Kolay gelsin :)Dağğ gibi ütüm var girişeyimde belki bikaç gr daha eririm
Bana da arkadaslarim instagram ac ta sunu takip et diyip duruyor :) gercekten motive ediyormusKızlar instagram kullananlar varsa
40kilonasılgider
Mutlaka takip edin ve değişimi iradeyi görün
Beni acayip motive ediyor
vavv örnek kaptan menüsü olmuş tamda
Su ne kadar canımSaat 11.00 kahvaltı
3 siyah zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Çok az telli kaşar
1 domates
1 salata
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
15.35 iki küçük kare bitter
18.00 akşam yemeği
karnabahar
Yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam bir fincan adaçayı içerim
Bugün haftasonu olunca spor yok kızımı parka götürüp oynadık
Kapanış
canım ben değişimli alırdım çavdar tam buğday tahıllı tercihimdirBaktım da bugün alışverişler yapılmış. Maşallah Size kızlar. Bende gidiyim ekmek alıyim bari. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum bana yardımcı olun.
Bence güzel bir menü eti hoşbeş hariçKızlar bugünkü menum. Saat 9da iki bardak cay 4tane fındık bır kactanede kuru üzüm kahvaltıda küçük bır dilim peynir 2tane zeytin domates 1tane yumurta sonra 2tane ettıhosbes gofret 2cay aksamda balık lahana çorbası bu arada 5bardak su teşekkürüm bunlar geç yatıyorum yatmadan önce bır kade yoğurt yerım
Çook güzel bir menü olmuş tebrikler11.00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
haşlanmış yumurta
1tk tahin pekmez
Arada türk kahvesi 3hurma eşliğinde
4:00 1kase sütlü yulaf ezmesi ve chia tohumu karışımı
6 :30 salata, 1kase yoğurtlu kabak sote
Yarım tabak yeşil fasulye, 1küçük parça et
Arada portakal yiycem canım istedi:)
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 45dakika kardio platesZerosima
Su 2 tl ye tamamlamaya çalışıyorum genelde 1 buçuk içiyorum teşekkür ederim çikolata yemeden duramazdım iki paket yerdim şimdi bitteri iki saat çeviriyorumSu ne kadar canım
gayet iyi bitteri görmüyorum öğlen yemeği yerine geçsin
Sen bize biraz detayli anlatsan ya nasil 84ten 61e geldinnn :)Su 2 tl ye tamamlamaya çalışıyorum genelde 1 buçuk içiyorum teşekkür ederim çikolata yemeden duramazdım iki paket yerdim şimdi bitteri iki saat çeviriyorum
Canım ben 59 la hamile kaldım 25 kilo alıp 84 oldum emzirmek yaktı kiloları 2 yıl emzirdikten sonra 64.5 le bir buçuk aydır dikkat ediyorum 61.2 oldum... Yani büyük çoğunluğu emzirmeyle gitti hiç dikkat etmemiştimSen bize biraz detayli anlatsan ya nasil 84ten 61e geldinnn :)
Zayiflamak icin evlenip cocuk mu doguralim yani simdiiiCanım ben 59 la hamile kaldım 25 kilo alıp 84 oldum emzirmek yaktı kiloları 2 yıl emzirdikten sonra 64.5 le bir buçuk aydır dikkat ediyorum 61.2 oldum... Yani büyük çoğunluğu emzirmeyle gitti hiç dikkat etmemiştim
Yok canım yok aslında biraz dikkatle çok güzel gidiyor ben ilk kez diyet yapıyorum o kadar iyiymiş ki sağlıklı beslenmek tüm yapmamız gereken bu keşke emzirirken azcık sağlıklı beslensem şuan 50 leri görürdümZayiflamak icin evlenip cocuk mu doguralim yani simdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?