Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KIZLARRR BUGUN İTİBARİ İLE DİYET KARDEŞLİĞİ İLAN EDİYORUMMMM
YENİ ÜYELERİMİZİ İKİLİ GRUPLAR HALİNDE BİRBİRİYLE EŞLİYCEM
YANİ BİRBİRİNİZİN EKÜRİSİ OLCAKSINIZ, KAYNAŞCAKSINIZ, BİRBİRİNİZİN MENÜLERİNİ ÖZELLİKLE TAKİP EDİCEKSİNİZ, KOPMAMAK İÇİN BİRBİRİNİZE SAHİP ÇIKICAKSINIZ

Merakla bekliyorum. Diyet kardeşim kim olacak aceba

Merhaba. Benide alabilir misiniz gruba. Yazdim ama onay alamadim daha:) oyuzden oldu mu olmadi mi merak rttim:)

3.TAKIM DİYET KARDEŞLİĞİ
@ssirun VE @hedefyeniben
@Gencanne68 VE @Nurumcan94
@kizkurusu VE @Furha63
@Ropdesambir VE @Yasnira
@ciwan_annesi VE @KarincaKadin
@shimarik VE @NAZZOZZ
@aryemuh VE @Xxmuhasebexx

KIZLAR HERKES KARDEŞİNE SAHİP CIKSIN
İNŞALLAH PES EDEN OLMASIN
BU YAZA KİLO PROBLEMİ OLMADAN GİRELİM

cnm kusura bakma maşallah takım pek kalabalık gözümden kaçtı demekki
kendini tanıtırmısın
alırız tabiki neden almayalım
Kizlar gunaydin. Bundan 3 hafta fln oncesine kdr bende bu takimdaydim.fakat az kisiydik ve motive durumlarindan dolayi birakmistim. Zerosima . Iyi bilir beni:)
1.69 boyundaym. 78lerden 70.9u bu cumaha kadar gormustum.hedefim 65kilo.
26 yasindayim.evliyim.cocugum yok. Muhendisim. Bir fabrikada calisiyorum istanbulda. Spor yapan biriyim. Nerdeyse her gun salona inerim ve sporumi yaparim. Duzenli beslenirim. Ara ogun yapma firsatim islerin yogunlugundan olamiyor.cunku yeri geliyor aksam nasil olmus anlamiyorm. Suyu 2.5litreden asagi birakmiyorm.
Cuma gunu 70.9u gormustumki.haftasonu biraz bunun rehavetine kapildim sanirim. Bu sabah 71.9u gordm. 2 gunde 1 kilo alinir mi bilmiyorm ama tarti benim icin onemli:)
Burda uzun sure kilo verememistm.psikolojik olarak yaris olayina kaptirmisim kendimi.illede kilo vercem die meger kendimi durdurmusum.gruptan ciktiktan snra cok rht kilo verdim. Simdi yine ayni psikolojiye girer miyim hiic bilmiyorm.ama eger kabul ederseniz 1-2 hafta boyle deneyebilir miyiz. Ben sanirim kendimi baskasiyla karsilastirip sen niye bukdr veremedin psikolojisine giriyorm. Stres oluyorum.
Eger bu durum icin kendimi 2 hafta denememe firsat verirseniz cok mutlu olurum. Ilginiz icin tesekkurler. Saygilar sevgiler :)

tabiki cnm neden olmasın
listeye girmişmiydin yoksa demen sürecinde mi ayrıldın
tabiki bizle devam edebilirsin

Listedeydim canim. Kasimdan ocaga kadar burdaydim:)
chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldı

Buldum cnm ahh keşke izne falan ayrılsaydın
kurallara göre 6 ay listeye giremezsin
ama liste dışı takımda devam edebilirsin cnm
liste dışında tüm aktivitelerimize katılabilirsin

bu sabah başlayacaktım ama vazgeçtim.
sabah dr ayça kaya konuktu. onu dinleyince emziren bir anne olarak ezbere diyetin zararının iç organ hasarı olduğunu duyup vazgeçtim.
senin fikrin saygı duyarım canım lakin mantıklı düşününce bizim için diyet ne sağlıklı beslenme bak menulerimize yok yok sadece ne yok zararlı yiyecekler yok bunları yememek mi zarar verecek peki,
ha ne olur emzirdigin ve daha fazla enerji tükettiğin için sağlıklı gıdalardan kaloriyi daha fazla alırsın ben yarım tabak yediğimi sen bir tabak yersin
emzirirken sağlıklı beslenerek spor yaparak çok güzel kilo vermiştim ne sütümde azalma oldu kızım 2,5yaşına kadar emdi nede sağlığımdan bişey kaybettim canım

kızlar pazartesi yoğunluğu malum beim biraz işlere gömülmem lazım buralara size emanet uğrarım gene

Anladim canim.oyle bir kural oldugunu bilmiyordum. Tuh. 6aya kadar ohook nerdeyse 1 yas yaslaniyorum:))) olsun saglik olsun. Ilginiz icin tesekkur ederim yinede.

Canım aynı şekilde bende wcye çıkamadın 61.4 olmuşum cuma günü tartılmıştım nurtopu gibi +200 olmuş inişli çıkışlı yol pes etmek yok

Kahvaltida haslanmis yumurta biraz da peynir yiyebildim vaktim yoktu.

Oglen tavuk sis ve yogurt yiyeceğim. Tuz cok yemiyorum zaten

Canım aynı şekilde bende wcye çıkamadın 61.4 olmuşum cuma günü tartılmıştım nurtopu gibi +200 olmuş inişli çıkışlı yol pes etmek yok

Ya ben hem gece hem sabah wc ciktim. Sinameki icmistim cunku yine de sonuc boyle. Elbette pes etmeyecegim. Ben 20gun ayni kiloda kaldigimi bilirim. Pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…