merhaba. Ben de 77den 70e dustum. Ve benim de hedefim 60. 60gordukten sonra 58e de duserim diye dusunuyorum bakalim. Basaricaz. BasarmaliyizzAmin canım sağol . Bende 76 dan 71 e düştüm ama en az 60 olmam lazım
hımm galetayı sevmem bunuda sevmem ozaman 1dilim ekmeğe devam o vakit:lYahu merak edilecek biseyi yok aslinda. Galeta gibi dusunun yassi buyuk oldukca sert ve kitir. İcindeki tum su alinmis tahilli kraker gibi. İki tanesi bir dilim ekmek yerine geciyormus. Yerken oldukca gurultu cikardigindan ben her yerde yiyemiyorum
Yani cok sevilcek bi tarafi yok gercekten. Sadece icerisinde ayiklanmamis tum tahıllar var ve vitaminli. Arada bir yenebilir kahvaltida ekmek yerineBen çok sevemedim nedense
Mantikli :)hımm galetayı sevmem bunuda sevmem ozaman 1dilim ekmeğe devam o vakit:l
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz
Kurallarımızı kabul ettiniz çokkk sevindim
İnşallah kalabalık çok iyi anlaşan ve her cuma ilk 3 te yerine alan bi takım oluruz hepbirlikte
Kendimi tanıtayım
İsmim gülşah
29,5 yaşındayım
Evliyim istanbulda yaşıyorum
75 e yakın başladım bende 61 e kadar inmiştim sonra malesef geri aldım şimdi 68 le yeniden başladım
Bu arada takım kaptanıyım
Fitt_anne ve @Zerosima da yardımcılarım
Takımımız yeni üyesi bol bi takım
Tabiki aranızda bu deneme sürecinde pes edenler olacak, gönül isterki kimse dönmesin bu yoldan
Geçen yaz okadar pişman oldumki diyete ara verdiğime keşke yaza zayıf girseydim de kadınlar plajında bile haşema giymek zorunda kalmasaydım diye
İnşallah bu yaz bu pişmanlıkları yaşamıycaz hep birlikte
Kagıt gibi incecik galetalar var ya hani kepekli susamlı falan ben onların çekirdeklisini seviyorum.Yani cok sevilcek bi tarafi yok gercekten. Sadece icerisinde ayiklanmamis tum tahıllar var ve vitaminli. Arada bir yenebilir kahvaltida ekmek yerine
Aleyküm selam canım. kendini tanıtırmısınSaleykum arkadaşlar.
Teşekkür ederim beni aldığınız için. Kuralları okudum. İnşallah başaracagiz birlikte. Hayırlısı
Benimde eşimm nefret ediyo kilodan kendiside miyon tepli olduğu icin sürekli yaşlandın diye dalga geciyo bu sabah ona dedim göreceksin incecik eski kiloma gelcem daha önce de 58kilo bana çok yakısıyordukilo verince ne değişti hayatımda mesala evli ve eşi için bir şeyler yapmaktan keyif alan bende çok şey değiştitesettürlüyüm lakin fıtratımızda olan süsü sevmemden dolayı evde bu ihtiyacımi gidermeyi seviyorum kiloluyken şiş yanaklaramı makyajı yakıştırıp yapmazken şimdi bir kalemle bile gayet güzel görülebiliyorum
kilolu iken büyük paralar harcayıp aldığım elbiseleri üzerime yakıştıramazken şimdi bir badi bir kotla bile cillop gibi olduğumu hissediyorum eşimin beğeni sözlerini almak hele, helal olsun bana nasıl başardım diye kendimle gurur duymams yetiyor
Ben de onu gormedim hic. Az kalorili mi ki? Cekirdek var ya?Kagıt gibi incecik galetalar var ya hani kepekli susamlı falan ben onların çekirdeklisini seviyorum.
Saleykum arkadaşlar.
Teşekkür ederim beni aldığınız için. Kuralları okudum. İnşallah başaracagiz birlikte. Hayırlısı
Merhaba. Ben de 77den 70e dustum. Ve benim de hedefim 60. 60gordukten sonra 58e de duserim diye dusunuyorum bakalim. Basaricaz. Basarmaliyizz
kilo verince ne değişti hayatımda mesala evli ve eşi için bir şeyler yapmaktan keyif alan bende çok şey değiştitesettürlüyüm lakin fıtratımızda olan süsü sevmemden dolayı evde bu ihtiyacımi gidermeyi seviyorum kiloluyken şiş yanaklaramı makyajı yakıştırıp yapmazken şimdi bir kalemle bile gayet güzel görülebiliyorum
kilolu iken büyük paralar harcayıp aldığım elbiseleri üzerime yakıştıramazken şimdi bir badi bir kotla bile cillop gibi olduğumu hissediyorum eşimin beğeni sözlerini almak hele, helal olsun bana nasıl başardım diye kendimle gurur duymams yetiyor
Bir bardak süt yaklaşık 130 kalori bir kuru incirde 57 kalori.içerisinde ne kadarı süt ne kadarı incir tam bilemiyorum yaklaşık bişe çıkar en azından.Ya kizlar. Ben ogle yemegimde sadece bir kase incir uyutmasi yedim. Bagirsaklarimin ihtiyaci var. İcinde sadece sut ve kuru incir var. Yemeli miyiz yememeli miyiz bilemedim. Biraz fazlaca kalorili olabilir belki ama ogunde sadece onu yersek kurtarir mi ? Yiyorum aslinda cok faydali seker yok maya yok incir mayalandiriyor ancak bi vicdan azabi cekiyorum ben. Yersem gunduz yemeye calisiyorum. Beni bi aydinlatabilir misiniz ki acabaa??sahgull Zerosima Fitt_anne T tudeel ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?