Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gayet iyi hoşbeşler olmasın bidaha ama
miktar az lakin kan şekerini düşürüp açlık krizlerine sokar buda bütün gün emeği çöpe demek hem yeteri kadar yedik bunca zaman bir 3ay yemesek bişey kaybetmeyiz kilodan başka canım kendine çevrene iradeni ispatlama zamanı şimdi arkadaşım

Peki ben niye emzirirken zayıflamadım ki. Herhalde yediğim ivir zıvırların rolü büyük.
500 kalori harcatıyor ams bi eti karam 450 kaloriydi ufacık bişey kim der okadar kalori vardır diye. büyük ihtimal dediğin gibi olmuştur yediklerini yakamamıştır garibim emzirme:)

Ekmek bugün hic yemedin normaldede ekmek araram
ozaman 1.0 öndesin ben karatay cı değilim ama ekmeğin çokda ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum onun yerine akşam çorba içmek daha karlı geliyor
sabahları bir dilim yiyorum peynir domates heledw tahinpekmez yakışıyor Hakkını yemeyim şimdş:)

Kaç kilo verdin aceba
canım ben evlendim 60 kiloyla bi yaradı evlilik oldum 73 hamile kaldım oldum yüz doğumla beraber 85lwrlw kilo verme serüvenim başladı iki kere 67,66 gördüm hamile kalıp tekrar aldım, bu sefer 80 le başladım sayılır ama 77 ile 9.tqkıma girdim 64 düştüm 2,5ayda şimdi tek amacım 65 kaybetmemek tartıda bütün uğraşım bu

Tebrik ederim. 2buçuk aydamı bu kiloya düştünüz. Nasıl yaptınız aceba. Formulünü bizede verseniz.

Hahah evett planlarimiz var :) yaza bi dugun patlatırız

Planlarimizi gerceklesince o da olur ama daha var
yahu okadar zayıfladım süslenip püslenip ortalıkta salınmam lazım :)
ben bilmem abi ya sen , ya Zerosima yada S ssirun biriniz evlenmesi lazım benim için lütfen :))

Tebrik ederim. 2buçuk aydamı bu kiloya düştünüz. Nasıl yaptınız aceba. Formulünü bizede verseniz.
en büyük formülüm 9.takım daki arkadaşlarımın sayesinde motive olmaktı.
ben 3.takımımla atılmıştım diyet serüvenime 2013 çok güzel kilo vermiştim 67 düşmüştüm ovakitte, sonra yoğunluktan ayrılmıştım en büyük hatamdı dahs öğrenmeden hazır olmadan korumaya tekrar 80 olunca başladım diyete ama tek başıma yapamadım helede burdaki desteği yaşamış biri olarak ve kürkçü dükkanına döndümm ozaman 9.takımla başladım
çok şükür ulaştım hedefe ve korumayı da öğrendim bu sefer
canım az buçuk hepimiz biliyoruz diyet yapmayı sağlıklı besinler tüketilecek, spor yapılacak, su içilecek amma bunları yapmak için asıl lazım olan motivasyon, burada da fazlasıyla var yaşayıp göreceksin diyetdaşım

yahu okadar zayıfladım süslenip püslenip ortalıkta salınmam lazım :)
ben bilmem abi ya sen , ya Zerosima yada S ssirun biriniz evlenmesi lazım benim için lütfen :))
Valla bizim icin de kriter onemli simdi oyle hemen evet demeyiz ya bi zayiflayalim da elimizi sallasak ellisi

Aşkilotam incir uyutması kaç kalori acaba bende yapıp yemek istiyorum

İnşallah hiç görmediğim kiloyu 60 ı görmek istiyorum. Inşallah yapacağım. Bu gruba bende motivasyon olmak için girdim.

N Nurumcan94 tatlım uğramadın bugun bekliyorum menünü
Canım. Bugün avm ye gittik sinemaya telefonu evde unutmuşum k bakma yazamadım ama ben bugun son kacamagimi yaptım başlamadan önce eşim gidelim dediii kuzu kizma amaa söz bundan sonra yokkk yaa bu hesap vermek kadar güzel bişey yok diyet konusunda... menü falan yok yani bugün dışarda olunca suyumu içiyorum bide şimdi ceza leslie yapcam spor hareketleri ve yatış sabah iş var malum pazarteso sendromu başladı şimdiden bugün alışverişimi yaptım her şeyim tamam yarından itibaren sıkı bir diyet e hazır olllll

Aşkilotam incir uyutması kaç kalori acaba bende yapıp yemek istiyorum
Dilek ablacim bir kase 260ila 300 kalori yaziyor nette. Soyle soyleyeyim. 1,5 kilo sute 15 incir koyuyoruz. 8 kase cikiyor. Sutu saymazsak bir kaseye iki incir dusuyor gibi. Yagli sut olursa ki ben keci sutlu yiyorum herhalde vardir 250kalori. Ama o kadar seviyorum ki. Hem bagirsaklara faydali. Guzel seyler hep kalori zaten. Normal tariflerde azicik ta olsa seker de var ama biz koymuyoruz . Hic te gerek yok. Ne kadar tatli olmasini istiyorsan o kadar incir koyabilirsin. Bizimki hafif tatli oluyor. İncirlerin bir kismini sutle blendirdan gecirip bir kismini ince kiyarak koyunca buyuk olan incirler kasenin altinda kaliyor. Dibinde muhtesem bir tabaka olusuyor. Ama blendirdan gecirilmesi de onemli bana gore cunku geri kalan kisma da blendirdan gecirilenler tat veriyor. Yoksa incir altta kalinca ust tarafi pek tatli olmuyor. O bile guzel yine de . Kalorisi bol ancak ben gunduz ogun niyetine yemeye calisiyorum.

2.5 ayda 13 kg müthiş maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…