Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim canım tatlı değil de tuzlu çekiyo daha çok et kebap börek yemekler filan çekiyo ehehehee
Bende hiç tuzlu yemesem sabah akşam çikolata yesem yetcek gibi hissediyorum o kadar çok seviyorum ki ama cıss yemiyorum

Selamlar kızlar geçmişi bitirdim çok şükür nasılsınız nasıl gidiyor bakalım tartı gününe son 3 gün hadi bakalım :)

Hemen menümü paylaşayım

Sabah 10:00
2 kepçe mercimek çorbası (tuz çok azdı bol baharatlı diyete uygun olacak şekilde hazırladım)

Saat 14.00
2 kepçe mercimek çorbası

Saat 20:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay

2 litreye yakın su

40 dk yürüyüş
50 karın çekme

Dün rahatsızdım biraz çok spor yapamadım

Maşallah canım gayet iyi bence.

Süper bir menü sporlara bayıldımm
Sagol canim benim. Sporsuz olmuyor.artik iyice disiplin kazanmaya basladim. Sporda da komsu edindim kendime. Onlar bile diyorki nsl degisti vucudun oyle. Insallah yaz tatiline kadar zuppaaaaa olcaz:)

Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bide ip anlamaya o kadar şimdilik sen yapıyor musun spor
Ben bir aydır haftaiçi hergün leslie yapmaya çalışıyorum iman hiç spor yapmayan bana bile şevk verdi bir dene bağımlısı olursun ip atlıyorum aklıma geldikçe bacak hareketleri yapıyorum çünkü sorun alt bedende leslie tavsiye ediyorum

Sagol canim benim. Sporsuz olmuyor.artik iyice disiplin kazanmaya basladim. Sporda da komsu edindim kendime. Onlar bile diyorki nsl degisti vucudun oyle. Insallah yaz tatiline kadar zuppaaaaa olcaz:)
Süper spor yapmışsın darısı bana inşallah

A. Selam cnm. İyi gidiyor çok şükür sadece gece cok açlık hissediyorum. Sen nasılsın.
Gece aç olman yağ yakman demek canım diren çok çok aç kalır uyuyamazsan bir hurma yiyip iki bardak su iç zamanla onuda istemezsin

Süper spor yapmışsın darısı bana inşallah
Tesekkur ederim:)
Benim 3ay oldu bu spor aliskanligi kazanali. Once spor salonuna inmeye usendim.ne sacma bahaneydi aslinda. Dedim evde leslie 3 mil yapim.nerdyse haftanin 5gunu yaptm.baya toparladi beni.sonra jilliana basladim.levrl1 eksiksiz yaptm. Level2de yarilayamadim bile.yere serdi beni:)
Sonra nie ben spor salonuna inmiyorm dedm.1aydir falan spora iniyorm. Bol yuruyus ve kosu.sonra bisiklet.sinra squat fln derken 60yada75dakika fln spor yapip evime gidiyorm.super oluyor.smdide birakamiyorm sporu:)

Umarım geleceğim senin gibi olur canım dün jilian denedim inan ilk 10 dakika yapabildim demek benim için vakti gelmemiş leslie canım benim

kızlar bugun çok yoğuınum akşam uğrayabilicem
kaçamak yapmayın hemii
S ssirun tatlış göremedim geçmişte
senin orti diskalifiye oldu malesef sana yeni kardeş bulucam
mevcut aktif üyeleri güncelliycem

@ozgekuaforr cnm seninde biraz katılım sağlaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…