Merakla bekliyorum. Diyet kardeşim kim olacak acebaKIZLARRR BUGUN İTİBARİ İLE DİYET KARDEŞLİĞİ İLAN EDİYORUMMMM
YENİ ÜYELERİMİZİ İKİLİ GRUPLAR HALİNDE BİRBİRİYLE EŞLİYCEM
YANİ BİRBİRİNİZİN EKÜRİSİ OLCAKSINIZ, KAYNAŞCAKSINIZ, BİRBİRİNİZİN MENÜLERİNİ ÖZELLİKLE TAKİP EDİCEKSİNİZ, KOPMAMAK İÇİN BİRBİRİNİZE SAHİP ÇIKICAKSINIZ
Merhaba. Benide alabilir misiniz gruba. Yazdim ama onay alamadim daha:) oyuzden oldu mu olmadi mi merak rttim:)KIZLARRR BUGUN İTİBARİ İLE DİYET KARDEŞLİĞİ İLAN EDİYORUMMMM
YENİ ÜYELERİMİZİ İKİLİ GRUPLAR HALİNDE BİRBİRİYLE EŞLİYCEM
YANİ BİRBİRİNİZİN EKÜRİSİ OLCAKSINIZ, KAYNAŞCAKSINIZ, BİRBİRİNİZİN MENÜLERİNİ ÖZELLİKLE TAKİP EDİCEKSİNİZ, KOPMAMAK İÇİN BİRBİRİNİZE SAHİP ÇIKICAKSINIZ
cnm kusura bakma maşallah takım pek kalabalık gözümden kaçtı demekkiMerhaba. Benide alabilir misiniz gruba. Yazdim ama onay alamadim daha:) oyuzden oldu mu olmadi mi merak rttim:)
Kizlar gunaydin. Bundan 3 hafta fln oncesine kdr bende bu takimdaydim.fakat az kisiydik ve motive durumlarindan dolayi birakmistim.cnm kusura bakma maşallah takım pek kalabalık gözümden kaçtı demekki
kendini tanıtırmısın
alırız tabiki neden almayalım
harikasın fıstıkkGunaydin
Tartıldim kilom 62.400
Düne göre - 300
tabiki cnm neden olmasınKizlar gunaydin. Bundan 3 hafta fln oncesine kdr bende bu takimdaydim.fakat az kisiydik ve motive durumlarindan dolayi birakmistim.Zerosima . Iyi bilir beni:)
1.69 boyundaym. 78lerden 70.9u bu cumaha kadar gormustum.hedefim 65kilo.
26 yasindayim.evliyim.cocugum yok. Muhendisim. Bir fabrikada calisiyorum istanbulda. Spor yapan biriyim. Nerdeyse her gun salona inerim ve sporumi yaparim. Duzenli beslenirim. Ara ogun yapma firsatim islerin yogunlugundan olamiyor.cunku yeri geliyor aksam nasil olmus anlamiyorm. Suyu 2.5litreden asagi birakmiyorm.
Cuma gunu 70.9u gormustumki.haftasonu biraz bunun rehavetine kapildim sanirim. Bu sabah 71.9u gordm. 2 gunde 1 kilo alinir mi bilmiyorm ama tarti benim icin onemli:)
Burda uzun sure kilo verememistm.psikolojik olarak yaris olayina kaptirmisim kendimi.illede kilo vercem die meger kendimi durdurmusum.gruptan ciktiktan snra cok rht kilo verdim. Simdi yine ayni psikolojiye girer miyim hiic bilmiyorm.ama eger kabul ederseniz 1-2 hafta boyle deneyebilir miyiz. Ben sanirim kendimi baskasiyla karsilastirip sen niye bukdr veremedin psikolojisine giriyorm. Stres oluyorum.
Eger bu durum icin kendimi 2 hafta denememe firsat verirseniz cok mutlu olurum. Ilginiz icin tesekkurler. Saygilar sevgiler :)
Aferin sana Genç anneÇoooook mutluyum. Tartıldım ve 6 gün önce 89.9 çıkmıştım tartıda şimdi 86.8. Tamam belki ödem gitti ama ben çoook sevindim.
Listedeydim canim. Kasimdan ocaga kadar burdaydim:)tabiki cnm neden olmasın
listeye girmişmiydin yoksa demen sürecinde mi ayrıldın
tabiki bizle devam edebilirsin
chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldıListedeydim canim. Kasimdan ocaga kadar burdaydim:)
senin fikrin saygı duyarım canım lakin mantıklı düşününce bizim için diyet ne sağlıklı beslenme bak menulerimize yok yok sadece ne yok zararlı yiyecekler yok bunları yememek mi zarar verecek peki,bu sabah başlayacaktım ama vazgeçtim.
sabah dr ayça kaya konuktu. onu dinleyince emziren bir anne olarak ezbere diyetin zararının iç organ hasarı olduğunu duyup vazgeçtim.
Anladim canim.oyle bir kural oldugunu bilmiyordum. Tuh. 6aya kadar ohook nerdeyse 1 yas yaslaniyorum:))) olsun saglik olsun. Ilginiz icin tesekkur ederim yinede.chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldı
Buldum cnm ahh keşke izne falan ayrılsaydın
kurallara göre 6 ay listeye giremezsin
ama liste dışı takımda devam edebilirsin cnm
liste dışında tüm aktivitelerimize katılabilirsin
Canım aynı şekilde bende wcye çıkamadın 61.4 olmuşum cuma günü tartılmıştım nurtopu gibi +200 olmuş inişli çıkışlı yol pes etmek yokDun agir beslenmedim. Uzun zamandir yapmadigim kadar spor yaptim. Aksam yemegini 5 bucukta kestim. Bir suru su ictim. Gece ve sabah buyuk wc ciktim. Sonuc bir kilo almak mi yani!!!!??? 71 kiloyum ben. Takilmanin da boylesi. SAka mi bu. Moral sifir. Bırakmayacağım ama inancim dusuyor.
Furha ikimizde dün başladık canım bide hedef kilomuz aynı seni takip ediyor olacağım süpersin bu arada dikkat edince ne güzel gidiyorGunaydin
Tartıldim kilom 62.400
Düne göre - 300
geçmiş olsun cnm
tamam bitanem sen kendini çok sıkıştırma
harikasın cnm güzel başlangıç
bence 1 haziran hedef koy cnm çok rahat verirsin
ahh cnm ne yaptın sen tühhh
inşallah kısa sürer
ilk sayfada kurallarımız var cnm kabul edersen tabiki katıldın
canım bak beni dinle bii
bugun itibari ile sabah bol yeşillikli bi kahvaltı peynir yada yumurta ile
öğlen haş tavuk olabilri yanında bol salata yoğurt
akşam sebze yemeği yoğurt
bol su
bide tuzu mümkün olduğunca azalt
bak nasıl vereceksin
tamam fıstık senin içinde alarm durumu bahar için söylediklerim senin içinde geçerli
sebebini kendin söylemişsin cnm
malesef bizim bünyeler kaçamağı afetmiyorr
afiyet olsun cnm gayet iyi
Canım aynı şekilde bende wcye çıkamadın 61.4 olmuşum cuma günü tartılmıştım nurtopu gibi +200 olmuş inişli çıkışlı yol pes etmek yok
O ne kızgünaydın kızlar
uyuya kalmışım koşturmam lazım
okulun ilk günü börek yapıcam daha
bebelwri gönderip geliyorum
kilom cuma 77.5
bugun 65.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?