- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Hadi gidin yatın yaa ben yattım bile hadi iyi geceler sabah tartılmadan duramam o kadar sıktım bugün bi görüp sevineyim dimi ama
Benim eksik değil dimi sabahı ayrı akşamı ayrı yazmıştım ya ondan dedim
Evet cnm toplu halde saatliBende ayrı ayrı ayrı yazdım tekmi yazmamız lazım. ?
Hahahahah küpelerimle yüzüklerimi çıkarırken benim kadarı var mıdır demiştim :))Ben toka bile takmıyom
Kardeşim naaptın aç yaşıyosun resmen !!Sabah kahvaltı: 8:30'da milkshake mama 250 ml
Ara: 10:45'te sütlü filitre kahve şekersiz
Öğle: 17.00 bi tabak haşlanmış brokoli baharatlı yoğurt la
Akşam: 21.00 bitki çayı
3.5 litre su 1.5 km tempolu yürüyüş
Reçel en zararlısı kete ve ekmek te onu kovalıyor ama sevgili arkadaşım şekerle o kötü hastalığa sebebiyet veriyoruz ekmekte de kimyasal dolu keteyi kendiniz yapıyosanız da unlar da genetiğiyle oynanmış unlar, sizin de oluşan sütünüzün de bebeğinizin de sağlığı herşeyden önemli biliyorum insan o hengamede amaaan nolcak herkes yiyo diye düşünüyo ama siz belli ki bilinçli bi genç annesiniz eve sokmamaya alışırsak çocuklar da tatlarını bilmeden ve istemeden büyürler hem zayıflayacağız biz incecik fit olacağız bakan bi daha bakacak şeker karbonhidrat un ekmek düşman düşmana savaaaaaaaşşşş :))) sevgiler mutlu uykularEvet haklisin.bir senedir böyle besleniyorum ya bakalım nasıl degistirecegim
Böyle zeytinyağını gezdirip az limon offf ağzımın suyunu toparlıyım :))Evet ama dayanamadım kokusuna çok severim karnıbaharı
Sabah kahvaltı: 8:30'da milkshake mama 250 ml
Ara: 10:45'te sütlü filitre kahve şekersiz
Öğle: 17.00 bi tabak haşlanmış brokoli baharatlı yoğurt la
Akşam: 21.00 bitki çayı
3.5 litre su 1.5 km tempolu yürüyüş
Benim de wc problemim var malesefDene canım yarın bende yapacağım bugün de wcye gidemedim
Bende 62.400 cnm. Gidecek bu kilolar Allah'ın izniyleCanım sabah 61.4 çıktım malesef sen
En zoru başkasına anlatmak neden ısrar ediyorlar destek olmuyorlar hiç bugün arkadaşıma gittim ye nolcak dedi durduBende az önce misafirlikteydim. Önüme 1 tabak dolusu ıvır zıvırı koydular. Artı kuruyemiş, artı meyve. Birde ısrar etdiler, elime tutuşturdular ye diye. Ama onlar bana verdikçe gizlice onların bakmadığı anlarda tabağa koydum. Yada çocuklara verdim. Resmen işgence ettiler bana ama ben kararlıyım zayıflamaya. Kimseye söylemiyorum diyette oldugumu.
Hoş geldin canım neler yaptın tüm günBenim de wc problemim var malesef
Bende 62.400 cnm. Gidecek bu kilolar Allah'ın izniyle
Senin 6 benim 5 kg var hedefimize canım sen ne zamana kadar vereceksinBenim de wc problemim var malesef
Bende 62.400 cnm. Gidecek bu kilolar Allah'ın izniyle
Hosbuldum canım. Komşuya gittim. Sonra biraz yuruyus yaptık. Öyle geçti sen ne yaptinHoş geldin canım neler yaptın tüm gün
Aynen diyorum aksam çok yemişim canım istemiyor. Yokk elime tutuşturuyorlar birde. Bende onlar görmeden tabağa koydum hepsini.En zoru başkasına anlatmak neden ısrar ediyorlar destek olmuyorlar hiç bugün arkadaşıma gittim ye nolcak dedi durdu
Verdiğim kilonun kalıcı olması için acelem yok ama ayda 2 Kilo versem yeterli.Senin 6 benim 5 kg var hedefimize canım sen ne zamana kadar vereceksin
Ben arkadaşıma gittim bir simit yedim orda ye ye ye diye diye yedirdi canım sıkkın yarın ekmek yemeyerek cezalandıracağım kendimiHosbuldum canım. Komşuya gittim. Sonra biraz yuruyus yaptık. Öyle geçti sen ne yaptin
Aynen bende armut tipliyim ben stepper aleti sipariş verdim bekliyorum bakalım düzenli yapacağım. Inşallah etkisini görürüm.Kızlar sizden öneri bekliyorum ben armut tipliyim üst bedenim alt bedenime göre hep bir veya iki beden küçük oluyor bir aydır bacak Basen hareketleri yapıyorum siz neler yapıyorsunuz sıkıldım bu tipten üst 36 alt 40 beden
Canım boyum 165 ilk ay 3 kg verdim ama iki haftadır 800 gr verebildim bir ayda 3 kilo diye gözüme kestirmiştim önümüzdeki her hafta bir kilo vermek istiyorumVerdiğim kilonun kalıcı olması için acelem yok ama ayda 2 Kilo versem yeterli.
Bide boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?