Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim eşimde geç gelirdi eve ama daha geç gelirdi sabahta erken çıkardı işleri yüzünden bir öğün yemek bile yiyemezdik birlikte
oof of kocamı özledim

evet sıra menümü paylaşmakta,
kahvaltıda; 1beyaz peynirli kepekli tost yeşil çay,
arada 2kayısı2kan üzümü

öğlen; bulgur pilavı, türlü ve çok az çatal ucuyla helva.
ara 2kayısı

akşam; pancar diplesi,şehriye çorba ve 2,3kaşık yoğurt
ara az fındık, kan üzümü ve 1 kayısı

suyumu içtiim
spor salonunada gittim yaptım sporumu...
işte günüm böyle geçtiii...

öncelikle geçmiş olsun. günün güzel geçmiş ana öğünler ara öğünler güzel probisi ara öğün olarak gözden kaçırim. spor yaparsan
ama spor yapmazsan boncuğun birini geri alırım...

pancar diiplesi ne canım ? merak ettim
ohh harika geçmiş günün tatlım boncugumun birini sen sil ben en iyisi uyuym baş agırım yüzünden ellerimi bile kaldrmyrm
seni boncuklamak için bekledim canım
bugün sana hemde yıldızlı
bir de gönlümden kocaman öpücük

sana hak veriyorum ama ne bileyim 2 gün giremediğimde veya bi şekilde bnce çok sert çıkıosun.Alınganlık değil tabiki ama eğer uygun olmuyorsa elbbete gruptan ayrılabilirm

paylaşım hiç yapmak istemesem ayrılırım gruptan elimden geldiğince devam etmeye çalışıorum
bilmiorum umarum bana gelll gelll dersiniz:)

merhaba pinupcım,
nasılsın... ameliyat geçirmiştin herşey normale düzene girdi mi?
yazdıklarını okudumdaaa...
sen sert çıkış diyince merak ettim ne demişki diye eski mesajlara dönüp bir baktım.(dediğin gibi burası birbirini destek ve paylaşım alanı bende hoşlanmam çıkışlardan) geçen perşembe bir kilo bildirimi yapmışsın ama eksik bilgi olmuş onla ilgili nerdesiiin demiş birde kurallar düzen hakkında konuşmuş. burada yazışırken doğal olarak beden dilinden haberimiz yok sadece yazıya göre yorumluyoruz, kızdığını düşünerek okuyunca sanki sert çıkmış çıkışmış gibi ifade çıkarmış olabilrsin ama ben olayın dışında yansız biri olarak söylüyorum ortada bir sorun bir azar bir sert çıkış yok.belki biraz sitem ama olabilir banada sitem ediyor yeri geliyor(geçende sebze yemememe kızdı nasıl diyet bu dedi valla ondan beri akşam öğünüm kesin sebze) sağolsun grubu ayakta tutmaya çalışıyor.
hadi lütfen sende yanlış anlayıp sinirlenme kızma küsmede...keşke zamanın olsa daha fazla girsen aktif katılsan bak ne güzel boncuk grupları yaptık mecbur herkes gün boyu yaptığını paylaşıyor ve yaptıklarına göre boncuk veriyoruz işede yarıyor denetim oluyor sonuçta. bir takımda olmanın zayıflamaya faydası ancak bu şekilde olur, öbür türlü kendini takip kilonu takip gibi oluyor. zamanın yoktur işlerin yoğundur istediğinde internete ulaşamıyorsundur tabiki olabilir normal bizdede oluyor zaman zaman buna kimsenin lafı olamaz...çok uzatmim, sen söylediklerimizi bir destek motivasyon gibi gör...karar senin zamanın varsa aktif gir çalımalarımıza katıl, olamıyorsan ancak arada bir girebiliyorum diyorsan pasif olarak katılırsın aktiviteye katılamasanda bireysel paylaşımların sohbetlerimz illaki olur...

selam kızlar dün deprem olmuş izmitte ailem izmitteydi gece 4 te aradılaro saatten beri yatamadım uykumu almadıgımdan mı bilmiyorum ama dün yediklerimi kustum :2:
şimdide çorba içtim oda midem de kaynıyor dün zaten başım çatlıyordu üstüne gece böyle bişey yaşmamada hoş olması
kendime gelmeye çalışıyorum meyve filan yiyorum midemi bastırsın diye
sizin gününüz nasıl geçiyor kızlar?

evet canım bende izmitte oturuyorum maalesef hatırlattı kendini. ama deprem ülkesi korksakta bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım.bu arada migren var mı sende. bende migren migren tutunca aşırı geçmek bilmez ağrı olur ve bende çıkarırım ama çıkardıktan bir süre sonra rahatlamaya başlarım.bir git istersen doktora migren bir tutunca kolay kolay her ağrı kesici yardım kesmez.
günüüm nasılll??? idare eder malum burada tekim ya ailem, eşimin ailesi burada değil eşimde askerde o da yok hepsi sıradan arıyor panik olmuş halde hala gerginim bende rahatlamaya çalışıyorum...

tamam boncuğun biri gittiii...
sebuu salı
bizim memlekette karalahanaya pancar denir. pancarı az suda haşladım başka tencerede misirunuyla(mısırada misir deriz) bulguru az kavrudum. üzerinede haşlanmış lahana koydum yüzeyüzde su olacak kaynayacak kaynayacak isteyen baharatı istediği gibi koyacak sonrada pancar diplesi olmuş olacaakkk.

canım g

Canım geçmiş olsun ikinize de,gerçekten deprem haberini okuyunca ben de korktum.Zaten hep husursuzuz.Biz duymadık ama kuşun bağrışmalarına uyandık,hayvancağız hissetmiş şaşırdık biz...:44:
Migren bende de var sıkıldığım durumlarda birde adet dönemim de tutuyor...Bulantısı da çok kötü bilmez miyim....

Bu günkü menüm
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,yeşillik,biraz helva
ARA 2 mandalina
ÖĞLEN haşlanmış makarna,yeşillik,yoğurt
ARA leblebi
AKŞAM tavuk yicem salatayla
GECE meyve yerim
1 saat yürüyüş,100 mekik

Ben neden kilo veremiyorum ya çok canım sıkılıyor...Yarın erkenden tartılıp yazarım,sonra kursa gidicem çünkü...Kilo verdiğimi hiç sanmıyorum...

haklısınnn şekerciim:) alınganlık yaptysam özür dşilerriim:)

bugün sabah elma yedim ama birdaha yemek yeme vaktim olmadığı için araba kullanırken bisküğvi ve keke yedim

şimdi çorba içiorum birazcık da dolma yiciimmm:)

Tgull sağol canım anlayışın için çok teşekkür ederim
Pinup ben sana sert çıkmadım ki hiç sadece burda bizimle olmanı istediğim için bişeyler bekledim mesela seebunun menülerini yorumla dedim sana geçen hafta katıl bize diye ama hiç oralı olmadın nasıl bir destek bekliyorsun bizden ona göre davranalım ne yediğini yazıp çıkıyorsun arada bir bizden yorum yapmamızı bekliyorsun anladığım kadarıyla ama sen diğerleriyle ilgilenmiyorsun ki bir de giremediğin işin olduğu zaman bunu bize haber verirsen mazeretini yazarsan kimse bişey demez sanma ki Yorum yapmayım yanlış anlaşılıyor dedim yine duramadım sen anla beni artık

Ay özendim sana bugün benim menümü görünce şok olacaksın Canım reglin bitince 1 kilo düşecek merak etme senn

afiyet olsun sular ne alemde su içiyor musun çook önemli su...

unutmadan bu günümüde paylaşayım;
sabah,3dilim kepek tost ekmeği ve kahvaltılık,zeytin peynir..
arada kayısı üzüm,

öğlen, patlıcan yemeği, 4kaşık pilav ve cacık
ara 1kayısı

akşam;3kaşık yoğurt,şehriye çorbası,pancar diplesi,ve nar ekşili marul salatası...
arapetibööör bisküvi 1kaçtane ve 2kayısı....

su içtiim,
spora gitmedim ama mekik çekeceğim hareketler yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…