Ahh maalesef ameliyatlıyım. Belimden çok sıkıntım var ilaç ve iğnelerle anca evle çocuklarla zor ilgileniyom.Kucuk bebeginiz mi var.ondan dolayi mi yapamiyorsunuz. Eger vakit bulursaniz leslie 3 mil programini tavsiye ederim. 10gun snra bile insan cok degisiyor. Evde bu sekilde spor yapabilirsiniz.ve cok iyi sonuclar aliyor insanlar.bunlardan biri de benim:)
Cnm zayıf kahvaltıyı ekmekle değildeYumurta ve peynir en sevdiğim şeylerekmeği sadece sabah yiyorum dün yetersiz dendi.kahvaltima bu sabah bastirayim dedim sabah da yeme mı dersin kilodaş ım ? Bilemedim onu yemezsem ben ne yaparım , kilom 65 hedef 52 aslında yemesem daha mı iyi sence birde limonlu su içtim bugün İngiliz karbonatı almayı düşünüyorum yarın , bir çay kaşığı mı canım , ve tabi kaç lt suya :) ilk kez diyet yapıyorum çok acemiyim hep zayiftim ben bu hallere nasıl geldim
Gayet güzel demetcimKızlar menümü paylaşayım
Sabah 7.15
Bir haşlanmış yumurta,3 yeşil zeytin,bir galeta,iki çatal peynir
Öğle 12.45
Zeytinyağlı pırasa,yogurt
Ara 16.00
İki gün kurusu,iki ceviz
Akşam 20.00
Bir kase şehriye çorbası,yarım tabak ıspanak kavurma,üç kaşık yogurt
2 lt su,spor yok henüz
Stres yapma dicem ama dayanamayıp bende tartılıyorum hergün
Ya aslina bakarsan bunun gecici oldugunu biliyorum. Kilo almam icin hicbir sebep yok. Diyorum ya takilma kilolari iste. Biliyorum. Daha onceden de tecrubeliyim. Ama insan tikir tikir gitsin istiyor iste.
Hayıe cnm sen kaçamak yapmadığın sürece bişey olmaz , stres olmıycaksın bak dene gör haftasa iki ideal hergün tartılmak olmazkiYa ben her gun tartilmazsam ipin ucu kacar gibi hissediyorum
Allah sifa versin.gecmis olsun.tez zamanda sagliginiza kavusursunuz insallahAhh maalesef ameliyatlıyım. Belimden çok sıkıntım var ilaç ve iğnelerle anca evle çocuklarla zor ilgileniyom.
Cnm sağlık herseyden önemliAhh maalesef ameliyatlıyım. Belimden çok sıkıntım var ilaç ve iğnelerle anca evle çocuklarla zor ilgileniyom.
Menüde sporda harikaSabah
1bardak su
2yemek kasigi yulaf ezmesi ve sut ustune 2tane kuru kayisi koydm
Ara
Yesil cay
Oglen
1Kase yogurt corbasi
4kofte 3 kasik yogurt
Yagsiz salata
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Aksam
2Kasik pilav
4Kasik barbunya
3litre su
Spor
3Km kosu arti yuruyus
Interval programinda 20dk eliptik bisiklet
50 squat
2.5kiloluk agirlikla yanlara 50ser defa egilip kalkma
20defa carpraz bacaklari karina cekme 2serli sekilde
Aksamda 2bardak sekersiz cay icerim.
Isten gec geldim.esimde yapmamis.oyzdn bir an once yiyip spora inmek istedim:) yarin yapicam kaptanim soz sana :)Menüde sporda harika
Akşam salatada olabilirdi
Cnm zayıf kahvaltıyı ekmekle değilde
Peynir yumurta yeşillikle güçlendir bence ekmek 1 dlm olabilir
Sizlerin nicklerinin altinda kilonuz boyunuz yaziyor.onu nerden yapabiliyorum.rica etsem anlatir misinizMenüde sporda harika
Tamam nickin altindaki seyi hallettim:)Menüde sporda harika
Ay dayanamayabilirimİkinizden de söz istiyorum cumaya kadar tartılmak yok
maşallah erkenden iki çocuk çok iyi evet emziriyorum canım.bende Uludağ mezunuyumBende 27 yaşındayım Bursa dan
Boyum 1.68 kilom 76 benimde iki oğlum var biri kreşe diğeri 1.sınıfa gidiyor
Sen emziriyo musun
Aslinda ben de istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorummmm @sahgull tamam tamam yapicam sozz :)İkinizden de söz istiyorum cumaya kadar tartılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?