Bugünkü menümü yazayım bari belki giremem sonra
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,yeşillik,salata
ARA 2 mandalina
ÖĞLEN 1 kase çorba,tavuk,salata
ARA 1 avuç leblebi,%70 kakaolu çikolata
AKŞAM Taze fasülye,yoğurt olacak
GECE 1 nar yerim
1 saat yürüdüm yine,su şimdiden 2 litre oldu.Artık bacaklarım ağrıyor..Birde kilom azalmaya başlasa... ..
Selam kızlar ya bu sefer de S.A. ortalarda yok samanyolu canım sen de benim menüleri
yorumla istersen gelirse ikimiz de onunkileri yorumlarız
Sabah
patates kızartması ceviz helva peynir
Ara
meyve
öğle
dünkü bulgur pilavı ve patlıcan kavurmadan yedim yine
ara
yok
akşam
küçücük parça patatesli gözleme
ara
1 çokonat dayanamadım yazarken de kızarıyorum
Aaa evet ikimizinde çikolata krizi tutmuş anlaşılanBu dünkü menün mü Haticecim
Patates kızartması ve helvayı görmüyorum...bende 4 boncuk veriyorum sana,kaçamak var diye.....
Söyle kaç mekik çekeyim 100 iyi mi
Bence ikimiz de 100 mekik çekelim ceza olarak,ne dersin...cezamızı da vermiş olalım...
Canım ben de kendi evimizde eşimi bekliyorum 7 de geliyor o zaman yiyorum annemdeyken beklemiyorum onu erkenden yiyorum yarın iş yerinde gün var bizim süprüz yapacaklarmış ne hazırlayacaklarsa 4 kişilik bir grup hazırlıyor inş çok yemem ya bişeyler yapmalı regl olacasğım o yüzden içimdeki aç kurt geri döndü
Ben başlıyorum samanyolu 100 normal mekik çekelim 100 de yan mekik biliyorsun çapraz kol ve diz 50 bir taraf 50 diğer taraf hadi sen de yap hemen şimdi
Ben başlıyorum samanyolu 100 normal mekik çekelim 100 de yan mekik biliyorsun çapraz kol ve diz 50 bir taraf 50 diğer taraf hadi sen de yap hemen şimdi
haha bişey yaptım çok güzel oldu evde kalan sebzelerden cuma ailemin yanına gidicem diye alışverişte yapmadım
kesinlikle tavsiye ediyorum
1 adet kabak
2 adet biber
2 adet havuç
2 adet yumurta
biberler dogranıp hafif zeytinyagında kavrulucak daha sonra havuç rendelenip biberle kavrulucak daha havuçlar kendinden geçmeye başlayıncarendelenen kabakta tavaya atılıp 3 birlikte kavrulucak ardından pul biber konucak biraz 2 yumurta kırılıp karıştırıp tava ateşten alınıcak
afiyet olsun:76:
bu arada haşlanmış tavukla birlikte de üstüne konulup yenebilir öyle yersenizde portekiz usülü tavuk oluyor
afşyet olsun ben öglede bunu yiycem
ooo süper ya...
bende çok uyduruk yemek yaparım kesinlikle tarife bağlı yemek yapmam açarım dolabı ne varsa kafama göre yaparım...afiyet olsun farklı görünüyor..
birde sabah öğle akşam diye ayrı ayrı yazmadın mı gününü yoksa yazdın da benim gözümden mi kaçtı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?