- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Yakin zamanda gorurusun insallah. Ben 6li rakamlari göremiyorum bir turlu..Yok canım yok aslında biraz dikkatle çok güzel gidiyor ben ilk kez diyet yapıyorum o kadar iyiymiş ki sağlıklı beslenmek tüm yapmamız gereken bu keşke emzirirken azcık sağlıklı beslensem şuan 50 leri görürdüm
tamam ozaman AşkilotamHahahaha ama bu benim khvaltım :)) akşam toplu halde yazıyomuşuz okurken öğrendim bi yere not alırım artık ben ne yedim sabahtan beri diye akşam oturup gerilmiyim sonra diye :)) sebze et birazdan yemek olarak yiyeceğim :)) kahvaltıda bi yumurtam eksik onu hersabah yiyemiyorum zorla yediğim için :)) öpüyorum sevgiler :))
senin ismin neydi şirineYakin zamanda gorurusun insallah. Ben 6li rakamlari göremiyorum bir turlu..
ilk defa diyet yapman avantajın meton canavar gibidir şimdi iyi değerlendir bunu derimYok canım yok aslında biraz dikkatle çok güzel gidiyor ben ilk kez diyet yapıyorum o kadar iyiymiş ki sağlıklı beslenmek tüm yapmamız gereken bu keşke emzirirken azcık sağlıklı beslensem şuan 50 leri görürdüm
Başlanan iş biten iştir canım bazen durur bazen çok hızlı gider ama pes etmemek önemli olanYakin zamanda gorurusun insallah. Ben 6li rakamlari göremiyorum bir turlu..
salam hariç süper mükemmel hataSabah
Melemen 2 yumurtalı ( tabi eşim ve çocuklarımla paylaşarak)
5 tane zeytin
Biraz köy peyniri
Yarım çay bardağı( ince belli) kuruyemiş
1 dilim salam
Ara
Booll su ve tarçınlı su
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak bamya yemeği
Bol salata
Yoğurt
Spor olarakta 4 saat temizlik yaptım
Evet ama incecik bir dilimdisalam hariç süper mükemmel hata
İnşallah güzel ilerler 20 Nisan da 56 olmak istiyorum Rabbim hepimize yardım etsinilk defa diyet yapman avantajın meton canavar gibidir şimdi iyi değerlendir bunu derim
Bahar :) oyle diyorum da ger gun tartiya cikip ta gerceklerle yuzlesince... elbette inecegim ama takildi iste. Olabilir kiloda takilma onu da biliyorum. Normal elbet kirilacaksenin ismin neydi şirine
kız göremiyorum diyip durma beyne negatif msj yolluyorsun sonra stres ödem kabızlık yapıp göremiyorsun
bu hafta 68 im 68 olucam de sürekli
Kesinlikle haklisin. Sabredecegim..Başlanan iş biten iştir canım bazen durur bazen çok hızlı gider ama pes etmemek önemli olan
Wc ye gidemediğini söylemiştin ondan olabilir canım 3 kuru kayısıyı suyla kaynat önce kaysıları ye sonra suyunu iç inşallah gidersin wcye canımKesinlikle haklisin. Sabredecegim..
Evet 3 gun olduWc ye gidemediğini söylemiştin ondan olabilir canım 3 kuru kayısıyı suyla kaynat önce kaysıları ye sonra suyunu iç inşallah gidersin wcye canım
Ben hiç bi şekilde yapamadım yine 3 gündür yapamamıştım adaçayı içtim akşam bana iyi geliyor bugün de içicemEvet 3 gun oldudiyete ilk basladigimda 10gun wc cikamadim ben biliyo musun kayisilar yedim neler neler yaptim. Bana misin demiyo. Bugun sinameki ictim ustune incir uyutmasi yedim. Bekliyorum :)
Saat 11.00 kahvaltı
3 siyah zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Çok az telli kaşar
1 domates
1 salata
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
15.35 iki küçük kare bitter
18.00 akşam yemeği
karnabahar
Yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam bir fincan adaçayı içerim
Bugün haftasonu olunca spor yok kızımı parka götürüp oynadık
Kapanış
Hoşbeşleri şimdilik görmedimKızlar bugünkü menum. Saat 9da iki bardak cay 4tane fındık bır kactanede kuru üzüm kahvaltıda küçük bır dilim peynir 2tane zeytin domates 1tane yumurta sonra 2tane ettıhosbes gofret 2cay aksamda balık lahana çorbası bu arada 5bardak su teşekkürüm bunlar geç yatıyorum yatmadan önce bır kade yoğurt yerım
Menü güzel cnmSabah
Melemen 2 yumurtalı ( tabi eşim ve çocuklarımla paylaşarak)
5 tane zeytin
Biraz köy peyniri
Yarım çay bardağı( ince belli) kuruyemiş
1 dilim salam
Ara
Booll su ve tarçınlı su
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak bamya yemeği
Bol salata
Yoğurt
Spor olarakta 4 saat temizlik yaptım
11.00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
haşlanmış yumurta
1tk tahin pekmez
Arada türk kahvesi 3hurma eşliğinde
4:00 1kase sütlü yulaf ezmesi ve chia tohumu karışımı
6 :30 salata, 1kase yoğurtlu kabak sote
Yarım tabak yeşil fasulye, 1küçük parça et
Arada portakal yiycem canım istedi:)
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 45dakika kardio plates @Zerosima
Zamanla canın onuda istemiycekSu 2 tl ye tamamlamaya çalışıyorum genelde 1 buçuk içiyorum teşekkür ederim çikolata yemeden duramazdım iki paket yerdim şimdi bitteri iki saat çeviriyorum
Harikasın baharcım
Olumsuz düşünmek yokkkYakin zamanda gorurusun insallah. Ben 6li rakamlari göremiyorum bir turlu..
Merhaba kızlar , evde değilim yazışmaları okuyamadım yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyim , hos bende daha dün geldim birden eski sandım kendimi :)
Sabah iki dilim.kizarmis ekmek iki.zeytin.
oglen abarttim dört sarma küçük içli köfte
Akşam da şimdi yicez ekmek yemem bir tabak yemek sonra çay tamamdır ama baskulum bozuk cumaya kadar ya alırım yada cuma bir eczanede tartilirim şimdilik :)
Hepinize afiyet olsun kürdan kızlar
Hoşgeldin cnm ilk sayfada kurallarımız var kabul edersen neden olmasınBende kilo vermek istiyorum.1.65 boy 82 kilom
SüperrrDayanamadım 40 squat 40 yan bacak yaptım 100 ip atlıcam kol hareketleri yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?