ayy dur hemen katalım günlük 1 saat spor yapmayan gece 50 mekik çeksinn hehehben varım...yarışalım
dediğin gibi hırs olur daha iyi veririz...eee kuru kuru mu? yenilen ne yapacak eğlencede katalım
ayy ne güzeleveet günümü menümü paylaşayım...
sabah; 1yumurta 1dilim kepek ekmek
ara 1 küçük kurabiye dünkinden ama küçük
öğlen;4kaşık makarna,patates yemeği
ara; az dible(yöresel haşlama bir sebze yemeği çok hafif)
akşam; soğan yemeği(kadın hastalıklarına iyi geliyor diye ayda bir falan yaparım.yağsız 1yumrta 4soğanla yaplır)
su 2litreyi fazla fazla gçti...
spor nihayet vaaar spor salonuna gittim. 15dakka ısınma koşu sonra karışık aletli aletsiz hareketler ama süperdi bayağı ter attım 1saat sürdü.bayağıdır böyle ağır çalışmıyordum sanırım kalktığımda her yerim acıyor olacak.
günüm güzel geçti darısı diğer günlerin başına
kaynat canım kaynat iyiki varsıın...
gözüm yolda seni bekliyodum valla iyiki geldin.
kızlarla fena yoldan çıkmışsın canım yaa dediğin gibi tek boncukluk suyun var
ana öğün
ara
kaçamak
spor...aslında çok gezmişsin o da bir nevi spor hareketlilik hadi onada
katılıyorum sana samanyolu giden gider kalan sağlar bizimdir diyorum ve haticenin başımızda olmasındanda çok memnunum yerini dolduruyor ve yakışıyor
ve sağol dediğin gibi kararlıyım 63ü görmeliyim kocama gitmeden, güzel görsün beni.sindirim problemi çözülmeye başlayınca diyetimin çabamın karşılığını tartıda az da olsa görüyorum bu motive ediyor beni...
bizde senin ve senin gibi sorumluluk sahibi arkadaşlarla birlikte olmaktan mutluyuz:13:
Ne o bakıyorum bizden habersiz yarışlar yapılırmışşimcikk bir de yenilen ne yapıcak onu bulmak lazım
Ne o bakıyorum bizden habersiz yarışlar yapılırmışnolcak bizde yaparız haticemle valla kızlar yarışın ne yaparsanız yapın silip süpürelim grupları bu hafta..
Az kişi de olsak dağılmayalım...
Menümü yazayım
SABAH 2 yumurta,yeşillik ,1 portakal
ARA 1 bardak kefir
ÖĞLEN kereviz yemeği,patates salata(2 kaşık),1 dilim ekmek
ARA 3 parça kabak tatlısı
GECE Kereviz yemeği,yoğurt,salata
ARA meyve yerim 1 tane
bu aralar kerevize dadandım ama seviyorum napıyım1 saat yürüyüş yaptım 100 de mekik çektim...Bu sabah dayanamadım tartıldım kilomda hiç değişiklik yok
Şimdi dizimi izlemeye gidiyorum,tekrar girmeye çalışırım..Hatice senin menün de çok güzel,sporu da yaptın mı 5 boncuk verilir bu menüye arkadaşım
Teşekkür ederim kızlar güzel düşünceleriniz için Pinupun söyledikleri beni üzdü sadece motive etmeye ve daha fazla girmesini sağlamaya çalışıyordum
Neyse tgullcüm sen diğer kızlardan önce buradaydın o yüzden pinup ve de Semo için sen yorum yap daha fazla bişey yazmayaxcağım onlarla ilgili Kim buradaysa biz onlarla boncuk yarışmamıza devam edelim Semo zaten pek ilgilenmedi bu durumla
Seebucum ben de seni çok sevdim tatlım
Samanyolu biz de yarışıyoruz artık tamam mı seebu ve tgullden daha iyi kilo verelim
Tamam canım S.A. yı samanyolu yorumlayacak S.A. da beni onu halletik 5 kişi de olsak bırakmıyoruz takımı aynen devamgünaydın kızlar,
merak edip geçmiş sayfalara bir dönim dedim birde merak ettim grupta ki var kim yok diye
***3. TAKIM 189. ETAP***
Semo (67.7 / 67.5 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.4 / 56.1 / 0.3 / 0.53%)
tgull (65.9 / 65.6 / 0.3 / 0.45%)
S_A (77.7 / 77 / 0.7 / 0.9%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
deryuschka (66 (üyelik iptali yapmış kayıplarda, diskalifiye)
Seebu (70.3 / 69.7 / 0.6 / 0.85%)(yeni üye)
3.takim toplam kilo 404 / 401.9 / 2.1 / 0.52%
geçen cuma böyleymişiz...bir ara frigepine gibi isimli biri uğramış gitmiş. semo enson 13ünde yazmış daha sonra uğrayamamış. 1haftadır 5kişi paylaşımdayız. sanırım s.a nın eşi semoydu ama giremiyor yanlız kalmasın s.a onun için nasıl yapalım hatice nasıl puanlıyalım onu?
neyse sadece 1kişi paylaşım yapamıyor gerisi bayağı iyi paylaşıyor kişi sayısını bakarsak dinamik bir grubuz...
merhaba kızlar bilgisayar bulunca biraz inceleyebildim grubu, kıskandım herkez diyette, yarışta ben homini gırtlak yiyorum. halim berbat hiç tartılmadım kaç oldum merak ediyorum. 2 hafta sonra aranızdayım inşallah hemen bende yarışa katılmak istiyorum hatice bende boncuk istiyorum grup çok güzel olmuş paylaşım artmış hatice iyi iş yapmış
günaydın küçük hanım nasıl uyuyorsun ya bu saate kadar gün bitiyor 4 ten beri ayaktayım bizim doğal gaz sayacı arızalanmış donduk anneme geldik gece gecegünaydınnnn kızlarrr harika incecik bir gün bizimle olsunnn bol sporlu
uyucu seebu kalktı
şimcikk bir de yenilen ne yapıcak onu bulmak lazım
Tamam canım S.A. yı samanyolu yorumlayacak S.A. da beni onu halletik 5 kişi de olsak bırakmıyoruz takımı aynen devam
ayy sormagünaydın küçük hanım nasıl uyuyorsun ya bu saate kadar gün bitiyor 4 ten beri ayaktayım bizim doğal gaz sayacı arızalanmış donduk anneme geldik gece gece
bugün benim için bol sporlu olacak gerçekten de 10 dk oryantal 30 dk pilates bir de 15 dk tae bo videoları var bu sitede ondan yaptım bile şimdiden ama patates kızartmasını da yedim
Tabii ki se yarışıcazhahahah tgull rakip tanımıyorum diyince bende gaza geldim
hadiii gell sendeeee yarış herkescikler yarışsın
Yok ya geç yemedim ki 7 ydiyok yok boncuklarımı vermem 2 litre su içtimCanım sporun çok güzel menü dfe güzel ama geç saatte yenmiş anlaşılan su içmişsindir diye düşünerekiçmediysen birini geri alacağım ona göre
Kilonda değişiklik yok mubenim de yok:26:yine 56.1 geldim dün sabah ama bugün bunun acısını çıkaracağım bütün kaslarım acıyana kadar spor yapacağım daha cumaya 2 gün var pes etme sakın biz daha güzel kilo vereceğiz
Tabii ki se yarışıcazBu arada yemek tarifine bayıldım,insan davet eder yani..Anneciğin nasılda bekliyordur seni.Hayırlısıyla git canım...
ayy ben çok uyduruk tarifçiyim
9 yaşımda ıspanaklı makarna yaptıgımı hatırlıyorum
buyurr canım bir gün yapıyım ben size yemek ayıptır söylemesi her türlü yemek elimden gelir :26:
anneciğimin gözleri yolda kalmış zaten günde on kere arıyor planlar yapıyor nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorlar ayy bide cuma günü kendime off vericem annem mis gibi yemekler yapar kesin yemesem küser o güne has azıcık bozucum
Ay maşaaalh marifetliyiz de...Bence de sen cuma günü kendine izi ver.Annen kimbilir neler hazırlayacak sana...kadıncağız üzülmesin.Bak gidince bizi boşlama sakın,karışmambuyurr canım bir gün yapıyım ben size yemek ayıptır söylemesi her türlü yemek elimden gelir :26:
anneciğimin gözleri yolda kalmış zaten günde on kere arıyor planlar yapıyor nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorlar ayy bide cuma günü kendime off vericem annem mis gibi yemekler yapar kesin yemesem küser o güne has azıcık bozucum[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?