bizde çekelim canım ilerleyen saatler 25 normalaaa sebu görüyormusun bu kızlar coşmuş:79::80: geçecekler bizii:96:
hadi boş durmayalım bizde bişiler yapalım.ben bu akşam 50mekik çekmeye karar verdim...
Canım ben de kendi evimizde eşimi bekliyorum 7 de geliyor o zaman yiyorum annemdeyken beklemiyorum onu erkenden yiyorum yarın iş yerinde gün var bizim süprüz yapacaklarmış ne hazırlayacaklarsa 4 kişilik bir grup hazırlıyor inş çok yemem ya bişeyler yapmalı regl olacasğım o yüzden içimdeki aç kurt geri döndü
hepsini toptan yazmak için bekledim canım ögünleri bitirmeyi bir de başım çok agrıyor
sabah
light süt
haşlanmış yumurta
ara
salatalık
öğlen
uyduruk tarifiminle yaptıgım yemeğin yarısı
çorba
2 dilim normal ekmek kepek ekmeği yoktu
ara
4tane kepekli kraker
akşam
öğlenin aynısı
ara
probis yedim şu proteinli bisküviden canım çok tatlı istedi
2 litre suyumu içtim hala içiyorum
spor henüz yapamadım baş agrısından ölücem heralde :26:
dinleniyim güç bulursam bende mekik çekicem
sen ne yaptın tatlım bugün
aaa sebu görüyormusun bu kızlar coşmuş:79::80: geçecekler bizii:96:
hadi boş durmayalım bizde bişiler yapalım.ben bu akşam 50mekik çekmeye karar verdim...
evet sıra menümü paylaşmakta,
kahvaltıda; 1beyaz peynirli kepekli tost yeşil çay,
arada 2kayısı2kan üzümü
öğlen; bulgur pilavı, türlü ve çok az çatal ucuyla helva.
ara 2kayısı
akşam; pancar diplesi,şehriye çorba ve 2,3kaşık yoğurt
ara az fındık, kan üzümü ve 1 kayısı
suyumu içtiim
spor salonunada gittim yaptım sporumu...
işte günüm böyle geçtiii...
canım sana laf etme değil de burada bazı kurallar var arada giriyorsun sonra ortadan kayboluyorsun bu şekilde oluyor mu peki sen bana alınganlık yapma lütfen bir düzen olması gerekiyor diye söylüyorum sadece sen de değil semo da aynı şekilde giremiyor o da takım kaptanımız bu sebeple geri dönmek üzere ayrıldı yazdık seni düzenli paylaşım yapacaksan kimseye lafım yok benim düşüncem bu diğer kızların da fikrini alalım istersen Çok üzüldüm böyle söylemene bu takım kapanacak duruma gelmişti neredeyse ben de buraya birbirimize destek olalım amacıyla giriyorum yeni arkadaşlar davet ettim senin dediğin gibi kimsecikler olmadığı için bişeylere uğraşıyorum zaman ayırıyorum ama oradan bakılınca farklı görünmüş demek ki
sana hak veriyorum ama ne bileyim 2 gün giremediğimde veya bi şekilde bnce çok sert çıkıosun.Alınganlık değil tabiki ama eğer uygun olmuyorsa elbbete gruptan ayrılabilirm
paylaşım hiç yapmak istemesem ayrılırım gruptan elimden geldiğince devam etmeye çalışıorum
bilmiorum umarum bana gelll gelll dersiniz:)
selam kızlar dün deprem olmuş izmitte ailem izmitteydi gece 4 te aradılaro saatten beri yatamadım uykumu almadıgımdan mı bilmiyorum ama dün yediklerimi kustum :2:
şimdide çorba içtim oda midem de kaynıyor dün zaten başım çatlıyordu üstüne gece böyle bişey yaşmamada hoş olması
kendime gelmeye çalışıyorum meyve filan yiyorum midemi bastırsın diye
sizin gününüz nasıl geçiyor kızlar?
pancar diiplesi ne canım ? merak ettim
ohh harika geçmiş günün tatlım boncugumun birini sen silben en iyisi uyuym baş agırım yüzünden ellerimi bile kaldrmyrm
seni boncuklamak için bekledim canım
bugün sana hemde yıldızlı
bir de gönlümdenkocaman öpücük
canım g
şimdide çorba içtim oda midem de kaynıyor dün zaten başım çatlıyordu üstüne gece böyle bişey yaşmamada hoş olması
kendime gelmeye çalışıyorum meyve filan yiyorum midemi bastırsın diye
sizin gününüz nasıl geçiyor kızlar?
evet canım bende izmitte oturuyorum maalesef hatırlattı kendini. ama deprem ülkesi korksakta bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım.
günüüm nasılll??? idare eder malum burada tekim ya ailem, eşimin ailesi burada değil eşimde askerde o da yok hepsi sıradan arıyor panik olmuş halde hala gerginim bende rahatlamaya çalışıyorum...
merhaba pinupcım,
nasılsın... ameliyat geçirmiştin herşey normale düzene girdi mi?
yazdıklarını okudumdaaa...
sen sert çıkış diyince merak ettim ne demişki diye eski mesajlara dönüp bir baktım.(dediğin gibi burası birbirini destek ve paylaşım alanı bende hoşlanmam çıkışlardan) geçen perşembe bir kilo bildirimi yapmışsın ama eksik bilgi olmuş onla ilgili nerdesiiin demiş birde kurallar düzen hakkında konuşmuş. burada yazışırken doğal olarak beden dilinden haberimiz yok sadece yazıya göre yorumluyoruz, kızdığını düşünerek okuyunca sanki sert çıkmış çıkışmış gibi ifade çıkarmış olabilrsin ama ben olayın dışında yansız biri olarak söylüyorum ortada bir sorun bir azar bir sert çıkış yok.belki biraz sitem ama olabilir banada sitem ediyor yeri geliyor(geçende sebze yemememe kızdı nasıl diyet bu dedi valla ondan beri akşam öğünüm kesin sebze) sağolsun grubu ayakta tutmaya çalışıyor.
hadi lütfen sende yanlış anlayıp sinirlenme kızma küsmede...keşke zamanın olsa daha fazla girsen aktif katılsan bak ne güzel boncuk grupları yaptık mecbur herkes gün boyu yaptığını paylaşıyor ve yaptıklarına göre boncuk veriyoruz işede yarıyor denetim oluyor sonuçta. bir takımda olmanın zayıflamaya faydası ancak bu şekilde olur, öbür türlü kendini takip kilonu takip gibi oluyor. zamanın yoktur işlerin yoğundur istediğinde internete ulaşamıyorsundur tabiki olabilir normal bizdede oluyor zaman zaman buna kimsenin lafı olamaz...çok uzatmim, sen söylediklerimizi bir destek motivasyon gibi gör...karar senin zamanın varsa aktif gir çalımalarımıza katıl, olamıyorsan ancak arada bir girebiliyorum diyorsan pasif olarak katılırsın aktiviteye katılamasanda bireysel paylaşımların sohbetlerimz illaki olur...
Bu günkü menüm
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,yeşillik,biraz helva
ARA 2 mandalina
ÖĞLEN haşlanmış makarna,yeşillik,yoğurt
ARA leblebi
AKŞAM tavuk yicem salatayla
GECE meyve yerim
1 saat yürüyüş,100 mekik
Ben neden kilo veremiyorum ya çok canım sıkılıyor...Yarın erkenden tartılıp yazarım,sonra kursa gidicem çünkü...Kilo verdiğimi hiç sanmıyorum...
haklısınnn şekerciim:) alınganlık yaptysam özür dşilerriim:)
bugün sabah elma yedim ama birdaha yemek yeme vaktim olmadığı için araba kullanırken bisküğvi ve keke yedim
şimdi çorba içiorum birazcık da dolma yiciimmm:)
Seebu tgull çok geçmiş olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?