Bende 27 yaşındayım Bursa dan170 boyum 76 kilo.yas 26 bi bebisim var yedi aylık doğum kilolarim.istanbuldayim senn diyetdasim
Hayirli aksamlar
Sabah 11.30; 2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 domates küçük
Iki büyük dilim peynir
Azcik dereotu
Ara; türk kahvesi. Yanında 4 çakil tasi seklinde çikolata komsudaydim
Ara, bir küçük kase sutlu mısır gevreği
Aksam bir küçük tabak etli taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Bir büyük kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Spor 30 dk. Yürüyüş. aksama 300 ip atlama
Yapicam insallah
Bende 27 yaşındayım Bursa dan
Boyum 1.68 kilom 76 benimde iki oğlum var biri kreşe diğeri 1.sınıfa gidiyor
Sen emziriyo musun
Valla sağlık için naapiim mecburum zayıflamaya üç kez ameliyat oldum bidaha olmak istemiyorum ve çok ağrım var zayıflarsam iyi olacağımı düşünüyorumHey maşallah bende böyle olmak istiyorum:)kıskandım galiba
Canım Bursa'm nasıl gittin istanbullaraaa kııızzNeeeeeeee.bursa mı canım benim kilodaş ve şehirdaşımİstanbul da yaşıyorum ama bursamliyim
Canım Bursa'm nasıl gittin istanbullaraaa kııızz
Benimde bu hafta var bir toplantı katılmayacağım :)Olur canım hatta yürümiyelim koşalım.
Maşallah pek iyi menün
Bende öğlen çorba ve 5 hamsi yanında yeşillik. Bi parça ekmek.
Ara bi yeşil elma şekersiz nescafe sade
Akşamda çorbayla közlenmiş biber yicem.
Bide günümuz var bu akşam dısarda orayıda atlatırsam iyi.
Gayet güzel afiyet olsun cnmBu günkü menüm.
Kahvaltıda
Yumurta peynir domates
Öğlen
1kase lahana çorbası 1bardak sütlü turk kahvesı
Akşam
5adet köfte salata 1dolum ekmek2litreye yakın su
Bukadar aksamdan sonra 1kase yoğurt yerım suya devam belki cay
Afiyet olsunHayirli aksamlar
Sabah 11.30; 2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 domates küçük
Iki büyük dilim peynir
Azcik dereotu
Ara; türk kahvesi. Yanında 4 çakil tasi seklinde çikolata komsudaydim
Ara, bir küçük kase sutlu mısır gevreği
Aksam bir küçük tabak etli taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Bir büyük kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Spor 30 dk. Yürüyüş. aksama 300 ip atlama
Yapicam insallah
Ayy aferin bana ne güzel denk getirmişimNeeeeeeee.bursa mı canım benim kilodaş ve şehirdaşımİstanbul da yaşıyorum ama bursamliyim
Benimde bu hafta var bir toplantı katılmayacağım :)
Öyle vallaAfiyet olsunn :) dört çakıl taşı mı helal olsun valla , onlar cok sempatik ya avuç avuç yemelik
Benimde hayalim istanbuldan küçük bi şehire taşınmakOyyyy oyyy, evlendim de geldim , bide hep büyük konuşurdum Bursa bırakılır mı diye , cook seviyorum bursami gerçi hep ordayim Allah'tan İDO BUDO var 1.5 saatte bursadayiz, İstanbul içi trafiğinden iyi
Emir sultan tarafında evimiz , sen ne taraftansin canım
Benimde hayalim istanbuldan küçük bi şehire taşınmak
Sorma trafiği o saatte işteb eve zor geliyorum hergün
Merhaba canumm birbirimize hep destek tam destek. Bugun tam gazla basladim super gidiyo masallah hep boyle olayim gitsin kilolar.. Ben bugün sabah; 1 dilim çavdar li ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 3 yaprak marul yedim. Ara öğün yok öğle; biftekli salata yedim. Bol su.. ara öğün activia. Akşam; zeytinygli ıspanaklı yumurta domates salatalık roka 1 dilim ekmek vee bol suuuu 1 saat sonra kadar tarçınlı süt içtim mi bugün tamamdır ohhh çok rahatımN Nurumcan94 merhaba diyet arkadaşım.
Benim sabah
2 yumurtayla biraz köy peniriyle yaptığım omlet
9 tane zeytin
1 çay bardagi incebelli kuruyemiş
Bolll su
Ara
1 bardak süt tarçınlı
Senin nasıl gidiyor diyet
Benim icim almiyor su chiayi bir turluEki Görüntüle 1956701 chia tohumlu puding harika bişey
Canimm ben hala tartilamadim dün pil aradık uygun bulamadık da komşudan isticem varsa bakalım bide menumu yazdım okudun mu bilmiyorum azcık karışık oldu ama bugün dikkat ettim ve hep böyle olavak bir sürü sebze aldım cok hafif ve mutluyummmmm iyiki varsınızzzzbende an itibari ile 1,5 litre suyumu içtimmm
hedef bugun 2,5 litre
Gecmis olsun @ozgekuaforrçok geçmiş olsun arkadaşım..Rabbim yardımcınız olsun biz burda bile dikken üstündeyken orda yaşıyanlar nasıldır kimbilir
ALLAH belalarını versin köpeklerin
Yok tamtersi daha cok hirs yaptim bugun. Yeni gidiyorum eve daha gidiyim yine spor yapicam istebitanem can sıkıcı bir olay ama sen bliyosun bu işlerı çok sebeb vardır artı çıkmana spor ödem yapmış olabilir
şayet diyetinde kaçamak yoksa suyuna dikkat ettıysen kı en iyisini yaptınbedenın mukafatını verecek bugun olmaz cumaya eksıdesın yeterki moral bozup yemeklere saldırma kaçışı yok o tartı gösterek 69 bu hafta sık dişini stresde yapma buda kötü etkilıyor olabılır..sadece elinden gelenın en ıyısı yap Allaha bırak ondan sonra
Canım sen ne zamandan beri yapıyosun bu diyeti 3 kilo gitmiş bile masallahhh bana taktik verir misin takım arkadaşımmmmmN Nurumcan94 merhaba diyet arkadaşım.
Benim sabah
2 yumurtayla biraz köy peniriyle yaptığım omlet
9 tane zeytin
1 çay bardagi incebelli kuruyemiş
Bolll su
Ara
1 bardak süt tarçınlı
Senin nasıl gidiyor diyet
Aaa oyle mi oldummm :))) ama ama sen zayifsin ben sismaann :)))Kahverengi211 sende benim diyetim kardeşim oldun :)
Aaa oyle mi oldummm :))) ama ama sen zayifsin ben sismaann :))) zaten kardestik hem biz :))Kahverengi211 sende benim diyetim kardeşim oldun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?