Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zaten ben diyet olarak degilde yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Yoksa hangi diyeti birakırsak fazlasıyla alıyoruz kiloları.

:)) Optum kızımı tatlım, ev ahalisi biliyor Buraya girdiğimi,
Civcivle sürekli oyun alt kat boş deliriyoruz :))
Evet biliyorum onu da, benim ki üçlü Bayrampaşa ikea dan almıştım . Eşim tasidi cidden ağır :)
Kolaylar gelsin marifetlim

Süper gidiyor diyetdaşım. Tam diyete adapte olmuş durumdayım. Senin diyet nasıl gidiyor. Insallah birlikte fitt olacağiz.
Maşallah kuzucann hep böyle devam ederiz inşallah benim diyet de şimdilik çok güzel gidiyor çok hafifledim midem rahat ben rahatım.. sen ne zaman basladin dikkat etmeye kilo vermişsin sanki

Gayet güzel cnm

Maşallah kuzucann hep böyle devam ederiz inşallah benim diyet de şimdilik çok güzel gidiyor çok hafifledim midem rahat ben rahatım.. sen ne zaman basladin dikkat etmeye kilo vermişsin sanki
Geçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.

Menünü beğendim güzel spor var mıydı

Gayet güzel cnm hadi bakalım bu hafta güzel bir rakam çıkaralım listede tek ikimiz varız :)

Evet canım artık bebeklikten çıktılar. Büyük oğlum 6 yaşında, küçük 3.5 yaşında.
Allah bağışlasın kızını. Sen kaç yasindasin
28 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın maşallah maşallah daha kardeş lazım bize

Kaptanım afiyet olsun hayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…