Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah 4kasik menemen bir dilim kaşar bir dilim beyaz peynir bir tatlı kaşığı vişne reçeli bi dilim tam buğday ekmeği bir dilim kete
Öğlen bir kase Kıymalı şehriye çorbası ara elma bir incir.aksam bir kase tarhana 4kasik bamya 5tanr lor dolması salata. Cokmu yemisim bilemedim ilk günlerim birde emziriyorum malum..

Sabah 4kasik menemen bir dilim kaşar bir dilim beyaz peynir bir tatlı kaşığı vişne reçeli bi dilim tam buğday ekmeği bir dilim kete
Öğlen bir kase Kıymalı şehriye çorbası ara elma bir incir.aksam bir kase tarhana 4kasik bamya 5tanr lor dolması salata. Cokmu yemisim bilemedim ilk günlerim birde emziriyorum malum..

Cnm sağlık herseyden önemli
Sende yediğine içtiğine daha çok dikkat edersin
Zamanla belki ufak ufak yuruyusler yapabilrisin iyleştikçe
Hem kilo vermek belinide rahatlatıcak

İnşallah benim temennim de o yönde yoksa zayıf olmanın bana yakışmadığını düşünüyorum. Saçma gelcek herkese ama 60 kiloyken kendimi güzel hissetmiyordum ama aşırı zinde ve canlıydım ve sağlıklı şimdi sırf sağlık için zayıflıycam

Cnm sağlık herseyden önemli
Sende yediğine içtiğine daha çok dikkat edersin
Zamanla belki ufak ufak yuruyusler yapabilrisin iyleştikçe
Hem kilo vermek belinide rahatlatıcak
Bel ve bacak rahatlıyor bencede
Hadi ilk kez yapalim bunu T tudeel :)
Yapabilirmiyiz kii:) ayy ben bişe itiraf edecem sabah,akşam,gece,spor sonrası öncesi her an tartılıyorum ben yaa nolacak böyle çatlıyorum meraktan

Kahvaltıda kete bi tek fazlalık gibi geldi bana. Bide aralara da bişeyler koymalısın hem emzirdiğin için sütünü de etkilemesin diye.. kaç litre su içtin

Hep zayıftın ne güzel çok daha kolay verirsin o zaman :)) tatlım ekmeği içindeki katkı maddeleri ve genetiğiyle oynanmış un sebebiyle kendi annem babam da eve sokmazdı şimdi ben evliyim benim eşim ve ailesi de asla ekmek almayanlar çıktı çok şükür :) yani faydası yok zararı var canan karatay ın yazılarında detay bilgi var ordan araştırabilirsin.İngiliz karbonatını bir su bardağına 2 tatlı kaşığı koyup üzerine kaynar su dökerek köpürtüp ılıyınca içiyorum haftada bir ph düzeyi ve sağlıklı asidite olmayan (kanserli hücre oluşumunu engelleyen) bi beden için.Bir de sürahiye 2 ltlik,bi çay kaşığı atıyorum onu bitiriyorum ama ayrıca aldığım taşdelen suyunu da bişey katmadan içiyorum.Bir de maden suyu olarak beypazarı içiyorum bir tek onda silikat var diğerlernde yok.Yine google dan araştırabilirsin istersen,sevgiler

Tarhana corbasini koyu kivamli icmeyin.duru duru icin.tarhananin full undan yapildigini unutmayiniz:)

Kete nasil birsey.kizartma falan mi. Eger oyleyse fazla olmus ama.emziriyormussunuz:) sutunuz bol olsun diyim masallah:)

Bel ve bacak rahatlıyor bencede

Yapabilirmiyiz kii:) ayy ben bişe itiraf edecem sabah,akşam,gece,spor sonrası öncesi her an tartılıyorum ben yaa nolacak böyle çatlıyorum meraktan
Aa iste ben onu asla yapmiyorum. Tartiliyosam sabah wc gidip gelir oyle tartilirim. Ayni kiyafetlerle ve de.

Karatay diyeti menüsü gibi olmuş tarhana hariç bomba menünüz :))

Bebeğinizi gözlerinden öperim, reçel sırf şeker,incir şeker,ekmek kete şehriye tarhana karbonhidrat hepsi unlu çok karbonhidrat var sanki afiyet olsun :)

Harika cnm
Leptin kazaya uğramıs ama bence ziyanı yok

Cnm kete çok yağlı tercih etme
Reçelinde hiçbir faydası yok sana
Onun dışında fena değil

Leslie ile bol terlemeli 20dk. mesela leslie sadece yururken benim eller kollar durmuyo. Normal yururken ben hoplaya ziplaya yuruyorum yani 20dkyi yarim saate bedel yapiyorum ben :))
Hemen tlfnu bırakıp unutmadan leslie ye geçiyorum iyi ki gördümm. Öyle çok mesaj var ki sondan başa doğru giderkenbile sonuna yeniler ekleniyo tlfnu elimden bırakmadan olmayacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…