Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

170 boyum 76 kilo.yas 26 bi bebisim var yedi aylık doğum kilolarim.istanbuldayim senn diyetdasim
Bende 27 yaşındayım Bursa dan
Boyum 1.68 kilom 76 benimde iki oğlum var biri kreşe diğeri 1.sınıfa gidiyor
Sen emziriyo musun

Afiyet olsunn :) dört çakıl taşı mı helal olsun valla , onlar cok sempatik ya avuç avuç yemelik

Canım Bursa'm nasıl gittin istanbullaraaa kııızz

Oyyyy oyyy, evlendim de geldim , bide hep büyük konuşurdum Bursa bırakılır mı diye , cook seviyorum bursami gerçi hep ordayim Allah'tan İDO BUDO var 1.5 saatte bursadayiz, İstanbul içi trafiğinden iyi

Emir sultan tarafında evimiz , sen ne taraftansin canım

Benimde bu hafta var bir toplantı katılmayacağım :)

Gayet güzel afiyet olsun cnm
Afiyet olsun
Çakıl taşları şimdilik etkilemez ama ilerleyen zamanlarda cısss
@hedefyeniben

benim diyet kankileytam yok ortalarda niçıııığğğn

Evet cnm yok malesef bakalım bugunde bekleyelim gelmezse üzülerek deneme süresine son vericem

Neeeeeeee.bursa mı canım benim kilodaş ve şehirdaşım İstanbul da yaşıyorum ama bursamliyim
Ayy aferin bana ne güzel denk getirmişim
Benimde bu hafta var bir toplantı katılmayacağım :)

Aman aman uzak durmak lazım günlerden gezmelerden

Benimde hayalim istanbuldan küçük bi şehire taşınmak
Sorma trafiği o saatte işteb eve zor geliyorum hergün

Merhaba canumm birbirimize hep destek tam destek. Bugun tam gazla basladim super gidiyo masallah hep boyle olayim gitsin kilolar.. Ben bugün sabah; 1 dilim çavdar li ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 3 yaprak marul yedim. Ara öğün yok öğle; biftekli salata yedim. Bol su.. ara öğün activia. Akşam; zeytinygli ıspanaklı yumurta domates salatalık roka 1 dilim ekmek vee bol suuuu 1 saat sonra kadar tarçınlı süt içtim mi bugün tamamdır ohhh çok rahatım

bende an itibari ile 1,5 litre suyumu içtimmm
hedef bugun 2,5 litre
Canimm ben hala tartilamadim dün pil aradık uygun bulamadık da komşudan isticem varsa bakalım bide menumu yazdım okudun mu bilmiyorum azcık karışık oldu ama bugün dikkat ettim ve hep böyle olavak bir sürü sebze aldım cok hafif ve mutluyummmmm iyiki varsınızzzz

Yok tamtersi daha cok hirs yaptim bugun. Yeni gidiyorum eve daha gidiyim yine spor yapicam iste

Canım sen ne zamandan beri yapıyosun bu diyeti 3 kilo gitmiş bile masallahhh bana taktik verir misin takım arkadaşımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…