Bende bir inat var bacım bugün diyete başladıysam acıksam da yemem ağzıma sürmem iki sene önce bu inatla 25 kg verdim şimdi yine öyle olmam kazım ki verebileyim akşama bitki çayı su vs. İnşallah bişey olmaz
3 bardak su yanında bunu yedim zor bitirdim koca tabak kızlar bakmayın öyle normal tabakla yan yana çekince anlarsınızbanada az geldi öğlen için iyide akşama bişeyler dahamı yeswnki
Burdayım diyet arkadaşım. Nasıl gidiyor@Furha63 diyet arkadaşım nerelerdesin
Aynen cnm dikkat edince güzel gidiyor. Şu An kaç kilosun cnmFurha ikimizde dün başladık canım bide hedef kilomuz aynı seni takip ediyor olacağım süpersin bu arada dikkat edince ne güzel gidiyor
Fıstık akşam ne yiyceksinBenim kardeşim nerelerdeymis amanda aman cancağızım seni mahcup etmicem söz ayrıca burdaki en kilolu bendim artık değilim sanirim
Ohhh gitsin ödemlerÇok mutluyum inşallah hep böyle gider şimdi tartıldım 76.3 çıktı 4 bardak su içtim Yen'i yani sabaha 75 im bu saatten sonra da tutarsam kendimi
K Karanfil_kokuyor kardeşim gel beraber yürüyelim bu yolda.
Bende yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir yedim kahvaltıda
Arada muz
Öğle brokoli ekmek
Arada yeşil çay ceviz yedim
Akşam köfte salata yiyeceğim
1.5 saat yürüdüm ama sanırım öldüm :)
1.5 litre suyumu içtim
Peki başkanımOhhh gitsin ödemler
Ama anlaşalım mı hergün tartılma
Sadece cuma pazartesi sabahları
Anlaştık mı
Bende bir inat var bacım bugün diyete başladıysam acıksam da yemem ağzıma sürmem iki sene önce bu inatla 25 kg verdim şimdi yine öyle olmam kazım ki verebileyim akşama bitki çayı su vs. İnşallah bişey olmaz
Mutlu yıllar canım:) diyet ark olmuşuz sevindim @ayulduzz@ayulduzz um Dileğim ablamm canımm ayrı ayrı şehirlerdeyiz ama burda öyle bir bağ kurduk ki yanımdaki kişilerden daha değerlisin valla doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle bizlerle nice nice yıllara inşallah
Eki Görüntüle 1956744
Hey maşallah bende böyle olmak istiyorum:)kıskandım galibaBende bir inat var bacım bugün diyete başladıysam acıksam da yemem ağzıma sürmem iki sene önce bu inatla 25 kg verdim şimdi yine öyle olmam kazım ki verebileyim akşama bitki çayı su vs. İnşallah bişey olmaz
Vallahi coşku gibi coşku helal olsun yürü kim tutar seni
170 boyum 76 kilo.yas 26 bi bebisim var yedi aylık doğum kilolarim.istanbuldayim senn diyetdasimMerhaba arkadaşım inşallah birlikte azimle vericez kiloları senin boyun kaç nerdensin bide yaş
evet biraz sağlam olmuş bu kadar sağlam olmasın kahvaltı canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?