Fıstık bulunduğun yerde bim varsa dilimli tambuğday var ben ondan alıyorum hem ince dlmBaktım da bugün alışverişler yapılmış. Maşallah Size kızlar. Bende gidiyim ekmek alıyim bari. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum bana yardımcı olun.
Evt evt kesnlikle pazartesi süper başlıyorum inş. Hedef cumaya 1 kg inşallahSon kaçamağın olsun canım
Yarın bismillah diyip başlıyoruz
Tamam ondan alıyim sağol.Fıstık bulunduğun yerde bim varsa dilimli tambuğday var ben ondan alıyorum hem ince dlm
Kendim dilimleyince kendime torpil yapıyorum
Misafirliğe gittim bır tabak dolusu abur cubur önüme koydular ama sadece iki tane et tı hoş-beş gofret yedım 2tane cayla kızlar başaracam ben bu işi galiba
Pazar günü sayılmasa olmaz mı yaa. Eşim ve çocuklarla et atom yedim bi tabak ta yanında patates kızartması ve ayran
Şimdi de tatlı diye tutturdular fırında kek pişiyo yaş pasta yapıyom;( akşama da misafir var bana ne yaa bugün sayılmasın ben yarın başlıyım. Söz dikkat etcem bak
Gayet güzel cnmMerhaba; gunu erken tamamladim. İlk menu benden gelsin o zaman..
Sabah; sosisli yagsiz omlet , bir dilim suzme peynir minik bir kepekli ekmek kosesi uc zeytin sekersiz cay
Oglen; bir kase incir uyutmasi
Aksam; yagsiz hamsi tava, yagsiz bol yesil salata
Bugun yemek isini 5te bitirdim. Sade turk kahvemi iciyorum.
8de ilacim var tok karnina antibiyotik. Bir dilim ayva yer oyle icerim.
Benden boyle efendim :)
Pazar günü sayılmasa olmaz mı yaa. Eşim ve çocuklarla et atom yedim bi tabak ta yanında patates kızartması ve ayran
Şimdi de tatlı diye tutturdular fırında kek pişiyo yaş pasta yapıyom;( akşama da misafir var bana ne yaa bugün sayılmasın ben yarın başlıyım. Söz dikkat etcem bak
Aaa olmaz mi askolsun yazdim ya sabah :) leslie ile 3 mil ve 40 bacak hareketi diye :) hatta leslie ile 1 mil daha yurumeyi dusunuyorum.Gayet güzel cnm
Spor yok mu spor
Ahh kuzum bende eşimin evliklik yıldönümü için aldığı pastayı yememiştimOnDeryaa ben diyete anneme annemin tum pastanelere tas cikarttigi cheescake i yaptirdim ve bir lokma almadan diyete basladim. Annemin yemekleri tatlilar meshurdur ve pastanelerden teklif gelir. Dusun ki oyle bir insanin yemeklerine dayaniyorum ben. Kararlılık bugun yiyim yarin baslayayim ile olmuyor. Basla karar ver sonra gel birlikte zayiflayalim. Ancak buraya gelip onu yedim bunu yedim banane sayilmasinlarla olcak is degil bu is. Daha da yiyeceginu soyluyorsun. Galiba yanlis yerdesin :)
Yaaa. İste boylesi super oluyor gulsah. Annem uzulmedi mi uzuldu. Esin de uzulmustur yazik. Ama karsima alip konustum. Yemeyince uzuluyorsun yemeklerini o kadar emek veriyorsun ama ben yemeyince hosuna gitmiyor dedim. Ama emin ol ben fotograflara bakinca daha cok uzuluyorum anne dedim. O gunden sonra bana destek olmaya basladi. Simdi diyet yemeklerimi o yapiyor. :)Ahh kuzum bende eşimin evliklik yıldönümü için aldığı pastayı yememiştim
Gercektende kararlı olmaz lazım yoksa sonu yok illaki etrafımızda olacak böyle durumlar
Olmaz mı o iradeyi gösterdikten sonraki mutluluk paha biçilemez, benim eşim acayip aburcubur düşkünü işten gelirken cebinde banada taşırdı gofretleri çikoları ama şimdi oda kabullendi sağlıklı şeyler getiriyorYaaa. İste boylesi super oluyor gulsah. Annem uzulmedi mi uzuldu. Esin de uzulmustur yazik. Ama karsima alip konustum. Yemeyince uzuluyorsun yemeklerini o kadar emek veriyorsun ama ben yemeyince hosuna gitmiyor dedim. Ama emin ol ben fotograflara bakinca daha cok uzuluyorum anne dedim. O gunden sonra bana destek olmaya basladi. Simdi diyet yemeklerimi o yapiyor. :)
Oo super. İnsanin etrafinda buna saygi duyan insanlar oldugu surece sıkıntı yok. Mesela ablama gittigimde bir kez yemek ister misin diye sorar sonra asla ikilemez. Herkes karsimda istedigini yesin. İsrar edilmesin. Destek olunsun yeter.Olmaz mı o iradeyi gösterdikten sonraki mutluluk paha biçilemez, benim eşim acayip aburcubur düşkünü işten gelirken cebinde banada taşırdı gofretleri çikoları ama şimdi oda kabullendi sağlıklı şeyler getiriyor
Ne güzel cnm şanslısın şükür benimde öyle etrafımdakiler, çok farklı bi ortama girdiğimde de herzaman diyetteyim demiyorum mideme dokunuyo bugun biraz midem rahatsız diyip savuşturuyorumOo super. İnsanin etrafinda buna saygi duyan insanlar oldugu surece sıkıntı yok. Mesela ablama gittigimde bir kez yemek ister misin diye sorar sonra asla ikilemez. Herkes karsimda istedigini yesin. İsrar edilmesin. Destek olunsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?