bizim hocamız ıssız yerde insanın olmadığı yerde evliya olmak kolaydır mühim olan halkın içinde bunu başarabilmekGünaydın evet ama insanların ısrarları benim sinirlerimi bozuyor.
tekrardan hoşgeldin aramızaGünaydın kızlar döndüm aranıza. Geçmişi okudum sürekli yazamasam da.
Ben dün tartıldım 64.2 idi kilom. Bugün de aynı.
Dün kahvaltıda
3 tereyağlı yumurta
Peynir
7 zeytin
2 ceviz
Yeşillik
Yedim
Akşam da 1 porsiyon pırasa balık salata yedim.
Leslie 1 mil yaptm.
Bugün de kalkar kalkmaz maydanoz limon kürümü içtim kahvaltı yapcm birazdan
Afiyet olsun tabaktaki omlet mi aceba yada ne birde tarif istiyebilirmiyim? Çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1957023 ekmek aranırmı bu kahvaltının yanında oh miss
kaptanım kızacak ama ara ara yapılan şoklardan zarar gelmez metoyu uyarır benceCancağızım ama cumaya eksi görmek istiyorum ben. Bende insülin direnci olduğundan kolay kolay veremiyorum ondan cumaya kadar şok diyet yapayım sonra normale dönerim diye dusunuyorum
omlet canım bende çok seviyorumAfiyet olsun tabaktaki omlet mi aceba yada ne birde tarif istiyebilirmiyim? Çok güzel görünüyor.
Süpermiş karataya da uyuyor. Ben hemen deniyeceğim.omlet canım bende çok seviyorum
hemen veriyim yap kesin
tavayı zeytinyağlı ile biraz yağlandım
kasede 1yumurta maydonoz beyaz peynir pulbiber karabiber koydum çarptım sonra iki taraflı pişirdim
sen eziklisin acı koyma bence
Tam destek için teşekkür ederim kuzum. Hazirana kadar bayağı vermek istiyorum en başa sarmak istemiyorum ondan bu şok diyete ihtiyacım varkaptanım kızacak ama ara ara yapılan şoklardan zarar gelmez metoyu uyarır bence
Karatay kafasnda oldğum için yumurtaya sıcak bakıyoruz efenimtekrardan hoşgeldin aramıza
menu gayet iyi de yumurta fazla olmuş sanki
Evet diyet yapacaksam karatayın öğretilerini uyguluyorum. Benim için en mantıklı diyet. Diyet de değil hatta sürekli uyabilene yaşam biçimi.Sizdemk karatay diyeti yapıyorsunuz? Ben karatay diyeti yapıyorum da.
Evet bende yeni tanıştım ama süper gidiyor.Evet diyet yapacaksam karatayın öğretilerini uyguluyorum. Benim için en mantıklı diyet. Diyet de değil hatta sürekli uyabilene yaşam biçimi.
Evet canim yarışıyoruz. Ben şimdi geç ama kahvaltı yapıyorum. Napıyım kalkamadım yataktan erken.
Aç kalmadan zayıflıyor gerçekten insan. Daha önce 15 kilo verdm karatay diyetiyle.Evet bende yeni tanıştım ama süper gidiyor.
Aynen bende acıkmadığıma şaşırıyorum. Daha önce 3 ana 3 ara öğün diyetten yapıyordum ama çok açıkıyordum. İyi geldi bana karatay. 15 kiloda süpermiş cnm.Aç kalmadan zayıflıyor gerçekten insan. Daha önce 15 kilo verdm karatay diyetiyle.
Bu çok güzel motive edecek ikimizide ben eminim. 2 gunde 2 kilo almış biri olarak 85 ı gösteriyorum resmen hazirana kadar bi 70 65 olmayan mi yaniEvet canim yarışıyoruz. Ben şimdi geç ama kahvaltı yapıyorum. Napıyım kalkamadım yataktan erken.
Ben cumaya kadar şok diyet peşindeyim kuzum iş saatlerim uzun eve 7.30 gidiyorum o saatten sonrada ne yemek yapabilirsem artık ama Karatay mantıklı canımSen neler yapıyorsun canimcylnslymn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?