Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yarııın büyük gün merak ediyorum vede dua inşallah en az 1kilo vermişimdir diye ama sanmıyorum okadar verebileceğimi 65in altına düşmek çok zor çünkü benim için,
iyi geceler herkese,
inşallah yarın tartıya çıkan herkes mutlu ve gülümseyerek aşağı iner...

:97::97::97:İnşaallah canım ben kendi adıma umutsuzum....

Kızlar merhaba nasılsınız..

Hatice ben tamamen unutmuşum seni puanlamam gerektiğini neolur kusuruma bakma

bugün yediklerm:

sabah 1 ekmek ve peynir
Öğlen: balık salata
Akşam: 1 tas çorba 2 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı

aralarda birşey yemedim maalesef okuldaydım 2 litre su

25 dakika yürüyüş

birde kilomuda yazayım: 76.8... sadece 200 gram vermişim baya şaşırdım ama devam bakalım haftaya neler olacak..

ben geldim :2:
akşam temizlik yaptım sonrada uyumuşum şimdi kalktım
geçmiş olsun diyen arkdşlra çok teşekkür ederim
akşama dogru kendime geldim biraz
malesef genetik olarak annemden migren miras kaldı
akşama dogru dışarı çıkıp ancak bişey yedim
akşama kadar 2 elma zor yedim
akşamda
1 tabak mercimek çorbası
2 dilim ekmek
bir de canım çok tatlı istedi puding yedim
bu kadar yarın umarım hepimiz kilo almış değil veriş oluruz öptm hepinizi

oyy maşallah canım benim inşallah vericeksin kilolarını bir an önce
bisküviyi kaçamak olarak görmüyorum
o yüzden bol yıldızlı
ayy benden alıp sana veriyorum bütün yıldızları
inşallah yarın anneciğimin evine gidiyorum ohh sonunda

slm kizlar,

Umarim bana kizgin degilsinizdir, 2-3 haftadir takimi bo$ladim biliyorum :26:
7 tane ödevim vardi,buyuk sinavim vardi, onu atlattim derken..
staglarim basladi, bu ay her$ey üst üste geldi.

Yarin stag'imin son gunu
iki hafta, neler cektim anlatamam, ben hic bu kadar ders cali$tigimi hatirlamiyorum.
anneme bile $u iki hafta icinde 1 kere gittim, normalde her 2gunde ordaydim...
Cok yorgunum, bitkinim...

Bide stagda verdigim dersler kolay degil, economi, bilgisayar ve Dil dersi veriyorum.
Stag'larim cok iyi gecti kizlar, cok mutluyum, yarinida atlatirsam hayirlisiyla.
takima ve diyete consantre olacagim.

Yarin giremem buyuk bir ihtimal, benim kilom 67.3
Dua edin kizlar, $u son gun stag'im da iyi gecsin, ho$cakalin

dünkü menüm
sabah
1 dilim keepek ekmeeği domatess peynir meyve çayı

öğle
1 tabak mantı 6-7 tane de çiğ köfte

ara 1 dillim pasta

akşam
çok az yoğurtlu ıspanak

ara
1 mini magnum

su içtim 50 mekik çektim

yemiyorum yemiyorum sonra 1 günde 1 haftalık tatlı yiiyorum ne kadar canım çikolaata çekiyor anlaatamam

Arkadaşlar günaydın,hemen çıkmam gerekiyor yazdıklarınızı gelince okur ve yorumlarım...Kilomda hiçbir değişiklik yok,anlamıyorum nerede sorun var.sabah sabah moralim bozuldu...Daha dikkat etmeliyim demek ki...Size bir faydam olmadı yine bu hafta gerçekten üzgünüm...
SAMANYOLU 66

***3. TAKIM 190. ETAP***

Semo (67.5 / 67.3 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.1 / / %)
tgull (65.6/ / / %)
S_A (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
Seebu (69.7 / / / %)

3.takim toplam kilo 401.9 / / / %

Son düzenleme:

canım hiç üzülme bazen oluyoor böyle beslenme şeklin çok güzel belki sporu değiştirebilirsin vücudun buna alışıksa dah terleten aerobik egzersizler yapabilirsin

***3. TAKIM 190. ETAP***

hatice_84 (56.1 / / %)
tgull (65.6/65.4 / 0.2 / 0.3%)
Seebu (69.7 / / / %)

bu sefer niye olmadı bilmiyorum ama yine olmadı spor su elimden geleni yaptım ama olmadı vere vere koca hafta 200gram gitmiş lanet olası sorun ne anlamadım ki...

kızlar hepinizden bir ricam var yarışmaya katılmak isteyenler varya orayı takip eder misiniz gözümden kaçıyor bazen diğer takımlar davet ediyor

***3. TAKIM 190. ETAP***

hatice_84 (56.1 / / %)
tgull (65.6/65.4 /0,2 /0,3 %)
Seebu (69.7 / / / %)

aaa kilomu paylaştıktan sonra dikkatimi çekti hepimiz mi 200grtam vermişiz. 0,2 0,2 0,2 sıralanmış diğer kızları merak ettim valla hadi kızlar paylaşın da bakalım...

Son düzenleme:
***3. TAKIM 190. ETAP***

hatice_84 (56.1 / 55.8 / 0.3 / 0.53%)
tgull (65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.3%)
Seebu (69.7 / / / %)

hey kimse moralini bozmasın ben de 300 grcık vermişim süper bir takımız biiz bunlar artık diplere yerleşmiş yağlar direniyorlar ama kaçışları yok yeneceğiz onları

bir uykucu seebu bir de geçen haftaki ve bu haftaki kilosunu bildirir haftya cuma gireceğine de söz verirse pinup kaldı

işler yoğunlaşmadan hemen puanlıyayım canım seni...
aslında doğru dürüst bişi yememişsin ama ana öğün ara öğün kaçamak, su , spor diye puanlama yapılınca analar tam değil aralarda öyle su ve spor yok kaçamak puding ama ortadada başka yemek yokkiii
napalıım boncuk vereyim sana. pudingi görmim onuda yemesen bişi yememişisin zaten.akşam öğünün güzel.

bu cezaları biraz ağırlaştırmak gerekiyor anlaşılan bugün herkes 250 kez çift ayak zıplasın ip varsa ip atlayabilir samanyolu sen ilaveten 30 dk oryantal yapıyorsun canım videeolarda belly dance workout diye aratırsan çıkar bişeyler
kim cezasını tamamladıysa yazsın lütfen ben şimdi yapacağım oğlum uyanmadan bütün gece uyutmadı şimdi uyuyor yine hasta ne yapcam ben ya

tamam canım,
bu akşam sporum var spor salonuna gideceğim ikisi birden beni bitiriri bu gün 250zıplamayı cumartesi günü kesin yapacağım.birde hatice sen işin içindesin biliyorsundur. gittiğim spor salonunda pilateste vardı bende istemiştim bana en az iki hafta düzenli spora gel ondan sonra pilatese başlatacağız seni ilk başta başlatmıyoruz 2hafta spordan sonra dediler niyeki acaba anlamadım ağır gelmemesi için mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…