Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence güzel bir menü eti hoşbeş hariç

koca servis tabağı dolu içinde sadece iki tanecik gofret yedim normalde abur cubur çok severim kendi mı nasıl frenledim şaşırıyom hayla

koca servis tabağı dolu içinde sadece iki tanecik gofret yedim normalde abur cubur çok severim kendi mı nasıl frenledim şaşırıyom hayla
daha nelere hayır diyeceksin ve her hayır deyişine hedefe bir adım daha yaklaşmış olacaksın canım

bakalım bu işi başaracaz inşallah tek sıkıntım su içtiğim günü tuvaletten cikamiyom

daha nelere hayır diyeceksin ve her hayır deyişine hedefe bir adım daha yaklaşmış olacaksın canım
ay insallah geçen bu zamanlarda tube bu kilolardaydım yaza kadar66ya düştüm sonra nasıl oldu anlamadan malum yine hepsını aldım daha once 58e kadarda düşmüşüm hedef 58insalllah

ay insallah geçen bu zamanlarda tube bu kilolardaydım yaza kadar66ya düştüm sonra nasıl oldu anlamadan malum yine hepsını aldım daha once 58e kadarda düşmüşüm hedef 58insalllah
arkadaşım asıl işin zor kısmı koruma, biz sadece kilo vermeye odaklanıyoruz sanki hedefede ulaşınca bu iş bitti gözüyle bakıyoruz sonra dediğin gibi nasıl olduğunu anlamadan hop geri alıyoruz
ben bu sefer ne yaptım kabul ettim ömür billah dengeli beslenmeyi kabul ettim bi seçim yapmam lazımdı ya istediğimi yiyeceğim bazı güzelliklerden vazgeçeceğim yada kilomu korumayu başarıp bu yaşadığım güzelliklerden vazgeçmeyeceğim
şuan ne yapıyorum korumak için diyet sürecinde yaptığım şeyleri hayat şeklim alışkanlığım haline getirmeye çalışıyorum misal su içmek misal spor yapmak yada yeşil çayım Kaçamaklı bir gün olsa dahi bunları yapmaya çalışıyorum, haftanın 2,3 günü yediysem diğer günler diyet tarzı besleniyorum tartıdan kopmamaya çalışıyorum artıyı gördümmü silahlarımı kuşanıp tekrardan bismillah diyorum
Geçen hafta ful gezmelerle geçti regl olunca iyi artı gördüm 3gündür dikkat edince hemen gitti yerleşmeden
korumanın mantığı bu bence artı gördüğün zaman ertelemen hemen önlemini almak

Kizlar gunaydin. Bundan 3 hafta fln oncesine kdr bende bu takimdaydim.fakat az kisiydik ve motive durumlarindan dolayi birakmistim. Zerosima . Iyi bilir beni:)
1.69 boyundaym. 78lerden 70.9u bu cumaha kadar gormustum.hedefim 65kilo.
26 yasindayim.evliyim.cocugum yok. Muhendisim. Bir fabrikada calisiyorum istanbulda. Spor yapan biriyim. Nerdeyse her gun salona inerim ve sporumi yaparim. Duzenli beslenirim. Ara ogun yapma firsatim islerin yogunlugundan olamiyor.cunku yeri geliyor aksam nasil olmus anlamiyorm. Suyu 2.5litreden asagi birakmiyorm.
Cuma gunu 70.9u gormustumki.haftasonu biraz bunun rehavetine kapildim sanirim. Bu sabah 71.9u gordm. 2 gunde 1 kilo alinir mi bilmiyorm ama tarti benim icin onemli:)
Burda uzun sure kilo verememistm.psikolojik olarak yaris olayina kaptirmisim kendimi.illede kilo vercem die meger kendimi durdurmusum.gruptan ciktiktan snra cok rht kilo verdim. Simdi yine ayni psikolojiye girer miyim hiic bilmiyorm.ama eger kabul ederseniz 1-2 hafta boyle deneyebilir miyiz. Ben sanirim kendimi baskasiyla karsilastirip sen niye bukdr veremedin psikolojisine giriyorm. Stres oluyorum.
Eger bu durum icin kendimi 2 hafta denememe firsat verirseniz cok mutlu olurum. Ilginiz icin tesekkurler. Saygilar sevgiler :)

Dun agir beslenmedim. Uzun zamandir yapmadigim kadar spor yaptim. Aksam yemegini 5 bucukta kestim. Bir suru su ictim. Gece ve sabah buyuk wc ciktim. Sonuc bir kilo almak mi yani!!!!??? 71 kiloyum ben. Takilmanin da boylesi. SAka mi bu. Moral sifir. Bırakmayacağım ama inancim dusuyor.

Kızlar günaydın hayırlı bereketli haftalar :)
Pazartesi günü İstanbula bereketiyle geldi bizim buralarda bir yağmur ki sormayın.
Ben bu sabah 74,2 kilo çıktım
Sanırım Pazar günü biraz fazla kaçırdım
Ama olsun yeni hafta yeni hedef yeni başlangıç ne yapalım di mi ama :)

Ve coşkuyu Dilekciiiim Fitt_anne

uzun zamandır yapmadığın kadar spor yaptığın için de olabilir bence kuzucum.
o yüzden hiçbir şeyi abartmamakta fayda görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…