Evet ama dayanamadım kokusuna çok severim karnıbaharıHarika cnm
Leptin kazaya uğramıs ama bence ziyanı yok
Evet haklisin.bir senedir böyle besleniyorum ya bakalım nasıl degistirecegimBebeğinizi gözlerinden öperim, reçel sırf şeker,incir şeker,ekmek kete şehriye tarhana karbonhidrat hepsi unlu çok karbonhidrat var sanki afiyet olsun :)
Vallahi tutukluk yapıo bu ara:)Tartının pili bitecek :))
Hahahaha:)))) ya bende oyleyim.her sabah tartiloyorm.esime saklatcm onu.bulamayim:)Vallahi tutukluk yapıo bu ara:)
Hımm ilgi çekici:)Bence yaparsınız
Ohh stressiz bi 3 gün vadediyorum size
Ben toka bile takmıyomCuma sabahı tartılıcaz ya kıyafetsiz atlet külotla mı ben öyle yapıyorum da:)
Benimki pilini almıştı bi kereHahahaha:)))) ya bende oyleyim.her sabah tartiloyorm.esime saklatcm onu.bulamayim:)
Ben de eskiden ciplak tartilirdim ama simdi kiyafetle tartiliyorum. Bi yerde tartilinca rezil olmim diye ama ben ciplakken su kiloyum demek istemiyorumBen toka bile takmıyom
KesunlikleNefesim kesildi benim için üst devre jillian leslie gözümün nuru
Kız olur mu nerdeyse 500 gr farkediyoBen de eskiden ciplak tartilirdim ama simdi kiyafetle tartiliyorum. Bi yerde tartilinca rezil olmim diye ama ben ciplakken su kiloyum demek istemiyorum
Hep kiyafetle tartildim. Kendimi kandirmis olurumm :)Kız olur mu nerdeyse 500 gr farkediyo
Soyun bu cuma
Valla benüm sadece etek 500 gr bluz 400 hahaaa ne kadar kafayı bozduğumu düşünün artıkKız olur mu nerdeyse 500 gr farkediyo
Soyun bu cuma
Dur ben bi soyinimde öyle tartılim dersinBen de eskiden ciplak tartilirdim ama simdi kiyafetle tartiliyorum. Bi yerde tartilinca rezil olmim diye ama ben ciplakken su kiloyum demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?