Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aleyküm selam canım. kendini tanıtırmısın
Ben dilek bu işi başarmış ve şu dönem ayaklarımı yerden kesecek kadar mutlu eden özgüven tavan olan dilek:)
Ben 25 yaşındayım. 2 tane erkek çocuğum var. Bu sabah tartıldim, 62.700 çıktım. Boyum 158.
Doğumdan kalan kilolarimi vermek istiyorum. 56 Kilo ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım. İkinci oğluma 67 kiloyla hamile kalıp 81 ile doğuma gittim ve su ana kadar Kilo vermeye çalışıyorum. Ama herseyden yiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Şimdilik bu kadar memnun oldum dilek.

İyi pazarlar kızlar ... sabah 5te yatınca 11 de kalktım saat 14 itibariyle yediklerim içtiklerim ; 1)Türk kahvesi 2) 2 bardak kadar su 3)Maxbiotik(pre-probiyotik destek bağırsak sağlığı ve düzenli tuvalete çıkmak için) 4)K2 vitamini 5) Devit 3 d vitamini 6) bi çaybardağı dolusu ceviz badem 7) 10 civarı vakıflardan alınmış doğal zeytin yine 2 bardak su

Merhaba kızlar bugün misafirlikteyim demiştim. Bol kaçamaklı bi gün oldu malesef. Akşam bi çorba ya da bi kase yoğurt yerim.

Selamlar ben haftasonu spor yapamıyorum eşim evde olduğu için ama yürüyüş yapıyoruz genelde spor açığını öyle kapatıyorum yediklerimizi akşam toplu paylaşıyoruz sanırım akşam yazıcam topluca

Reglim yakın olduğu için ödem var şu içmeye çalışıyorum bu hafta gramlar az oynuyor yarından itibaren kaçamak yapmıyorum bol bol su inşallah
Reglide illaki ödem oluyor cnm ama kaçamak yapmazsan tartı birden hopp diye iniyorr
Reglide metabolizma daha hızlı çalışıyormuş cnm

Yediklerimizi akşam toplu halde paylaşıyosakgün içinde 5 ten fazla mesaja ne yazacağız :)

Tatlım diğer arkadaşların menülerine yorum yapıyoruzzz
Mesela biri kaçamak mı yaptı onun beynini yiyoruz niye yedin niye yaptın bidaha çekiniyor kaçamak yapmaya

Bide muhabbet ediyoruzzz illaki gün içinde oluyor 5 msj
Bi günaydın yazsan bide iyi akşamlar oooo bak kaç msj etti

iyi pazarlar canısı da bu menu ne böyle hiç bişey yememişsinki
anam babam usulu beslen canım ya bol yeşillikli sebzeli etli felan

Reglide illaki ödem oluyor cnm ama kaçamak yapmazsan tartı birden hopp diye iniyorr
Reglide metabolizma daha hızlı çalışıyormuş cnm
Hadi inşallah yavaş yavaş gidiyor ama şükür gidiyor

iyi pazarlar canısı da bu menu ne böyle hiç bişey yememişsinki
anam babam usulu beslen canım ya bol yeşillikli sebzeli etli felan
Hahahaha ama bu benim khvaltım :)) akşam toplu halde yazıyomuşuz okurken öğrendim bi yere not alırım artık ben ne yedim sabahtan beri diye akşam oturup gerilmiyim sonra diye :)) sebze et birazdan yemek olarak yiyeceğim :)) kahvaltıda bi yumurtam eksik onu hersabah yiyemiyorum zorla yediğim için :)) öpüyorum sevgiler :))

tabi ki canim seve seve sizin takim bi toparlansin listenizi bi görelim istediginiz yaris olsun

Hahahahah piki :)) ilkgünüm artık idare edin akşama kadar aklımda kalanları akşam yazacağım :))

Baktım da bugün alışverişler yapılmış. Maşallah Size kızlar. Bende gidiyim ekmek alıyim bari. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum bana yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…