Eki Görüntüle 1956743 Birleştirilmiş öğle ve akşam yemeğim :)
Tesekkur ederim cnmGeçmiş olsun arkadaşım
kizkurusu yaşasın diyet kardeşliği :))
canım benim ya çok tatlısınFitt_anne um Dileğim ablamm canımm ayrı ayrı şehirlerdeyiz ama burda öyle bir bağ kurduk ki yanımdaki kişilerden daha değerlisin valla doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle bizlerle nice nice yıllara inşallah
Eki Görüntüle 1956744
evet biraz sağlam olmuş bu kadar sağlam olmasın kahvaltı canım:)Kızlar çok sağlam bir kahvaltı yaptım
*3 dilim kızarmış ekmege tereyağ sürdüm zeytin şekersiz çay
* Limonlu su içiyorum iki lt oldu şuan ama devam yatana kadar
* Şekersiz kahve
*Akşamı daha bilmiyorum :)
canım benim ya çok tatlısınteşekkür ederim bitanem duygular karşılıklı seviyorum seni prenses
evet biraz sağlam olmuş bu kadar sağlam olmasın kahvaltı canım:)
banada az geldi öğlen için iyide akşama bişeyler dahamı yeswnkiEki Görüntüle 1956743 Birleştirilmiş öğle ve akşam yemeğim :)
kızım git şuradan şimdi dayanamayıp çiçeğe çikolatayı alıp seni istemeye gelecem:)Bende seni seviyorum bak valla haa
tamam mutlu olurum
vavv hırslı insanı severim1 haziran mıııı Nisan ın ikinci haftası bu kilolar gitmiş olacak o zaman el sallarım size hehee
Çok mu aceliciyim ki
İşte vermek mesele değil de koruyamıyorum ki
fatoş canımdiyetdaşım yolumuz uzun ve keyifli yaza kadar bitiririz bu kilo işini
bu günlerde çok çıtır gelince isimleri unutuyorum ismini öğrenebilirmiyim
kararlı gördüm seniSabah çıktım daha şimdi girdim eve.
Kahvaltıda 8.30'da milkshake içiyorum hergün 250 ml sütle
Ara 10.45 sütlü filitre kahve şekersiz
Öğle yemedim henüz ocağa brokoli koydum haşlanıyor şuan öğle ve akşamı birleştirip yiycem hastanede hep simit poğaça vardı bişey yiyemedim o yüzden yarın sabah tartıdan ümitliyim henüz 1.5 litre su içtim inşallah 3'e tamamlarım. Benden böyle
Fatoşum çok memnun oldum özel takibemdesinfatoş canım
Bende bir inat var bacım bugün diyete başladıysam acıksam da yemem ağzıma sürmem iki sene önce bu inatla 25 kg verdim şimdi yine öyle olmam kazım ki verebileyim akşama bitki çayı su vs. İnşallah bişey olmazİleriki saatlerde acıkmaz mısın cnm miktar az gibi geldi :)
kızım git şuradan şimdi dayanamayıp çiçeğe çikolatayı alıp seni istemeye gelecem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?