Canım sabah 61.4 çıktım malesef senAynen cnm dikkat edince güzel gidiyor. Şu An kaç kilosun cnm
Gayet güzel menü
Afiyet olsun cnm
Cumaya kadar çözde cnm tartı işini
Sende iyiki varsın cnm
Hepbirlikte tamam olduk
Gayet güzel cnm
Akşam azcıkta yoğurtmu eklesen
Ara mı versen cumaya kadar tartılma benceYok yeter bana corba20 gun zaten sebze corbamla beslenmistim ben yarin tartiya yine cikicam o kadar korkuyorum ki kabus oldu artik
Teşekkür ederim tatlımmNefis görünüyor afiyet şifa olsun
Çözcem canım. İnşallah olmadı gider tartılırm eczanede.. değiştirmem gereken bisey var mı sence kaptanim iyi miyim.şimdilikGayet güzel menü
Afiyet olsun cnm
Cumaya kadar çözde cnm tartı işini
Sende iyiki varsın cnm
Hepbirlikte tamam olduk
Gayet güzel cnm
Akşam azcıkta yoğurtmu eklesen
Cnm gayet güzel çok beğendimÇözcem canım. İnşallah olmadı gider tartılırm eczanede.. değiştirmem gereken bisey var mı sence kaptanim iyi miyim.şimdilik
Aynen cnm herseyde en buyuk düşmanımız nefsimizAçlık değil ama nefis işte habire yemek istiyorum. Ama yemiycem 7'li rakamlardan bi kurtulayım da...
Şuan bitki çayımı içiyorum metabolizma içinmiş Yen'i aldım üç paket bakalım bi işe yarıycak mı
Çok saol canimm zeytin yeşil olanından yiyorum tamam suda bekletirm zaten artık domates salatalığa tuz atmıyorumCnm gayet güzel çok beğendim
Protein sebze kararında karbonhidrat daha ne olsun
Sadece zeytin konusunda dikkatli ol baya tuzlu oluyor suda bekletirsen iyi olur
En buyuk düşmanımız tuz ve şeker
Çok saol canimm zeytin yeşil olanından yiyorum tamam suda bekletirm zaten artık domates salatalığa tuz atmıyorum
İnsallaahAra mı versen cumaya kadar tartılma bence
Moralini bozma relax devam et cnm
Ben eminim yağdan gidiyor
Kucuk bebeginiz mi var.ondan dolayi mi yapamiyorsunuz. Eger vakit bulursaniz leslie 3 mil programini tavsiye ederim. 10gun snra bile insan cok degisiyor. Evde bu sekilde spor yapabilirsiniz.ve cok iyi sonuclar aliyor insanlar.bunlardan biri de benim:)Eşim spora gitti ah çok kıskanıyorum ben bişey yapamıyorum diye
Canim sen bize guven.cidden bak 1kilo almak icin gereken kaloriyi gorsen. Sende okdrcik gunde ikdr kalori almadigini goreceksin.bence derin bi nefes al ve pozitif ol. Sana boylesi daha yakisiyor:)İnsallaah
Stres yapma dicem ama dayanamayıp bende tartılıyorum hergünYok yeter bana corba20 gun zaten sebze corbamla beslenmistim ben yarin tartiya yine cikicam o kadar korkuyorum ki kabus oldu artik
Canim sen bize guven.cidden bak 1kilo almak icin gereken kaloriyi gorsen. Sende okdrcik gunde ikdr kalori almadigini goreceksin.bence derin bi nefes al ve pozitif ol. Sana boylesi daha yakisiyor:)
. Ekmek yemesek mi sanki :)) bir de protein yok yumurta ya da peynir yiyemiyosun belki sevmiyosun bilmiyorum :)) sen de benim gibi şeker kullanmıyosun süperiz :))) benim suda ingiliz karbonatı var :))
Stres yapma dicem ama dayanamayıp bende tartılıyorum hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?