- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Videodan yaptıysan bana da gönderir misin :)) tişikkirlirleslie bende yaparım iyidir seviyorum ama eskisi kadar terletmiyor bugun kardio plates yaptım harika bir şey tavsiye ederim
O taraftan gelenleri yemeyeceğiz ben en son akçay da ağçtan koparıp yedim yazınhadi ya kötü oldu bu şimdi nasıl anlıycazki neye dikkat etmek lazım bacım
Bence güzel bir menü eti hoşbeş hariç
gayet iyi hoşbeşler olmasın bidaha ama
miktar az lakin kan şekerini düşürüp açlık krizlerine sokar buda bütün gün emeği çöpe demek hem yeteri kadar yedik bunca zaman bir 3ay yemesek bişey kaybetmeyiz kilodan başka canımkendine çevrene iradeni ispatlama zamanı şimdi arkadaşım [/QUOTtabağında
koca servis tabağı dolu içinde sadece iki tanecik gofret yedim normalde abur cubur çok severim kendi mı nasıl frenledim şaşırıyom haylagayet iyi hoşbeşler olmasın bidaha ama
miktar az lakin kan şekerini düşürüp açlık krizlerine sokar buda bütün gün emeği çöpe demek hem yeteri kadar yedik bunca zaman bir 3ay yemesek bişey kaybetmeyiz kilodan başka canımkendine çevrene iradeni ispatlama zamanı şimdi arkadaşım
Videodan yaptıysan bana da gönderir misin :)) tişikkirlir
Videodan yaptıysan bana da gönderir misin :)) tişikkirlir
daha nelere hayır diyeceksin ve her hayır deyişine hedefe bir adım daha yaklaşmış olacaksın canımkoca servis tabağı dolu içinde sadece iki tanecik gofret yedim normalde abur cubur çok severim kendi mı nasıl frenledim şaşırıyom hayla
tamamdır alıcam zaman soracam inşallah satıcıda dürüst olur :)O taraftan gelenleri yemeyeceğiz ben en son akçay da ağçtan koparıp yedim yazın
bakalım bu işi başaracaz inşallah tek sıkıntım su içtiğim günü tuvaletten cikamiyomozaman 1.0 öndesin ben karatay cı değilim ama ekmeğin çokda ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum onun yerine akşam çorba içmek daha karlı geliyor
sabahları bir dilim yiyorum peynir domates heledw tahinpekmez yakışıyor Hakkını yemeyim şimdş:)
canım hoşgeldin 1sayfada kurallar yazılı onları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur san kararlıysan bu işi bitirmeye bizimlesinSlm, takıma katılmış mı oldum şimdi?
wc çıkmamak hayra işaret ödemi yağı atıyorsun demekbakalım bu işi başaracaz inşallah tek sıkıntım su içtiğim günü tuvaletten cikamiyom
ay insallah geçen bu zamanlarda tube bu kilolardaydım yaza kadar66ya düştüm sonra nasıl oldu anlamadan malum yine hepsını aldım daha once 58e kadarda düşmüşüm hedef 58insalllahdaha nelere hayır diyeceksin ve her hayır deyişine hedefe bir adım daha yaklaşmış olacaksın canım
arkadaşım asıl işin zor kısmı koruma, biz sadece kilo vermeye odaklanıyoruz sanki hedefede ulaşınca bu iş bitti gözüyle bakıyoruz sonra dediğin gibi nasıl olduğunu anlamadan hop geri alıyoruzay insallah geçen bu zamanlarda tube bu kilolardaydım yaza kadar66ya düştüm sonra nasıl oldu anlamadan malum yine hepsını aldım daha once 58e kadarda düşmüşüm hedef 58insalllah
iyi geceler hanımlar yarın tartılmayı unutmuyoruz
Ahahah yaa çok sevindim üşenmemiş paylaşmışsın bir de motive etmişsin cansın sen yoğurt kürü mü de yedim şimdi videodakileri yapacağım yarın leslie yi de ekleyeceğim iyi uykularsporcu adamsın sen yaparsın bunu
Dun agir beslenmedim. Uzun zamandir yapmadigim kadar spor yaptim. Aksam yemegini 5 bucukta kestim. Bir suru su ictim. Gece ve sabah buyuk wc ciktim. Sonuc bir kilo almak mi yani!!!!??? 71 kiloyum ben. Takilmanin da boylesi. SAka mi bu. Moral sifir. Bırakmayacağım ama inancim dusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?