Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yakin zamanda gorurusun insallah. Ben 6li rakamlari göremiyorum bir turlu..

tamam ozaman Aşkilotam
akşama unutmazsın diyet yapınca dört parça bişey yiyoruz zaten mümkünatı yok unutmazsın
sevgiler bizden

senin ismin neydi şirine
kız göremiyorum diyip durma beyne negatif msj yolluyorsun sonra stres ödem kabızlık yapıp göremiyorsun
bu hafta 68 im 68 olucam de sürekli

ilk defa diyet yapman avantajın meton canavar gibidir şimdi iyi değerlendir bunu derim

salam hariç süper mükemmel hata

senin ismin neydi şirine
kız göremiyorum diyip durma beyne negatif msj yolluyorsun sonra stres ödem kabızlık yapıp göremiyorsun
bu hafta 68 im 68 olucam de sürekli
Bahar :) oyle diyorum da ger gun tartiya cikip ta gerceklerle yuzlesince... elbette inecegim ama takildi iste. Olabilir kiloda takilma onu da biliyorum. Normal elbet kirilacak

Merhaba kızlar , evde değilim yazışmaları okuyamadım yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyim , hos bende daha dün geldim birden eski sandım kendimi :)

Sabah iki dilim.kizarmis ekmek iki.zeytin.

oglen abarttim dört sarma küçük içli köfte

Akşam da şimdi yicez ekmek yemem bir tabak yemek sonra çay tamamdır ama baskulum bozuk cumaya kadar ya alırım yada cuma bir eczanede tartilirim şimdilik :)

Hepinize afiyet olsun kürdan kızlar

Wc ye gidemediğini söylemiştin ondan olabilir canım 3 kuru kayısıyı suyla kaynat önce kaysıları ye sonra suyunu iç inşallah gidersin wcye canım
Evet 3 gun oldu diyete ilk basladigimda 10gun wc cikamadim ben biliyo musun kayisilar yedim neler neler yaptim. Bana misin demiyo. Bugun sinameki ictim ustune incir uyutmasi yedim. Bekliyorum :)

Evet 3 gun oldu diyete ilk basladigimda 10gun wc cikamadim ben biliyo musun kayisilar yedim neler neler yaptim. Bana misin demiyo. Bugun sinameki ictim ustune incir uyutmasi yedim. Bekliyorum :)
Ben hiç bi şekilde yapamadım yine 3 gündür yapamamıştım adaçayı içtim akşam bana iyi geliyor bugün de içicem

Çok güzel cnm
Afiyet olsun
Bitterlere şimdilik bişey demiyorum

Hoşbeşleri şimdilik görmedim
Bide tatlım öğrenmen açısından söylüyorum alt alta yazarsan okumamız daha kolay olur
Suda az olmuş biraz daha arttırman lazım
Menü güzel cnm
Salam işlenmiş bi gıda tercih etmezsen iyi olur
Temizliği normalde spordan saymıyoruz ama bu seferlik sayalım

Mükemmelll

Su 2 tl ye tamamlamaya çalışıyorum genelde 1 buçuk içiyorum teşekkür ederim çikolata yemeden duramazdım iki paket yerdim şimdi bitteri iki saat çeviriyorum
Zamanla canın onuda istemiycek
Şeker bağımlılık yapıyor malesef vücudun unutması lazım
Ben leslie ile 1 mil daha yurudum. Yani bugun toplamda 4 mil yurudum 40 bacak hareketi yaptim. 60dk sporum var @Zerosima

Fitt_anne beni boslamaaaa
Harikasın baharcım
Olumsuz düşünmek yokkk
Yarın biraz sebze ağırlıklı beslen cnm wc ye çözüm olcak bence kabak mesela

Sabah çok yetersiz olmuş cnm
Kahvaltı çok önemli
Sabah yakıtını iyi alırsan metabolizman daha iyi çalışır, yumurta yada peynir mutlaka olmalı yeşillik
Akşam ne yemeği oda önemli
Bise mutlaka bi tartı edinmelisin cnm eczanedeki çok doğru sonuc vermez üstünele başınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…