kanka bu işi biliyoruz diye boşamı diyoruzO ne kız
baaağa da diyive
cumaya eksi bire çevırıyorsun bebek onu bak lıste sızın omuzlarda notayı sıldırelım bu haftaSabah tartıldım 57
+100 gr malesef ama kalkar kalkmaz tartıldım bekleme şansım yoktu ödemde olabilir :)
Tatlış hep makarnadanDünkü menümü yazayım
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay kaç bardak içtim bilmiyorum
(ve neler neler yemedim)
Saat 17:00
1 kupa şekersiz çay
Saat 20:30
3-4 yk makarna
1 bardak şekersiz çay
1,5 litre su
15 dk karışık egzersiz
400 tane ip atlama
3 saat yürüyüş(fazla da olabilir dışarıya çıktım gezmek için çıkışla eve geliş arası max 1 saat oturdum onun dışında yürüdümm)
Beni unutmuşsunuz:)3.TAKIM DİYET KARDEŞLİĞİ
@ssirun VE @hedefyeniben
@Gencanne68 VE @Nurumcan94
@kizkurusu VE @Furha63
@Ropdesambir VE @Yasnira
@ciwan_annesi VE @KarincaKadin
@shimarik VE @NAZZOZZ
@aryemuh VE @Xxmuhasebexx
KIZLAR HERKES KARDEŞİNE SAHİP CIKSIN
İNŞALLAH PES EDEN OLMASIN
BU YAZA KİLO PROBLEMİ OLMADAN GİRELİM
cumaya eksi bire çevırıyorsun bebek onu bak lıste sızın omuzlarda notayı sıldırelım bu hafta
Tatlım ekledim aslında ama dün hiç uğramadın bende vazgeçtin sandımBeni unutmuşsunuz:)
Canim kilomu birbirine yakın yarışalım miÇoooook mutluyum. Tartıldım ve 6 gün önce 89.9 çıkmıştım tartıda şimdi 86.8. Tamam belki ödem gitti ama ben çoook sevindim.
Cnm belki duymuşsunuzdur s.urfa Viranşehir'de patlama oldu bende o bölgede oturuorum ufak tefek etkilendi benim oturduğum dairede onlarla ugrasiodum ondan giremedimTatlım ekledim aslında ama dün hiç uğramadın bende vazgeçtin sandım
Devamm mı
Kızlar günaydın hayırlı bereketli haftalar :)
Pazartesi günü İstanbula bereketiyle geldi bizim buralarda bir yağmur ki sormayın.
Ben bu sabah 74,2 kilo çıktım
Sanırım Pazar günü biraz fazla kaçırdım
Ama olsun yeni hafta yeni hedef yeni başlangıç ne yapalım di mi ama :)
Ve coşkuyu DilekciiiimFitt_anne
Tatlış hep makarnadan
Hadi bu hafta karbonhidrat alma protein sebze ağırlıklı beslen
çok geçmiş olsun canım yaCnm belki duymuşsunuzdur s.urfa Viranşehir'de patlama oldu bende o bölgede oturuorum ufak tefek etkilendi benim oturduğum dairede onlarla ugrasiodum ondan giremedim
çok geçmiş olsun arkadaşım..Rabbim yardımcınız olsun biz burda bile dikken üstündeyken orda yaşıyanlar nasıldır kimbilirCnm belki duymuşsunuzdur s.urfa Viranşehir'de patlama oldu bende o bölgede oturuorum ufak tefek etkilendi benim oturduğum dairede onlarla ugrasiodum ondan giremedim
sen onu bir üstü yaparsınGünaydınnnn
Cumaya göre 400 gr eksiyim
Vee kahvaltımı yapıp geliyorum işede geç kaldım
Eki Görüntüle 1956497
Cnm belki duymuşsunuzdur s.urfa Viranşehir'de patlama oldu bende o bölgede oturuorum ufak tefek etkilendi benim oturduğum dairede onlarla ugrasiodum ondan giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?