Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sürekli oturduğun yerde bacaklarını salla çok faydasını goreceksın canım

Canım boyum 165 ilk ay 3 kg verdim ama iki haftadır 800 gr verebildim bir ayda 3 kilo diye gözüme kestirmiştim önümüzdeki her hafta bir kilo vermek istiyorum
Boyuna göre kilonu gayet iyi canım. Hedefe yakın olduğun için Kilo verme zorlasiyo. Benimde 3 Kilo olsa iyi de pek guvenemiyorum kendime

sürekli oturduğun yerde bacaklarını salla çok faydasını goreceksın canım
Canım yatarken bile yan yatıp dizlerimi kendime çekip yan açıp kapıyorum uzatarak açıp kapatıyorum ayakta olduğum süre mesele yemek yaparken aralarda pişmesini beklerken ip atlıyorum veya squat yapıyorum hiç spor yapmadım bir aydır taktım aklıma geldikçe yapıyorum hergün

Boyuna göre kilonu gayet iyi canım. Hedefe yakın olduğun için Kilo verme zorlasiyo. Benimde 3 Kilo olsa iyi de pek guvenemiyorum kendime
İlk ödem olduğu için hemen gitti sanırım aynı beslenmeme rağmen iki haftada 800 gr ben gram gram gidişine bile seviniyorum

Çok teşekkür ederim canım, evet Karatay dan duyuyoruz ama kapsamlı bir bilgim yoktu kepek diye masum sanıyordum bir nebze :) çok faydalı oldu yazdıkların tekrar teşekkür ederim , Beypazarıni içiyordum ama bilmeden, şimdi bilgilenmis oldum

Yine çiçekler aldım da bugün onlarla uğraşıyodum toprakla ilgilenmeyi çok seviyorum (apartmanda ancak saksıda tabi :)) şimdi okudum sen kaçıncı uykundasındır :)) ben teşekkür ederim birbirimizle bilgi paylaşımını samimiyetinle başlattığın için, sevgiler "şimdilik" :))

:))) Canım benim uykular kim ben kim günlük uykum max.bes saat :) küçük.bir de civcivim var kızım olur kendisi, uyku sevmez aynı anası

Ay ne güzel bir uğraş , bende yazın heves ettim balkona koydum ama tabi kaldı öyle , önceki.yil da dresena masenega aldım doğru mu yazdim bilmiyorum, büyük bir çiçek ağaç hatta :)

Çiçek seven insanlar hassas olur, tebrik ederim . Hayırlı geceler ve sabaha karşılar

Aa uyumamış civciviyle beraber napıyor acep :)) yaa geçen hafta senin aldığın o çiçeğin teklisini aradım özellikle onun için gitmiştim koçtaş ta gelmemişti ikilisi üçlüsü vardı eve taşıyamam diye ben de tekli bi yucca aldım aldığım seninkiyle aynı yaprakları daha koyu ve tek renk sadece,kızını öp benim yerime tabi evdekiler buraya girdiğini biliyorsa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…