- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Nefis görünüyor afiyet şifa olsunEki Görüntüle 1956743 Birleştirilmiş öğle ve akşam yemeğim :)
. Ekmek yemesek mi sanki :)) bir de protein yok yumurta ya da peynir yiyemiyosun belki sevmiyosun bilmiyorum :)) sen de benim gibi şeker kullanmıyosun süperiz :))) benim suda ingiliz karbonatı var :))Kızlar çok sağlam bir kahvaltı yaptım
*3 dilim kızarmış ekmege tereyağ sürdüm zeytin şekersiz çay
* Limonlu su içiyorum iki lt oldu şuan ama devam yatana kadar
* Şekersiz kahve
*Akşamı daha bilmiyorum :)
Menünüz güzelmiş :)))Ne cabuk ilerliyor sayfalar. Takip etmek oldukca guclesti. Atlamak ta istemiyorum mesajlari. Oku oku anca bitirdim. Ben bugunku menumu yazayim;
Sabah bir haslanmis yumurta bir iki lokma esmer ekmek domates iki catal peynir ( yine vaktim yoktu da :) )
Oglen; tavuk sis ve yogurt
Ara sade turk kahvesi
Aksam; bir kase sebze corbasi ( corbama geri döndüm bu hafta aksamlari sadece corba icecegim)
Hirs yaptim iste daha cok dedim size
canım benim teşekkür ederimFitt_anne nice mutlu saglikli zapppzayif yillarin olsun :) yeni tanismis ta olsak sevildin bir kereee
süpersin bebekNe cabuk ilerliyor sayfalar. Takip etmek oldukca guclesti. Atlamak ta istemiyorum mesajlari. Oku oku anca bitirdim. Ben bugunku menumu yazayim;
Sabah bir haslanmis yumurta bir iki lokma esmer ekmek domates iki catal peynir ( yine vaktim yoktu da :) )
Ara sade turk kahvesi
Aksam; bir kase sebze corbasi ( corbama geri döndüm bu hafta aksamlari sadece corba icecegim)
kurban olurum o dillerine ben amaFitt_anne gruba girmeme vesile olan grubun en aktif kaptanı sevdiklerinle ,senin hayrına olacak isteklerinin gerçeğini yaşadığın,çok keyifli bi yıl ,bi ömrün olsun ...
Nefesim kesildi benim için üst devre jillian leslie gözümün nuruBende geçen jilian yapim dedim açtım baktım kapattım
Leslie devam ettim :)
canım inşallah hayrına olur bu test.. bak ya sevmediği halde birde kurabiye yemişArkadaşlar bugün hiçbişey yemeden evden çıktım ayrıca pinner test için kan verdim 15 gün sonra sonuçlar gelecek umarım yardımı olur. Sonrasında bi ziyarete gittim orada bir el büyüklüğünde ev yapımı peynirli börek yedim birtane de sevmediğim halde acıbadem kurabiyesi ve şekersiz çay eve yeni girdim öpüyorum hepinizi yazacağım yine
Dene canım yarın bende yapacağım bugün de wcye gidemedimEvde vardı kayısı bende yapayım akşam
Börek miArkadaşlar bugün hiçbişey yemeden evden çıktım ayrıca pinner test için kan verdim 15 gün sonra sonuçlar gelecek umarım yardımı olur. Sonrasında bi ziyarete gittim orada bir el büyüklüğünde ev yapımı peynirli börek yedim birtane de sevmediğim halde acıbadem kurabiyesi ve şekersiz çay eve yeni girdim öpüyorum hepinizi yazacağım yine
Merhaba canumm birbirimize hep destek tam destek. Bugun tam gazla basladim super gidiyo masallah hep boyle olayim gitsin kilolar.. Ben bugün sabah; 1 dilim çavdar li ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 3 yaprak marul yedim. Ara öğün yok öğle; biftekli salata yedim. Bol su.. ara öğün activia. Akşam; zeytinygli ıspanaklı yumurta domates salatalık roka 1 dilim ekmek vee bol suuuu 1 saat sonra kadar tarçınlı süt içtim mi bugün tamamdır ohhh çok rahatım
Cumaya kadar çözde cnm tartı işiniCanimm ben hala tartilamadim dün pil aradık uygun bulamadık da komşudan isticem varsa bakalım bide menumu yazdım okudun mu bilmiyorum azcık karışık oldu ama bugün dikkat ettim ve hep böyle olavak bir sürü sebze aldım cok hafif ve mutluyummmmm iyiki varsınızzzz
Gayet güzel cnmNe cabuk ilerliyor sayfalar. Takip etmek oldukca guclesti. Atlamak ta istemiyorum mesajlari. Oku oku anca bitirdim. Ben bugunku menumu yazayim;
Ara sade turk kahvesi
Bitanesi inşallah her yaşın böyle mutlu sağlıklı sevdiklerinle birlikte geçer, seni sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım, bugunde söylediğim gibi tekrar söylüyorum iyiki zamanında şişko olmusumda seni tanımısım buralardabugün benSolitaryWitch dediği gibi en Seksi yaşa girdim 33 :) söyleyin bakalım bi dudaklar en Seksi kimin olacak :) hissediyorum çok güzel olucak bu senem Allahın izniyle. ya borumu 19 yaşımdan sonra göremediğim 65li rakamları ilk defa 33 yaşımda doya doya yaşıyorm bu bile mutlu olmama yeter
Ye kuzusu sen mezun olmus insansın bizim gibi değilsinsahgull kaptanım bitanem hani doğum günüm ya hani şimdi kociş zahmet edip pasta almış ya 1dilim yiyimmi
yemessem ayıp olur benim adama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?