Umarım faydası olur haberdar edersen sevinirimAynen bende armut tipliyim ben stepper aleti sipariş verdim bekliyorum bakalım düzenli yapacağım. Inşallah etkisini görürüm.
sürekli oturduğun yerde bacaklarını salla çok faydasını goreceksın canımKızlar sizden öneri bekliyorum ben armut tipliyim üst bedenim alt bedenime göre hep bir veya iki beden küçük oluyor bir aydır bacak Basen hareketleri yapıyorum siz neler yapıyorsunuz sıkıldım bu tipten üst 36 alt 40 beden
Boyuna göre kilonu gayet iyi canım. Hedefe yakın olduğun için Kilo verme zorlasiyo. Benimde 3 Kilo olsa iyi de pek guvenemiyorum kendimeCanım boyum 165 ilk ay 3 kg verdim ama iki haftadır 800 gr verebildim bir ayda 3 kilo diye gözüme kestirmiştim önümüzdeki her hafta bir kilo vermek istiyorum
Tamam canim insallah faydası olur bende sana söylerim.Umarım faydası olur haberdar edersen sevinirim
Canım yatarken bile yan yatıp dizlerimi kendime çekip yan açıp kapıyorum uzatarak açıp kapatıyorum ayakta olduğum süre mesele yemek yaparken aralarda pişmesini beklerken ip atlıyorum veya squat yapıyorum hiç spor yapmadım bir aydır taktım aklıma geldikçe yapıyorum hergünsürekli oturduğun yerde bacaklarını salla çok faydasını goreceksın canım
İlk ödem olduğu için hemen gitti sanırım aynı beslenmeme rağmen iki haftada 800 gr ben gram gram gidişine bile seviniyorumBoyuna göre kilonu gayet iyi canım. Hedefe yakın olduğun için Kilo verme zorlasiyo. Benimde 3 Kilo olsa iyi de pek guvenemiyorum kendime
Gitmee senin iki bebeğin vardı dimi kaç yaşındalar benim kızım 26 aylıkHayirli geceler arkadaslar
Hep zayıftın ne güzel çok daha kolay verirsin o zaman :)) tatlım ekmeği içindeki katkı maddeleri ve genetiğiyle oynanmış un sebebiyle kendi annem babam da eve sokmazdı şimdi ben evliyim benim eşim ve ailesi de asla ekmek almayanlar çıktı çok şükür :) yani faydası yok zararı var canan karatay ın yazılarında detay bilgi var ordan araştırabilirsin.İngiliz karbonatını bir su bardağına 2 tatlı kaşığı koyup üzerine kaynar su dökerek köpürtüp ılıyınca içiyorum haftada bir ph düzeyi ve sağlıklı asidite olmayan (kanserli hücre oluşumunu engelleyen) bi beden için.Bir de sürahiye 2 ltlik,bi çay kaşığı atıyorum onu bitiriyorum ama ayrıca aldığım taşdelen suyunu da bişey katmadan içiyorum.Bir de maden suyu olarak beypazarı içiyorum bir tek onda silikat var diğerlernde yok.Yine google dan araştırabilirsin istersen,sevgiler
Yine çiçekler aldım da bugün onlarla uğraşıyodum toprakla ilgilenmeyi çok seviyorum (apartmanda ancak saksıda tabi :)) şimdi okudum sen kaçıncı uykundasındır :)) ben teşekkür ederim birbirimizle bilgi paylaşımını samimiyetinle başlattığın için, sevgiler "şimdilik" :))Çok teşekkür ederim canım, evet Karatay dan duyuyoruz ama kapsamlı bir bilgim yoktu kepek diye masum sanıyordum bir nebze :) çok faydalı oldu yazdıkların tekrar teşekkür ederim , Beypazarıni içiyordum ama bilmeden, şimdi bilgilenmis oldum
Yine çiçekler aldım da bugün onlarla uğraşıyodum toprakla ilgilenmeyi çok seviyorum (apartmanda ancak saksıda tabi :)) şimdi okudum sen kaçıncı uykundasındır :)) ben teşekkür ederim birbirimizle bilgi paylaşımını samimiyetinle başlattığın için, sevgiler "şimdilik" :))
Aa uyumamış civciviyle beraber napıyor acep :)) yaa geçen hafta senin aldığın o çiçeğin teklisini aradım özellikle onun için gitmiştim koçtaş ta gelmemişti ikilisi üçlüsü vardı eve taşıyamam diye ben de tekli bi yucca aldım aldığım seninkiyle aynı yaprakları daha koyu ve tek renk sadece,kızını öp benim yerime tabi evdekiler buraya girdiğini biliyorsa :))):))) Canım benim uykular kim ben kim günlük uykum max.bes saat :) küçük.bir de civcivim var kızım olur kendisi, uyku sevmez aynı anası
Ay ne güzel bir uğraş , bende yazın heves ettim balkona koydum ama tabi kaldı öyle , önceki.yil da dresena masenega aldım doğru mu yazdim bilmiyorum, büyük bir çiçek ağaç hatta :)
Çiçek seven insanlar hassas olur, tebrik ederim . Hayırlı geceler ve sabaha karşılar
Kardeşim naaptın aç yaşıyosun resmen !!
- Yaa bana biraz az geldi menünüz. Doydunuz mu bu menüyle. Sonra zorlanmıyasınız.
Günaydın canım:) tebrik ederim bir adım atmış olduk
Günaydın canım:) tebrik ederim bir adım atmış olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?