Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gayet güzel menü
Afiyet olsun cnm

Cumaya kadar çözde cnm tartı işini
Sende iyiki varsın cnm
Hepbirlikte tamam olduk

Gayet güzel cnm
Akşam azcıkta yoğurtmu eklesen

Yok yeter bana corba 20 gun zaten sebze corbamla beslenmistim ben yarin tartiya yine cikicam o kadar korkuyorum ki kabus oldu artik

Gayet güzel menü
Afiyet olsun cnm

Cumaya kadar çözde cnm tartı işini
Sende iyiki varsın cnm
Hepbirlikte tamam olduk

Gayet güzel cnm
Akşam azcıkta yoğurtmu eklesen
Çözcem canım. İnşallah olmadı gider tartılırm eczanede.. değiştirmem gereken bisey var mı sence kaptanim iyi miyim.şimdilik

Açlık değil ama nefis işte habire yemek istiyorum. Ama yemiycem 7'li rakamlardan bi kurtulayım da...
Şuan bitki çayımı içiyorum metabolizma içinmiş Yen'i aldım üç paket bakalım bi işe yarıycak mı

Çözcem canım. İnşallah olmadı gider tartılırm eczanede.. değiştirmem gereken bisey var mı sence kaptanim iyi miyim.şimdilik
Cnm gayet güzel çok beğendim
Protein sebze kararında karbonhidrat daha ne olsun
Sadece zeytin konusunda dikkatli ol baya tuzlu oluyor suda bekletirsen iyi olur
En buyuk düşmanımız tuz ve şeker

Aynen cnm herseyde en buyuk düşmanımız nefsimiz
İlk başta zorlanman çok doğal cnm ama inan zamanla çok alışıcaksın fazla kaçırınca rahatsız olacaksın, sedece miden küçülene kadar biraz sabır

Cnm gayet güzel çok beğendim
Protein sebze kararında karbonhidrat daha ne olsun
Sadece zeytin konusunda dikkatli ol baya tuzlu oluyor suda bekletirsen iyi olur
En buyuk düşmanımız tuz ve şeker
Çok saol canimm zeytin yeşil olanından yiyorum tamam suda bekletirm zaten artık domates salatalığa tuz atmıyorum

Eşim spora gitti ah çok kıskanıyorum ben bişey yapamıyorum diye

Sabah
1bardak su
2yemek kasigi yulaf ezmesi ve sut ustune 2tane kuru kayisi koydm

Ara
Yesil cay

Oglen
1Kase yogurt corbasi
4kofte 3 kasik yogurt
Yagsiz salata

Ara
Sekersiz Turk kahvesi

Aksam
2Kasik pilav
4Kasik barbunya

3litre su

Spor
3Km kosu arti yuruyus
Interval programinda 20dk eliptik bisiklet
50 squat
2.5kiloluk agirlikla yanlara 50ser defa egilip kalkma
20defa carpraz bacaklari karina cekme 2serli sekilde

Aksamda 2bardak sekersiz cay icerim.

Eşim spora gitti ah çok kıskanıyorum ben bişey yapamıyorum diye
Kucuk bebeginiz mi var.ondan dolayi mi yapamiyorsunuz. Eger vakit bulursaniz leslie 3 mil programini tavsiye ederim. 10gun snra bile insan cok degisiyor. Evde bu sekilde spor yapabilirsiniz.ve cok iyi sonuclar aliyor insanlar.bunlardan biri de benim:)

Canim sen bize guven.cidden bak 1kilo almak icin gereken kaloriyi gorsen. Sende okdrcik gunde ikdr kalori almadigini goreceksin.bence derin bi nefes al ve pozitif ol. Sana boylesi daha yakisiyor:)

Ya aslina bakarsan bunun gecici oldugunu biliyorum. Kilo almam icin hicbir sebep yok. Diyorum ya takilma kilolari iste. Biliyorum. Daha onceden de tecrubeliyim. Ama insan tikir tikir gitsin istiyor iste.

. Ekmek yemesek mi sanki :)) bir de protein yok yumurta ya da peynir yiyemiyosun belki sevmiyosun bilmiyorum :)) sen de benim gibi şeker kullanmıyosun süperiz :))) benim suda ingiliz karbonatı var :))

Yumurta ve peynir en sevdiğim şeyler ekmeği sadece sabah yiyorum dün yetersiz dendi.kahvaltima bu sabah bastirayim dedim sabah da yeme mı dersin kilodaş ım ? Bilemedim onu yemezsem ben ne yaparım , kilom 65 hedef 52 aslında yemesem daha mı iyi sence birde limonlu su içtim bugün İngiliz karbonatı almayı düşünüyorum yarın , bir çay kaşığı mı canım , ve tabi kaç lt suya :) ilk kez diyet yapıyorum çok acemiyim hep zayiftim ben bu hallere nasıl geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…