Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr
Yarın iş var malum
Bende hazırlıklarımı yaptım
Salatamı dahi yanıma alıcam

Evet yeni arkadaşlar kaçamaklar bitti
Yarın ciddi anlamda başlıyoruz
Artık kaçamak görmek yok menülerde

Sabah görüşürüzzz
Allaha emanet olunnn

Tamam bitanem yarın itibari ile eksiksiz menü ama

Sabah tam istikrarlı bi şekilde başlıyorum kaçamak Yok bundan böyle o 16 kilo gidene kadar.
Fakat ben spor yapamıyorum. Dün tanışma faslında da belirtmiştim. Belim gerçekten kötü iğne ve ilaçlarla kalkıp geziniyorum anca. Seneye küçük oğlum da tam zamanlı bi okula başlayınca yüzmeye yazılıcam inşallah ama şimdilik hiç bi spor sporu bırak hareket Yok
Allahtan metabolizmam hızlı çalışıyor
Herkese iyi geceler Efenim.

Arkadaşlar aydın yöresinde incirlerin tarım ilaçlarından dolayı kanser yaptığı ve kanser vakalarının haberlerinden sonra sanırım 2015 tiben incir yemedim ege de dalından kopardıklarım hariç, aldığınız yere dikkat edin lütfen sevgiler

Ben hiç bi şekilde yapamadım yine 3 gündür yapamamıştım adaçayı içtim akşam bana iyi geliyor bugün de içicem
Kahverengi211 arkadaşlar bağırsak faunanız bozulduysa ancak prbiyotik alarak ,zararlı bakterileri yok eden vücudumuzda antibiyotik vs zamanla azalan yararlı bakterilerle bağırsaklar toparlanınca tuvalet sistemi de oturuyor benim öyle oldu sabahları kayısılar mı yemedim hiçbişey fayda etmiyodu alırsanız da önce internetten içeriklerini araştırın bazıları aksine kabız yapabiliyor ben kendi kullandığımj çok araştırarak aldım içindeki bakteri türlerinden dolayı arzu ederseniz aklınızda bulunsun,kefir ev yapımı yoğurt ta aynı sebepten yararlı ama onlardan kilolarca yemek gerek bir haptan alana kadar.

İyi gecler haımlar bende yarın başlicam inşallah. Suyu günde en az 3 litre içiyorum. İp atlıyorum ve leslie yapıyorum. Yarın yaptıkça yazrım.

iyi geceler canım yarın eksilerle bekliyorum seni

İyi gecler haımlar bende yarın başlicam inşallah. Suyu günde en az 3 litre içiyorum. İp atlıyorum ve leslie yapıyorum. Yarın yaptıkça yazrım.
leslie bende yaparım iyidir seviyorum ama eskisi kadar terletmiyor bugun kardio plates yaptım harika bir şey tavsiye ederim

hadi ya kötü oldu bu şimdi nasıl anlıycazki neye dikkat etmek lazım bacım

Birşey bildirmek istiyorum ceza alabilirim siteye giremeyebilirim. Şimdiden haber vermek istedim. Bildirim yapamazsam haberiniz olsun

iyi geceler canım sporsuz da olur yeterki yediklerine dikkat et seneyede sıkılaşmak için başlarsın spora

nasılda tatlı anlatmışsın kesin yapıcam bunu
Cuma günü ödül niyetine yapıp yiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…