Süper kilo vermişsin canım seni takip edicemGeçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.
Teşekkür ederim bugün nazar ettim kendime hastanede 1.5 saat bekliycektim emarı eşim illa börek yiyelim dedi bir porsiyon kıymalı börek yedim çok pişmanım akşama kadar su metabolizma çayı içicem akşama çok hafif yemem lazım ne yesem bi fikir verin banavaaaav çok iyi haber bu
kız, iki kilo azmı neşe gelmezmi ;
Sabah
1bardak su
2yemek kasigi yulaf ezmesi ve sut ustune 2tane kuru kayisi koydm
Ara
Yesil cay
Oglen
1Kase yogurt corbasi
4kofte 3 kasik yogurt
Yagsiz salata
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Aksam
2Kasik pilav
4Kasik barbunya
3litre su
Spor
3Km kosu arti yuruyus
Interval programinda 20dk eliptik bisiklet
50 squat
2.5kiloluk agirlikla yanlara 50ser defa egilip kalkma
20defa carpraz bacaklari karina cekme 2serli sekilde
Aksamda 2bardak sekersiz cay icerim.
Çok çabuk vermişsin yaa masallahGeçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.
Ben obezim o zAmanTabi öyleyizz canımsınn :)
Ne zayıfı kız şipşişkoyum ben
Gündüz çok yiyince akşam yoğurt yiyorum sadece 3 te hurma sabaha yeniden iyi oluyor kilomTeşekkür ederim bugün nazar ettim kendime hastanede 1.5 saat bekliycektim emarı eşim illa börek yiyelim dedi bir porsiyon kıymalı börek yedim çok pişmanım akşama kadar su metabolizma çayı içicem akşama çok hafif yemem lazım ne yesem bi fikir verin bana
Kuzum dün spor yapamadım çok yorulmuşum direk uyudum ama bugün yapıcamMenünü beğendim güzel spor var mıydı
Tamamdır ben gidip yoğurt alayım hemen :)Gündüz çok yiyince akşam yoğurt yiyorum sadece 3 te hurma sabaha yeniden iyi oluyor kilom
İnşallah kuzumm yaa inşallah ağzından bal damlıyorrrrN Nurumcan94 canim senin menülerde süper. Cumaya tartıda gelsin eksiler.
Hurma hiç acıktırmıyor canım canın tatlıda istemiyorTamamdır ben gidip yoğurt alayım hemen :)
Benim canım tatlı değil de tuzlu çekiyo daha çok et kebap börek yemekler filan çekiyo eheheheeHurma hiç acıktırmıyor canım canın tatlıda istemiyor
kaptanım bugunn bomba gıbıyım aynada bakıyom sanki süzülmüş gıbıyım diger arkadaşlar çok haklı 1kilo bile olsa kendi nı çok mutlu hısedıyobebişim ama listede sin sen mezun olana kadar cıbıldak tartılır, ya ben cuma günü daha fazla eksi çıkayım diye neler yapardım neler:)
bir gün saçlarımı kestirdim eve gelince ilk işim tartılmak olmuştu:)
Süpersin canım işte bu ilk sınav ilk başarı
wc için ne yapıyorsun oda çok zor ya
bitanem ben dümdüzüm özel bi çabam yok ama, yürüyüş bile düzenli olursa iyi geleceğini düşünüyorum
Ben istemezsem yediremezler bana artık.. eskiden Allah affetsin miden ağrıyor bile diyordum. şimdi burda olduğumu yakın çevrem bilir, yiyemem kızlar kızar diyorum yarış var bu hafta çok hırslı yiz öldürsen yemem diyorum:)
yarısıyla yırtsaydın keşke
gayet ideal 3kilo ama 1hafta 1kiloda rahat verilir, sıkı bir iraden varsa detoksla destekleriz haftada 1gün ozaman rahat verirsin
Bebişim kaçamak yasak zamanla sporda yapacaksınız e ozaman kaçarı yok gidecek o kilolar
Akıllı kadın seni her fırsatı değerlendiriyorsun demekki
1 ilk haftalar 2 şer 2 şer kilo verirdim hedefe yaklaşınca detoksla anca haftada 1kilo verdim
nazo çiçek gibi kadın olduğun burdan bile belli oluyor
Bende geç yatanlar kulübündenim:)
bizimde eş geç gelince işten yemek çay faslı iki olur saat sabahta yetişicem diye götüm tutuşur:)
günaydın diyetdaşım
vaaaav çok iyi haber bu
etkiliyor seni boşver cumayı bekle
kız, iki kilo azmı neşe gelmezmi ;l
günaydın kaptanların kralı
iradeni ayakta alkışlıyorumbayılıyorum ıslak keke:)
regl gelince bende aynı oluyorum dünyaları yemek istiyorum..dizginlemeye çalışıyorum bu süreçte artık
Ya aslina bakarsan bunun gecici oldugunu biliyorum. Kilo almam icin hicbir sebep yok. Diyorum ya takilma kilolari iste. Biliyorum. Daha onceden de tecrubeliyim. Ama insan tikir tikir gitsin istiyor iste.
Kızlar menümü paylaşayım
Sabah 7.15
Bir haşlanmış yumurta,3 yeşil zeytin,bir galeta,iki çatal peynir
Öğle 12.45
Zeytinyağlı pırasa,yogurt
Ara 16.00
İki gün kurusu,iki ceviz
Akşam 20.00
Bir kase şehriye çorbası,yarım tabak ıspanak kavurma,üç kaşık yogurt
2 lt su,spor yok henüz
Benim menüm
Sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
9 tane zeytin
1 çay bardağı incebelli kuruyemiş
Ara
Tarçınlı süt
Öğlen
Kaçamak yaptım normalde yemeyecektim.
Karnabahar haşlanmış bir parça( çok güzel kokmuştu)
Akşam
1 buçuk kepçe tarhana çorbası
1buçuk tabak fırında köfteli karnıbahar.
Yoğurt
Mor lahana salatası
Benim menü de böyle
2 litre su dahada içerim
45 dakika yürüyüş
Cuma sabahı tartılıcaz ya kıyafetsiz atlet külotla mı ben öyle yapıyorum da:)
Ben toka bile takmıyom
Cuma sabahı tartılıcaz ya kıyafetsiz atlet külotla mı ben öyle yapıyorum da:)
Ben toka bile takmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?