Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.
Süper kilo vermişsin canım seni takip edicem

vaaaav çok iyi haber bu

kız, iki kilo azmı neşe gelmezmi ;
Teşekkür ederim bugün nazar ettim kendime hastanede 1.5 saat bekliycektim emarı eşim illa börek yiyelim dedi bir porsiyon kıymalı börek yedim çok pişmanım akşama kadar su metabolizma çayı içicem akşama çok hafif yemem lazım ne yesem bi fikir verin bana

Süper bir menü sporlara bayıldımm

Geçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.
Çok çabuk vermişsin yaa masallah sen böyle böyle baya verirsinn masallah karatay diyetini bi ara yapmaya başladım ama fazla yapamadım.. ekmeği kestin mi tamamen

Gündüz çok yiyince akşam yoğurt yiyorum sadece 3 te hurma sabaha yeniden iyi oluyor kilom

N Nurumcan94 canim senin menülerde süper. Cumaya tartıda gelsin eksiler.
İnşallah kuzumm yaa inşallah ağzından bal damlıyorrrr temmuza kadar hedef koydum kendime o zamana kadar fit olmak istiyorum çünkü memlekete gidince insanlarn yüzünü merak ediyorum bide yazın denize gircem mmm kapalıyım ama olsun insan rahat olurr.. kuzum bu arada benim ismim aysenur 22 yaşındayım eruzurm da yaşıyorum fakat antalya liyim diş hemşiresiyim senin ismin ne nerelisin nerdesin

Geçinsene Bi kere hurma diyeti yapmıştım 5 gün 3 kilo verdiydim sonra dayanamadım bozdum

kaptanım bugunn bomba gıbıyım aynada bakıyom sanki süzülmüş gıbıyım diger arkadaşlar çok haklı 1kilo bile olsa kendi nı çok mutlu hısedıyo

Ya aslina bakarsan bunun gecici oldugunu biliyorum. Kilo almam icin hicbir sebep yok. Diyorum ya takilma kilolari iste. Biliyorum. Daha onceden de tecrubeliyim. Ama insan tikir tikir gitsin istiyor iste.

Ee canım benim biz bu kiloları bir günde almadık değil mi hemen gitmesini bekleyemeyiz sabır et kazanan sen olacaksın :)

Çok güzel cnm

2 litre su dahada içerim
45 dakika yürüyüş

Kız karnabahara mı kaçamak diyorsun hem de haşlanmış bence gayet iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…