Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne cabuk ilerliyor sayfalar. Takip etmek oldukca guclesti. Atlamak ta istemiyorum mesajlari. Oku oku anca bitirdim. Ben bugunku menumu yazayim;

Sabah bir haslanmis yumurta bir iki lokma esmer ekmek domates iki catal peynir ( yine vaktim yoktu da :) )

Oglen; tavuk sis ve yogurt

Ara sade turk kahvesi

Aksam; bir kase sebze corbasi ( corbama geri döndüm bu hafta aksamlari sadece corba icecegim)

Hirs yaptim iste daha cok dedim size

. Ekmek yemesek mi sanki :)) bir de protein yok yumurta ya da peynir yiyemiyosun belki sevmiyosun bilmiyorum :)) sen de benim gibi şeker kullanmıyosun süperiz :))) benim suda ingiliz karbonatı var :))

Menünüz güzelmiş :)))

süpersin bebek

Arkadaşlar bugün hiçbişey yemeden evden çıktım ayrıca pinner test için kan verdim 15 gün sonra sonuçlar gelecek umarım yardımı olur. Sonrasında bi ziyarete gittim orada bir el büyüklüğünde ev yapımı peynirli börek yedim birtane de sevmediğim halde acıbadem kurabiyesi ve şekersiz çay eve yeni girdim öpüyorum hepinizi yazacağım yine

canım inşallah hayrına olur bu test.. bak ya sevmediği halde birde kurabiye yemiş

Börek mi
Kurabiye mi

Cezanızı kesiyorum güzel bayann

50 yarım mekik
50 squat

bugün ben SolitaryWitch dediği gibi en Seksi yaşa girdim 33 :) söyleyin bakalım bi dudaklar en Seksi kimin olacak :) hissediyorum çok güzel olucak bu senem Allahın izniyle. ya borumu 19 yaşımdan sonra göremediğim 65li rakamları ilk defa 33 yaşımda doya doya yaşıyorm bu bile mutlu olmama yeter

Gayet güzel menü
Afiyet olsun cnm

Cumaya kadar çözde cnm tartı işini
Sende iyiki varsın cnm
Hepbirlikte tamam olduk
Gayet güzel cnm
Akşam azcıkta yoğurtmu eklesen

sahgull kaptanım bitanem hani doğum günüm ya hani şimdi kociş zahmet edip pasta almış ya 1dilim yiyimmi
yemessem ayıp olur benim adama:)

Bitanesi inşallah her yaşın böyle mutlu sağlıklı sevdiklerinle birlikte geçer, seni sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım, bugunde söylediğim gibi tekrar söylüyorum iyiki zamanında şişko olmusumda seni tanımısım buralarda

Menümm m

Kahvaltı 8:45
2 wasa
1 dlm peynir
4 çeri domates, küçük turp
Roka, maydanoz

Ara 11:00
1 kupa filtre kahve

Öğle 12:30
6 yk taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt

Ara 16:00
Activia

Akşam 18:30
6 yk kıymalı ıspanak
Salata
Yoğurt

2,5 lit su
30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…