Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben varım...yarışalım
dediğin gibi hırs olur daha iyi veririz...eee kuru kuru mu? yenilen ne yapacak eğlencede katalım
ayy dur hemen katalım günlük 1 saat spor yapmayan gece 50 mekik çeksinn heheh
sonra su içmeyen ertesi gün 3 ltre su içsin
kaçamak ana öğünleri atlayan ki bu ben olucam extradan 50 mekik çeksin

ayy ne güzel özendim sankii
ever evet özendim
ana ögün
ara ögün
kkaçamak
spor yıldızlı
su
maşallah benim boncuk arkdşma

ayy utandım :26: fazladan boncuk aldım

bendeee 63ü görmek istiyorum bende

şimcikk bir de yenilen ne yapıcak onu bulmak lazım
Ne o bakıyorum bizden habersiz yarışlar yapılırmışnolcak bizde yaparız haticemlevalla kızlar yarışın ne yaparsanız yapın silip süpürelim grupları bu hafta..
Az kişi de olsak dağılmayalım...

hahahah tgull rakip tanımıyorum diyince bende gaza geldim
hadiii gell sendeeee yarış herkescikler yarışsın

Teşekkür ederim kızlar güzel düşünceleriniz için Pinupun söyledikleri beni üzdü sadece motive etmeye ve daha fazla girmesini sağlamaya çalışıyordum

Neyse tgullcüm sen diğer kızlardan önce buradaydın o yüzden pinup ve de Semo için sen yorum yap daha fazla bişey yazmayaxcağım onlarla ilgili Kim buradaysa biz onlarla boncuk yarışmamıza devam edelim Semo zaten pek ilgilenmedi bu durumla

Seebucum ben de seni çok sevdim tatlım

Samanyolu biz de yarışıyoruz artık tamam mı seebu ve tgullden daha iyi kilo verelim

Canım sporun çok güzel menü dfe güzel ama geç saatte yenmiş anlaşılan su içmişsindir diye düşünerek içmediysen birini geri alacağım ona göre
Kilonda değişiklik yok mu benim de yok:26:yine 56.1 geldim dün sabah ama bugün bunun acısını çıkaracağım bütün kaslarım acıyana kadar spor yapacağım daha cumaya 2 gün var pes etme sakın biz daha güzel kilo vereceğiz

doğru söylüyorsun arkadaşım ne diyorsan grup için diyorsun. boşver bir defa kural olarak uyardın gerisi tercih işi biz boncuk işine buradaki düzenli katılanlarla devam edelim çok hevesli biriyle düzenli girmeyen birini eşleyip heveslininde hevesini kursağında bırakmayalım böyle devam edelim biz bir süre daha...

günaydın kızlar,
merak edip geçmiş sayfalara bir dönim dedim birde merak ettim grupta ki var kim yok diye
***3. TAKIM 189. ETAP***

Semo (67.7 / 67.5 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.4 / 56.1 / 0.3 / 0.53%)
tgull (65.9 / 65.6 / 0.3 / 0.45%)
S_A (77.7 / 77 / 0.7 / 0.9%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
deryuschka (66 (üyelik iptali yapmış kayıplarda, diskalifiye)
Seebu (70.3 / 69.7 / 0.6 / 0.85%)(yeni üye)

3.takim toplam kilo 404 / 401.9 / 2.1 / 0.52%
geçen cuma böyleymişiz...bir ara frigepine gibi isimli biri uğramış gitmiş. semo enson 13ünde yazmış daha sonra uğrayamamış. 1haftadır 5kişi paylaşımdayız. sanırım s.a nın eşi semoydu ama giremiyor yanlız kalmasın s.a onun için nasıl yapalım hatice nasıl puanlıyalım onu?
neyse sadece 1kişi paylaşım yapamıyor gerisi bayağı iyi paylaşıyor kişi sayısını bakarsak dinamik bir grubuz...

merhaba kızlar bilgisayar bulunca biraz inceleyebildim grubu, kıskandım herkez diyette, yarışta ben homini gırtlak yiyorum. halim berbat hiç tartılmadım kaç oldum merak ediyorum. 2 hafta sonra aranızdayım inşallah hemen bende yarışa katılmak istiyorum hatice bende boncuk istiyorum grup çok güzel olmuş paylaşım artmış hatice iyi iş yapmış

Tamam canım S.A. yı samanyolu yorumlayacak S.A. da beni onu halletik 5 kişi de olsak bırakmıyoruz takımı aynen devam

Teşekkür ederim femalecim 2 hafta dikkat et artık sakın çok kilo alma bekliyoruz seni

günaydınnnn kızlarrr harika incecik bir gün bizimle olsunnn bol sporlu
uyucu seebu kalktı

günaydın küçük hanım nasıl uyuyorsun ya bu saate kadar gün bitiyor 4 ten beri ayaktayım bizim doğal gaz sayacı arızalanmış donduk anneme geldik gece gece
bugün benim için bol sporlu olacak gerçekten de 10 dk oryantal 30 dk pilates bir de 15 dk tae bo videoları var bu sitede ondan yaptım bile şimdiden ama patates kızartmasını da yedim

ayy sorma dünde benim evde şalter attı açıyım diyorum tekrar atıyor dün gece bayagı korktum sesler filan çıkıyordu geç yattım o yüzden 4 5 gibi şimdi korkuyorum açmaya yatak odam ve salonun bir lambası yanmıyor o yüzden bissürü yattım 12 de ancak kalktım o yüzden

Son düzenleme:
haha bişey yaptım çok güzel oldu evde kalan sebzelerden cuma ailemin yanına gidicem diye alışverişte yapmadım
kesinlikle tavsiye ediyorum
1 adet kabak
2 adet biber
2 adet havuç
2 adet yumurta
biberler dogranıp hafif zeytinyagında kavrulucak daha sonra havuç rendelenip biberle kavrulucak daha havuçlar kendinden geçmeye başlayınca rendelenen kabakta tavaya atılıp 3 birlikte kavrulucak ardından pul biber konucak biraz 2 yumurta kırılıp karıştırıp tava ateşten alınıcak
afiyet olsun :76:
bu arada haşlanmış tavukla birlikte de üstüne konulup yenebilir öyle yersenizde portekiz usülü tavuk oluyor
afşyet olsun ben öglede bunu yiycem

hahahah tgull rakip tanımıyorum diyince bende gaza geldim
hadiii gell sendeeee yarış herkescikler yarışsın
Tabii ki se yarışıcazBu arada yemek tarifine bayıldım,insan davet eder yani..Anneciğin nasılda bekliyordur seni.Hayırlısıyla git canım...

Yok ya geç yemedim ki 7 ydiyok yok boncuklarımı vermem 2 litre su içtim
Canım ya gerçekten kilom takıldı gene,bugün tartılmadım bakalım cumaya ne olacak...Pes etmicem merak etme baksana herkes yarışıyor bizim neyimiz ekik di mi canım aaa
SA Neredesin bakiiim

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Ay maşaaalh marifetliyiz de...Bence de sen cuma günü kendine izi ver.Annen kimbilir neler hazırlayacak sana...kadıncağız üzülmesin.Bak gidince bizi boşlama sakın,karışmamAileni görmeyeli ne kadar oldu,çok mu uzaktalar...Ahret sorusu gibi oldu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…