Burdayım burdayım kuzum geç oldu ama günaydın :) akşam işten eve gidince hiç oturmuyorum ondan giremedim bi klubume benim kocam 2 gündür ıslak kek istiyordu kızlar bende inatla yapmıyordum ya canım çekerse kismindaydim ama dedim ceylan kalk yap kızım korkunun ecele faydası yok bende kalkıp yaptım ama hiç yemedim aferim bana :) ama benim öküz kocam karşımda tam 4 dilim yedi allahtan kork be adam dedim :) şimdide gelelim kahvaltıya 2 tane ceviz içi 1 bardak sütBen mutfağımı toparlıyım kızlarr
Menüsü eksik olanlar yazsın mutlaka herkes ortisini takip etsin
Benimki nerde acabacylnslymn
tebrik ediyorum ceylancımBurdayım burdayım kuzum geç oldu ama günaydın :) akşam işten eve gidince hiç oturmuyorum ondan giremedim bi klubume benim kocam 2 gündür ıslak kek istiyordu kızlar bende inatla yapmıyordum ya canım çekerse kismindaydim ama dedim ceylan kalk yap kızım korkunun ecele faydası yok bende kalkıp yaptım ama hiç yemedim aferim bana :) ama benim öküz kocam karşımda tam 4 dilim yedi allahtan kork be adam dedim :) şimdide gelelim kahvaltıya 2 tane ceviz içi 1 bardak süt
Darısı benim başıma bende yemicem ayrıca haftasonu çok abarttım ben yaa dün sabah 85 gösteriyordu. Regl yaklaşınca içime fil kaçıyor resmen bi insan cumadan pazartesiye 2 kilo alır mıtebrik ediyorum ceylancım
aaynısından bende de var kadayıf yedi ama hiç cnm istemedi
canım kaptanım şişko olmamın banada tek getirsin siz oldunuz:)Bitanesi inşallah her yaşın böyle mutlu sağlıklı sevdiklerinle birlikte geçer, seni sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım, bugunde söylediğim gibi tekrar söylüyorum iyiki zamanında şişko olmusumda seni tanımısım buralarda
Masallah ya ne kdr enerjisi yuksek bir insansiniz. Bayildim valla. Nazar degmesin size. Insana enerji veriyorsunuz ve heveslendiriyorsunuz. Tutututututu masallah:)GÜNAYDIN 3.TAKIM KİLO VERMEK YOLUNDA AZİMLE İRADE İLE SABIRLA İLERLEYEN GÜZELLERİ
BUGÜN GÜNLERDEN SALI
YANİ ELİMİZDE TARTI GÜNÜNE 3 GÜN VAR
DİKKAT EDİLİRSE SPORLA DESTEKLENEREK BU 3 GÜN GÜZEL EKSİ GETİRİ
HADİ BAKALIM DİYETDAŞLARIM GÖSTERİN ALEME KİM OLDUĞUNUZU
Darısı benim başıma bende yemicem ayrıca haftasonu çok abarttım ben yaa dün sabah 85 gösteriyordu. Regl yaklaşınca içime fil kaçıyor resmen bi insan cumadan pazartesiye 2 kilo alır mı
Şimdi içimdeki fili kovma zamanı ondan ceza verdim cumaya kadar şok diyet yapıyor olucam kızlar
Cancağızım ama cumaya eksi görmek istiyorum ben. Bende insülin direnci olduğundan kolay kolay veremiyorum ondan cumaya kadar şok diyet yapayım sonra normale dönerim diye dusunuyorumdiyet arkadaşım hiç şok diyet falan yapmana gerek yok o aldıkların oturmamış kilo hemencecik gider
şok diyetler sonradan açlık krizlerine sebep veriyor
ben sağlıklı beslenemkten yanayım
Insulin direnci bende de vardi. Evet basta ilacla zayiflamistim eskiden.ama 2 3 ay once tahlil yaptrdgmda insulin direncimin kalmadgni ogrendm. Insulin direnci szn aldiginiz sekeri yakmaniza engel olup onu depolamaniza sebep oluyor.hayat seklinizi degistirmeniz gerekio.ki anladgm kdryla degistirmissin ztn.fakat ac kalarak vucuda dogru birsey yapmazsn.beyin glikozla calisir.ve sen ona enerjisini vermezsen vucut kastan kaybeder ve sen kilo verdm die sevinirsin.yaninada enerjisiz kalirsin.oyzdn suan sok diyet yapsan bile 3 4 gun snra normal duzneine dondugunde vucut yine artiya gececek.snn gunluk alman gereken kalori miktarini yapip ustune kalori yakarsan vucut ztn ozaman vermeye baslar.insulin direnci unu sevmez sekeri sevmez. Protein odakli ve kan sekerinizi ani yukseltecek seylerden kacinmanizi ister.eger bu sekilde hayatiniza devam ederseniz ztn dusuyor insulin direnci.fakat beslenme seklinizi degistirmedikce o sizinle yasiyor malesef.kilo vermekte zorlaniyorsaniz.size tavsiyem bir tahlil yaptirin.ve doktorun onerdigi sekilde devam edin.bende eskiden kendi kendime ugrasip hc bsy elde edemiodm.snradan insulin direncimi ogrendm.ve doktor ilac verdi.onun gozetiminde kullandm ve sonuc aldm. Smdide oyle bir skntm yk cok sukur.suanda doktora gitmeniz bence en guzeli.cnku blkide ialcla mudahele gerekiodur.ve bu ilaclari zayiflama adiyla alanlar karacigerlerinin iflas etmesine sebep olabiliyor. Oyzdn zayiflama ozentisiyle bu ilaclara doktorsuz basvurmayin lutfen.Cancağızım ama cumaya eksi görmek istiyorum ben. Bende insülin direnci olduğundan kolay kolay veremiyorum ondan cumaya kadar şok diyet yapayım sonra normale dönerim diye dusunuyorum
bebişim ama listede sin sen mezun olana kadar cıbıldak tartılır, ya ben cuma günü daha fazla eksi çıkayım diye neler yapardım neler:)Hep kiyafetle tartildim. Kendimi kandirmis olurumm :)
bir gün saçlarımı kestirdim eve gelince ilk işim tartılmak olmuştu:)Hahahahah küpelerimle yüzüklerimi çıkarırken benim kadarı var mıdır demiştim :))
Reçel en zararlısı kete ve ekmek te onu kovalıyor ama sevgili arkadaşım şekerle o kötü hastalığa sebebiyet veriyoruz ekmekte de kimyasal dolu keteyi kendiniz yapıyosanız da unlar da genetiğiyle oynanmış unlar, sizin de oluşan sütünüzün de bebeğinizin de sağlığı herşeyden önemli biliyorum insan o hengamede amaaan nolcak herkes yiyo diye düşünüyo ama siz belli ki bilinçli bi genç annesiniz eve sokmamaya alışırsak çocuklar da tatlarını bilmeden ve istemeden büyürler hem zayıflayacağız biz incecik fit olacağız bakan bi daha bakacak şeker karbonhidrat un ekmek düşman düşmana savaaaaaaaşşşş :))) sevgiler mutlu uykular
Süpersin canım işte bu ilk sınav ilk başarıBende az önce misafirlikteydim. Önüme 1 tabak dolusu ıvır zıvırı koydular. Artı kuruyemiş, artı meyve. Birde ısrar etdiler, elime tutuşturdular ye diye. Ama onlar bana verdikçe gizlice onların bakmadığı anlarda tabağa koydum. Yada çocuklara verdim. Resmen işgence ettiler bana ama ben kararlıyım zayıflamaya. Kimseye söylemiyorum diyette oldugumu.
wc için ne yapıyorsun oda çok zor yaBenim de wc problemim var malesef
Bende 62.400 cnm. Gidecek bu kilolar Allah'ın izniyle
bitanem ben dümdüzüm özel bi çabam yok ama, yürüyüş bile düzenli olursa iyi geleceğini düşünüyorumKızlar sizden öneri bekliyorum ben armut tipliyim üst bedenim alt bedenime göre hep bir veya iki beden küçük oluyor bir aydır bacak Basen hareketleri yapıyorum siz neler yapıyorsunuz sıkıldım bu tipten üst 36 alt 40 beden
Ben istemezsem yediremezler bana artık.. eskiden Allah affetsin miden ağrıyor bile diyordum. şimdi burda olduğumu yakın çevrem bilir, yiyemem kızlar kızar diyorum yarış var bu hafta çok hırslı yiz öldürsen yemem diyorum:)Aynen diyorum aksam çok yemişim canım istemiyor. Yokk elime tutuşturuyorlar birde. Bende onlar görmeden tabağa koydum hepsini.Yaa insana resmen eziyet ediyorlar.
yarısıyla yırtsaydın keşkeBen arkadaşıma gittim bir simit yedim orda ye ye ye diye diye yedirdi canım sıkkın yarın ekmek yemeyerek cezalandıracağım kendimi
gayet ideal 3kilo ama 1hafta 1kiloda rahat verilir, sıkı bir iraden varsa detoksla destekleriz haftada 1gün ozaman rahat verirsinCanım boyum 165 ilk ay 3 kg verdim ama iki haftadır 800 gr verebildim bir ayda 3 kilo diye gözüme kestirmiştim önümüzdeki her hafta bir kilo vermek istiyorum
Bebişim kaçamak yasak zamanla sporda yapacaksınız e ozaman kaçarı yok gidecek o kilolarBoyuna göre kilonu gayet iyi canım. Hedefe yakın olduğun için Kilo verme zorlasiyo. Benimde 3 Kilo olsa iyi de pek guvenemiyorum kendime
Akıllı kadın seni her fırsatı değerlendiriyorsun demekkiCanım yatarken bile yan yatıp dizlerimi kendime çekip yan açıp kapıyorum uzatarak açıp kapatıyorum ayakta olduğum süre mesele yemek yaparken aralarda pişmesini beklerken ip atlıyorum veya squat yapıyorum hiç spor yapmadım bir aydır taktım aklıma geldikçe yapıyorum hergün
1 ilk haftalar 2 şer 2 şer kilo verirdim hedefe yaklaşınca detoksla anca haftada 1kilo verdimİlk ödem olduğu için hemen gitti sanırım aynı beslenmeme rağmen iki haftada 800 gr ben gram gram gidişine bile seviniyorum
nazo çiçek gibi kadın olduğun burdan bile belli oluyorYine çiçekler aldım da bugün onlarla uğraşıyodum toprakla ilgilenmeyi çok seviyorum (apartmanda ancak saksıda tabi :)) şimdi okudum sen kaçıncı uykundasındır :)) ben teşekkür ederim birbirimizle bilgi paylaşımını samimiyetinle başlattığın için, sevgiler "şimdilik" :))
Bende geç yatanlar kulübündenim:):))) Canım benim uykular kim ben kim günlük uykum max.bes saat :) küçük.bir de civcivim var kızım olur kendisi, uyku sevmez aynı anası
Ay ne güzel bir uğraş , bende yazın heves ettim balkona koydum ama tabi kaldı öyle , önceki.yil da dresena masenega aldım doğru mu yazdim bilmiyorum, büyük bir çiçek ağaç hatta :)
Çiçek seven insanlar hassas olur, tebrik ederim . Hayırlı geceler ve sabaha karşılar
günaydın diyetdaşımGünaydın kızlar yepyeni umutlar bizlerin olsun inşaallah
vaaaav çok iyi haber buGünaydın canlarım nasıl havalardayım şuan anlatamam ben eksi 1 beklerken tam -2 olmuş harikayım
etkiliyor seni boşver cumayı bekle
kız, iki kilo azmı neşe gelmezmi ;lValla tartıldım napiimm ama çok mutluyum neşem yerine geldi tartılmasam böyle olmazdı ki
günaydın kaptanların kralıgünaydın herkese
kahvaltımı yapıyorum iş yerinde
hadi bakalım gene herşey yolunda gitsin kaçamak yapmayalım bol su içelim
iradeni ayakta alkışlıyorumBurdayım burdayım kuzum geç oldu ama günaydın :) akşam işten eve gidince hiç oturmuyorum ondan giremedim bi klubume benim kocam 2 gündür ıslak kek istiyordu kızlar bende inatla yapmıyordum ya canım çekerse kismindaydim ama dedim ceylan kalk yap kızım korkunun ecele faydası yok bende kalkıp yaptım ama hiç yemedim aferim bana :) ama benim öküz kocam karşımda tam 4 dilim yedi allahtan kork be adam dedim :) şimdide gelelim kahvaltıya 2 tane ceviz içi 1 bardak süt
Darısı benim başıma bende yemicem ayrıca haftasonu çok abarttım ben yaa dün sabah 85 gösteriyordu. Regl yaklaşınca içime fil kaçıyor resmen bi insan cumadan pazartesiye 2 kilo alır mı
regl gelince bende aynı oluyorum dünyaları yemek istiyorum..dizginlemeye çalışıyorum bu süreçte artıkŞimdi içimdeki fili kovma zamanı ondan ceza verdim cumaya kadar şok diyet yapıyor olucam kızlar
Günaydın canım mutlu sabahlar mutlu yarınlarabebişim ama listede sin sen mezun olana kadar cıbıldak tartılır, ya ben cuma günü daha fazla eksi çıkayım diye neler yapardım neler:)
bir gün saçlarımı kestirdim eve gelince ilk işim tartılmak olmuştu:)
Süpersin canım işte bu ilk sınav ilk başarı
wc için ne yapıyorsun oda çok zor ya
bitanem ben dümdüzüm özel bi çabam yok ama, yürüyüş bile düzenli olursa iyi geleceğini düşünüyorum
Ben istemezsem yediremezler bana artık.. eskiden Allah affetsin miden ağrıyor bile diyordum. şimdi burda olduğumu yakın çevrem bilir, yiyemem kızlar kızar diyorum yarış var bu hafta çok hırslı yiz öldürsen yemem diyorum:)
yarısıyla yırtsaydın keşke
gayet ideal 3kilo ama 1hafta 1kiloda rahat verilir, sıkı bir iraden varsa detoksla destekleriz haftada 1gün ozaman rahat verirsin
Bebişim kaçamak yasak zamanla sporda yapacaksınız e ozaman kaçarı yok gidecek o kilolar
Akıllı kadın seni her fırsatı değerlendiriyorsun demekki
1 ilk haftalar 2 şer 2 şer kilo verirdim hedefe yaklaşınca detoksla anca haftada 1kilo verdim
nazo çiçek gibi kadın olduğun burdan bile belli oluyor
Bende geç yatanlar kulübündenim:)
bizimde eş geç gelince işten yemek çay faslı iki olur saat sabahta yetişicem diye götüm tutuşur:)
günaydın diyetdaşım
vaaaav çok iyi haber bu
etkiliyor seni boşver cumayı bekle
kız, iki kilo azmı neşe gelmezmi ;l
günaydın kaptanların kralı
iradeni ayakta alkışlıyorumbayılıyorum ıslak keke:)
regl gelince bende aynı oluyorum dünyaları yemek istiyorum..dizginlemeye çalışıyorum bu süreçte artık
Günaydın evet ama insanların ısrarları benim sinirlerimi bozuyor.Süpersin canım işte bu ilk sınav ilk başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?