İnşallah canım elimden geleni yapacağımSüperrr
İp atlamak özellikle çok faydalı
Sağlık problemin yoksa her fırsatta yapabilirsin cnm
Başlıklar yapıp ara lar vererek yazıyorum göz yormasın diye ama gönderince hepsi içiçe çıkıyor yazılarınmerhabalar, ben gıda liste paylaşımının akşam yazılacağını kurallarda görmeyip sonradan bi mesajda okuduğum için güniçinde yazmış bulunsam da alışacağımHafızam sebebiyle sondan başa gideceğim ... Akşam : ıspanaklı makarna +yoğurt+tekirdağ köfte 3adet ,2 kaşık beyaz barbunya (tümünde z.yağı kullanıldı) Üzerine kinoa çayı bir fincan. Spor 20 dk (tibet hareketleri) Kahvaltıdan sonra Ara :Tilya kürü çayı 2 fincan ,multivitamin,yerfıstığı bir avuç,spor 20dk(tibet hareketleri),çay,2bardak su,1 bardak kefir Kahvaltı : 9/10 zeytin, avuçiçi kadar peynir,Türk kahvesi,çaybardağı kadar ceviz-badem,dvitamin,k2vitamin,maxbiotik,Çay,4bardak su. Bugunkü eksikliklerim sabah yumurta yememek ve öğün arası en az 4 saat beklemeyi unutup leptin hormonunun çalışmasını engellemek
Çok güzel cnm
Afiyet olsun
Bitterlere şimdilik bişey demiyorum
Hoşbeşleri şimdilik görmedim
Bide tatlım öğrenmen açısından söylüyorum alt alta yazarsan okumamız daha kolay olur
Suda az olmuş biraz daha arttırman lazım
Menü güzel cnm
Salam işlenmiş bi gıda tercih etmezsen iyi olur
Temizliği normalde spordan saymıyoruz ama bu seferlik sayalım
Mükemmelll
Zamanla canın onuda istemiycek
Şeker bağımlılık yapıyor malesef vücudun unutması lazım
Harikasın baharcım
Olumsuz düşünmek yokkk
Yarın biraz sebze ağırlıklı beslen cnm wc ye çözüm olcak bence kabak mesela
Sabah çok yetersiz olmuş cnm
Kahvaltı çok önemli
Sabah yakıtını iyi alırsan metabolizman daha iyi çalışır, yumurta yada peynir mutlaka olmalı yeşillik
Akşam ne yemeği oda önemli
Bise mutlaka bi tartı edinmelisin cnm eczanedeki çok doğru sonuc vermez üstünele başınla
Merhaba benim de ilk günüm , ekmek ve reçel hariç harikaymış listeniz :))Hayirli aksamlar
Öğlen buraya katıldığım için bugün dikkat etmedim yediklerime. Menu paylasacagimi bilmiyodum. Yinede yazıyim.genelde öğlen kahvaltı yapıyorum.
Kahvaltı; menemen, 2 yada 3 dilim kadar ekmek, 2 dilim peynir, 3 tane kadar zeytin, maydanoz ,dereotu, kayısı reçeli 2 tatlı kaşığı
Ara,tavuk sis 3 kasik kadar ve yarım dilim ekmek,çok az kozlenmış biber
Ara, yarım çay bardağı kefir, yarım meyveli sut
Aksam bir kepçe çorba, bir kaşık bulgur pilavı, bir kaşık etli taze fasulye
Bugun kızmayin bana yarın kizin olur mu
25 dk yürüyüş,birazdan 500 ip atlicam inşallah
Ama çok yorulmusum. Belki 100 tane ip atlarım birazdan. Biliyorum salam olmadı ama birdaha yemiyeceğim.Menü güzel cnm
Salam işlenmiş bi gıda tercih etmezsen iyi olur
Temizliği normalde spordan saymıyoruz ama bu seferlik sayalım
Sağol canım inşallah ekmeği de azaltacagimMerhaba benim de ilk günüm , ekmek ve reçel hariç harikaymış listeniz :))
Birde yarın kilo bildirimi mi yapacağız.Mükemmelll
harikasınDayanamadım 40 squat 40 yan bacak yaptım 100 ip atlıcam kol hareketleri yaptım
prenses kolay gelsinKızlaaaaar
Misafirler yatılıydı yazamadım hakkınızı helal edin
Ben pazar günlerini suyunu çıkartmadan free günü yapıyorum çünkü bi pazarım var zaten bu yüzden pazar günümden kısamam.
Sabah mikemmel bi pazar kahvaltısı yaptım yalnız yağ bal beyaz ekmekden uzak durdum.
Öğlen kahvaltı geç olduğu için sadece sade kahve içtim.
Akşam üstü yeşil çayımı içtim
Akşam yemeği olarak da fırında soslu çupra ve bol soğanlı az yağlı salata yanına da çok azıcıkın bulgur pilavı.
Zaten babam şeker hastası olduğu için bizde beyaz pilav yok.
2.5 lt su içtim bugün. Spor olarak da yatakta yuvarlandım sayılırsa
Çok hoşuma gitti sporunuz. Çok güldümKızlaaaaar
Misafirler yatılıydı yazamadım hakkınızı helal edin
Ben pazar günlerini suyunu çıkartmadan free günü yapıyorum çünkü bi pazarım var zaten bu yüzden pazar günümden kısamam.
Sabah mikemmel bi pazar kahvaltısı yaptım yalnız yağ bal beyaz ekmekden uzak durdum.
Öğlen kahvaltı geç olduğu için sadece sade kahve içtim.
Akşam üstü yeşil çayımı içtim
Akşam yemeği olarak da fırında soslu çupra ve bol soğanlı az yağlı salata yanına da çok azıcıkın bulgur pilavı.
Zaten babam şeker hastası olduğu için bizde beyaz pilav yok.
2.5 lt su içtim bugün. Spor olarak da yatakta yuvarlandım sayılırsa
bitanem mağlup haftasonu genelde kaçamak yapmaya müsait oluyor hem bunu engellemek hemde ne durumdayız ons göre cumaya kadar önlemimizi alalım diye pazartesileride tartılıyoruzBirde yarın kilo bildirimi mi yapacağız.
Cuma değilmiydi.
Yeniyim ya daha o yüzden bilemedim.
Anladım kaça kadar bildirimi yapmamız lazım.bitanem mağlup haftasonu genelde kaçamak yapmaya müsait oluyor hem bunu engellemek hemde ne durumdayız ons göre cumaya kadar önlemimizi alalım diye pazartesileride tartılıyoruz
öyle kızılacak bir menu değil kuzum sabah biraz fazla olmuş okadarHayirli aksamlar
Öğlen buraya katıldığım için bugün dikkat etmedim yediklerime. Menu paylasacagimi bilmiyodum. Yinede yazıyim.genelde öğlen kahvaltı yapıyorum.
Kahvaltı; menemen, 2 yada 3 dilim kadar ekmek, 2 dilim peynir, 3 tane kadar zeytin, maydanoz ,dereotu, kayısı reçeli 2 tatlı kaşığı
Ara,tavuk sis 3 kasik kadar ve yarım dilim ekmek,çok az kozlenmış biber
Ara, yarım çay bardağı kefir, yarım meyveli sut
Aksam bir kepçe çorba, bir kaşık bulgur pilavı, bir kaşık etli taze fasulye
Bugun kızmayin bana yarın kizin olur mu
25 dk yürüyüş,birazdan 500 ip atlicam inşallah
Sabah uyandıktan sonra wc giriyoruz bir müddet ödemin gitmesini bekliyoruz sonrada cıbıldak olarak tartılıyoruzAnladım kaça kadar bildirimi yapmamız lazım.
niye öyle oluyor acep bidaha dene bakalımBaşlıklar yapıp ara lar vererek yazıyorum göz yormasın diye ama gönderince hepsi içiçe çıkıyor yazıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?