Bende 86.8 e düşmüsüm dün tartıldık ya resmen havalarda uçuyorum.Bu çok güzel motive edecek ikimizide ben eminim. 2 gunde 2 kilo almış biri olarak 85 ı gösteriyorum resmen hazirana kadar bi 70 65 olmayan mi yani
Zaten ben diyet olarak degilde yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Yoksa hangi diyeti birakırsak fazlasıyla alıyoruz kiloları.Ben cumaya kadar şok diyet peşindeyim kuzum iş saatlerim uzun eve 7.30 gidiyorum o saatten sonrada ne yemek yapabilirsem artık ama Karatay mantıklı canımdaha önce yapmıştım 13 kilo vermiştim ama üniversitede tekrar aldim
Kilolar yakın canim boyum 160 oda yakın verelim şu kilolariBende 86.8 e düşmüsüm dün tartıldık ya resmen havalarda uçuyorum.
Aa uyumamış civciviyle beraber napıyor acep :)) yaa geçen hafta senin aldığın o çiçeğin teklisini aradım özellikle onun için gitmiştim koçtaş ta gelmemişti ikilisi üçlüsü vardı eve taşıyamam diye ben de tekli bi yucca aldım aldığım seninkiyle aynı yaprakları daha koyu ve tek renk sadece,kızını öp benim yerime tabi evdekiler buraya girdiğini biliyorsa :)))
Afiyet olsun başkanım
Evet canım artık bebeklikten çıktılar. Büyük oğlum 6 yaşında, küçük 3.5 yaşında.Gitmee senin iki bebeğin vardı dimi kaç yaşındalar benim kızım 26 aylık
Süper gidiyor diyetdaşım. Tam diyete adapte olmuş durumdayım. Senin diyet nasıl gidiyor. Insallah birlikte fitt olacağiz.
Menü süpermiş afiyet olsun.
Maşallah kuzucann hep böyle devam ederiz inşallah benim diyet de şimdilik çok güzel gidiyor çok hafifledim midem rahat ben rahatım.. sen ne zaman basladin dikkat etmeye kilo vermişsin sankiSüper gidiyor diyetdaşım. Tam diyete adapte olmuş durumdayım. Senin diyet nasıl gidiyor. Insallah birlikte fitt olacağiz.
Hayirli aksamlar
Sabah 11.30; 2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 domates küçük
Iki büyük dilim peynir
Azcik dereotu
Ara; türk kahvesi. Yanında 4 çakil tasi seklinde çikolata komsudaydim
Ara, bir küçük kase sutlu mısır gevreği
Aksam bir küçük tabak etli taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Bir büyük kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Spor 30 dk. Yürüyüş. aksama 300 ip atlama
Yapicam insallah
Geçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.Maşallah kuzucann hep böyle devam ederiz inşallah benim diyet de şimdilik çok güzel gidiyor çok hafifledim midem rahat ben rahatım.. sen ne zaman basladin dikkat etmeye kilo vermişsin sanki
Merhaba canumm birbirimize hep destek tam destek. Bugun tam gazla basladim super gidiyo masallah hep boyle olayim gitsin kilolar.. Ben bugün sabah; 1 dilim çavdar li ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 3 yaprak marul yedim. Ara öğün yok öğle; biftekli salata yedim. Bol su.. ara öğün activia. Akşam; zeytinygli ıspanaklı yumurta domates salatalık roka 1 dilim ekmek vee bol suuuu 1 saat sonra kadar tarçınlı süt içtim mi bugün tamamdır ohhh çok rahatım
Aaa oyle mi oldummm :))) ama ama sen zayifsin ben sismaann :))) zaten kardestik hem biz :))
Ne cabuk ilerliyor sayfalar. Takip etmek oldukca guclesti. Atlamak ta istemiyorum mesajlari. Oku oku anca bitirdim. Ben bugunku menumu yazayim;
Sabah bir haslanmis yumurta bir iki lokma esmer ekmek domates iki catal peynir ( yine vaktim yoktu da :) )
Oglen; tavuk sis ve yogurt
Ara sade turk kahvesi
Aksam; bir kase sebze corbasi ( corbama geri döndüm bu hafta aksamlari sadece corba icecegim)
Hirs yaptim iste daha cok dedim size
28 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın maşallah maşallah daha kardeş lazım bizeEvet canım artık bebeklikten çıktılar. Büyük oğlum 6 yaşında, küçük 3.5 yaşında.
Allah bağışlasın kızını. Sen kaç yasindasin
Menümm m
Kahvaltı 8:45
2 wasa
1 dlm peynir
4 çeri domates, küçük turp
Roka, maydanoz
Ara 11:00
1 kupa filtre kahve
Öğle 12:30
6 yk taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
Ara 16:00
Activia
Akşam 18:30
6 yk kıymalı ıspanak
Salata
Yoğurt
2,5 lit su
30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?