- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Bende kardeş istiyorum :) eşim terketti zaten sevgilifıstık sen yeni üye değilsinki
ama sanada bi kardeş bulalım
Tabii ki her daim burdayım bu yağlardan sonrada
Hmm anladım ben teşekkür ederim cnmcanım evet cumadan cumaya tartılıyoruz saat 12 ye kadar kilomuzu bildiriyoruz
ama takım içi haftasonu kaçamaklarını önlemek için pazarteside tartılıp cumaya göre durum nedir bakıp önlemimizi alıyoruz
hergün ne yedik içtik, su , spor hepsini liste halinde yazıyoruz
diğer arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz, kaçamak yapanlara psikolojik baskı yapıyoruz
geçmişte ne konusulmus mutlaka göz atıyoruz
burda birbirimize destek olup zayıflıyoruz takımımızı diğer takımlar içinde hep dereceye sokuyoruz
Geçmiş olsun arkadaşımCnm belki duymuşsunuzdur s.urfa Viranşehir'de patlama oldu bende o bölgede oturuorum ufak tefek etkilendi benim oturduğum dairede onlarla ugrasiodum ondan giremedim
Bende yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir yedim kahvaltıdaKarincaKadin diyet arkadaşım nasıl gidiyor.
Ben sabahtan peynir zeytin yumurta minik bi parça helva şekersiz çay.bi parçada bazlama
Şimdide şekersiz kahve 2 hurma 1.5 litre su 400 de ip atladım.
Birde 10 aylık kızım var emziriyorumda.
Tamam olur canimCanim kilomu birbirine yakın yarışalım mi
Merhaba arkadaşım inşallah birlikte azimle vericez kiloları senin boyun kaç nerdensin bide yaşMerhaba herkese.bugun tartilamadim inş tartı alıp yarın tartilacagimm.tbi dikkat ediyorum yediklrrime. Diyet arkadaşımOnDeryaa sanada merhaba
Aynen bende üçü mevcut
1 haziran mıııı Nisan ın ikinci haftası bu kilolar gitmiş olacak o zaman el sallarım size heheegeçmiş olsun cnm
tamam bitanem sen kendini çok sıkıştırma
bence 1 haziran hedef koy cnm çok rahat verirsin
Sabah çıktım daha şimdi girdim eve.
Kahvaltıda 8.30'da milkshake içiyorum hergün 250 ml sütle
Ara 10.45 sütlü filitre kahve şekersiz
Öğle yemedim henüz ocağa brokoli koydum haşlanıyor şuan öğle ve akşamı birleştirip yiycem hastanede hep simit poğaça vardı bişey yiyemedim o yüzden yarın sabah tartıdan ümitliyim henüz 1.5 litre su içtim inşallah 3'e tamamlarım. Benden böyle
Bugün 1.5 km tempolu yürüdüm onu spordan sayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?