Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menümü yazayım bari belki giremem sonra
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,yeşillik,salata
ARA 2 mandalina
ÖĞLEN 1 kase çorba,tavuk,salata
ARA 1 avuç leblebi,%70 kakaolu çikolata
AKŞAM Taze fasülye,yoğurt olacak
GECE 1 nar yerim
1 saat yürüdüm yine,su şimdiden 2 litre oldu.Artık bacaklarım ağrıyor..Birde kilom azalmaya başlasa.....

Selam kızlar ya bu sefer de S.A. ortalarda yok samanyolu canım sen de benim menüleri
yorumla istersen gelirse ikimiz de onunkileri yorumlarız
Sabah
patates kızartması ceviz helva peynir
Ara
meyve
öğle
dünkü bulgur pilavı ve patlıcan kavurmadan yedim yine
ara
yok
akşam
küçücük parça patatesli gözleme
ara
1 çokonat dayanamadım yazarken de kızarıyorum

biraz kaçamak yapmışız bugün seninle ben de içtim suyumu spor da yaptım

Aaa evet ikimizinde çikolata krizi tutmuş anlaşılanBu dünkü menün mü Haticecim
Patates kızartması ve helvayı görmüyorum...bende 4 boncuk veriyorum sana,kaçamak var diye.....

Dünkü menü mü dedim ama şimdi tekrar okuyunca bugünkü olduğunu anladım.Akşam yemeğini erken yemen güzel ...biz ancak 7-7.30 da yiyoruz...Çocuklar daha geç olsun diyor çünkü okuldan gelince atıştırıyorlar.Ben 7 de yiyorum napıyım....

Canım ben de kendi evimizde eşimi bekliyorum 7 de geliyor o zaman yiyorum annemdeyken beklemiyorum onu erkenden yiyorum yarın iş yerinde gün var bizim süprüz yapacaklarmış ne hazırlayacaklarsa 4 kişilik bir grup hazırlıyor inş çok yemem ya bişeyler yapmalı regl olacasğım o yüzden içimdeki aç kurt geri döndü

Ben başlıyorum samanyolu 100 normal mekik çekelim 100 de yan mekik biliyorsun çapraz kol ve diz 50 bir taraf 50 diğer taraf hadi sen de yap hemen şimdi

Valla o kurt bende de var bu ara cuma beni terk edecek,acayip şiş hissediyorum kendimi...Kilo verdiğini de anlayamıyor insan bu dönemde...Yarın dengelersin artık olmazsa sabah ekmek yeme,yumurta ile süt ile geçiştir,diğer öğünlerde de ekmeği kesersen dengelersin diye düşünüyorum...Bak yoksa ceza veririz sana ona göre....Ben SA yı yorumlayacaktım ama o da kayıplara karıştı

Ben ancak 100 mekik çekebildim....Geri kalan cezamı yatmadan tamamlıcam söz...

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız ...giremedim son günlerde pek...

ama evimizin banyoları değişecek... büyük banyodan başladılar pazartesi.. 2 gün bekledim sabah geç kalkmak için :) ama şansıma bugün tadilatın en gürültülü günüydü.. küveti kırmışlar duvarı delmişler banyoyu o halde görünce şok oldum.. Allahtan adamlar temiz çalışıyor ya.. okadar kir evimde olsa düşer bayılırım başım ağırdı o gürültüden..

Haticecim seni bugün saman yolu puanlamış.. o halde ben seni yarın ki mönün için puanlayacam canım :)

Kızlar kendime söz verdim 4 marta kadar 5 kilo daha gitmeli.. Bundan sonra hergün yarın için bir hedef yazacam buraya kendim için:

yarınki hedefim: eve gelince nintendoda 1.5 saat spor yapmak!!!

birde nikah için fikirleriniz çok güzel.. Annem nikahta siyah giyilir diye tutturmuş.. benimde yaşıma pembe veya acık renkler gider fakat ama nişanlım 27 yaşında olduğu için onun yanında (neredeyse herzamanki gibi çocuk kalmak istemiyorum..) Bu yüzden bi takım elbise giyineyim diyorum örneğin pantol ceket veya etek ceket falan.. ama daha zayıflamak ıstıyorum dıye onuda türkiyeye gelmeden 1 hafta önce alacam.. ayy cok konustum.. yarın önemli bir sınavım var ona çalışayım

Ben başlıyorum samanyolu 100 normal mekik çekelim 100 de yan mekik biliyorsun çapraz kol ve diz 50 bir taraf 50 diğer taraf hadi sen de yap hemen şimdi

aaa sebu görüyormusun bu kızlar coşmuş:79::80: geçecekler bizii:96:
hadi boş durmayalım bizde bişiler yapalım. ben bu akşam 50mekik çekmeye karar verdim...

ooo süper ya...
bende çok uyduruk yemek yaparım kesinlikle tarife bağlı yemek yapmam açarım dolabı ne varsa kafama göre yaparım...afiyet olsun farklı görünüyor..
birde sabah öğle akşam diye ayrı ayrı yazmadın mı gününü yoksa yazdın da benim gözümden mi kaçtı ki?

hepsini toptan yazmak için bekledim canım ögünleri bitirmeyi bir de başım çok agrıyor
sabah
light süt
haşlanmış yumurta
ara
salatalık
öğlen
uyduruk tarifiminle yaptıgım yemeğin yarısı
çorba
2 dilim normal ekmek kepek ekmeği yoktu
ara
4tane kepekli kraker
akşam
öğlenin aynısı
ara
probis yedim şu proteinli bisküviden canım çok tatlı istedi
2 litre suyumu içtim hala içiyorum
spor henüz yapamadım baş agrısından ölücem heralde :26:
dinleniyim güç bulursam bende mekik çekicem
sen ne yaptın tatlım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…