- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Biliyorum kiii :))Ee canım benim biz bu kiloları bir günde almadık değil mi hemen gitmesini bekleyemeyiz sabır et kazanan sen olacaksın :)
Bende hiç tuzlu yemesem sabah akşam çikolata yesem yetcek gibi hissediyorum o kadar çok seviyorum ki ama cıss yemiyorumBenim canım tatlı değil de tuzlu çekiyo daha çok et kebap börek yemekler filan çekiyo ehehehee
Kesinlikle canım kardes lazım Size. Bende 25 yasindayim28 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın maşallah maşallah daha kardeş lazım bize
Hedefine çok az kalmış bizede nasip olur inşallahKızlar yemegimi yedim geldim:)ben kendı adıma şimdiye kadar taviz vermedim.yine veremezsem bilemiyorum artık
Daha doğum kilolarını veremedim ki spor yapıyor musun canımKesinlikle canım kardes lazım Size. Bende 25 yasindayim
Ben obezim o zAman
Biliyorum kiii :))
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bide ip anlamaya o kadar şimdilik sen yapıyor musun sporDaha doğum kilolarını veremedim ki spor yapıyor musun canım
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bide ip anlamaya o kadar şimdilik sen yapıyor musun spor
A. Selam cnm. İyi gidiyor çok şükür sadece gece cok açlık hissediyorum. Sen nasılsın.Selamlar kızlar geçmişi bitirdim çok şükür nasılsınız nasıl gidiyor bakalım tartı gününe son 3 gün hadi bakalım :)
Hemen menümü paylaşayım
Sabah 10:00
2 kepçe mercimek çorbası (tuz çok azdı bol baharatlı diyete uygun olacak şekilde hazırladım)
Saat 14.00
2 kepçe mercimek çorbası
Saat 20:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
2 litreye yakın su
40 dk yürüyüş
50 karın çekme
Dün rahatsızdım biraz çok spor yapamadım
Sagol canim benim. Sporsuz olmuyor.artik iyice disiplin kazanmaya basladim. Sporda da komsu edindim kendime. Onlar bile diyorki nsl degisti vucudun oyle. Insallah yaz tatiline kadar zuppaaaaa olcaz:)Süper bir menü sporlara bayıldımm
Ben bir aydır haftaiçi hergün leslie yapmaya çalışıyorum iman hiç spor yapmayan bana bile şevk verdi bir dene bağımlısı olursun ip atlıyorum aklıma geldikçe bacak hareketleri yapıyorum çünkü sorun alt bedende leslie tavsiye ediyorumYürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bide ip anlamaya o kadar şimdilik sen yapıyor musun spor
Süper spor yapmışsın darısı bana inşallahSagol canim benim. Sporsuz olmuyor.artik iyice disiplin kazanmaya basladim. Sporda da komsu edindim kendime. Onlar bile diyorki nsl degisti vucudun oyle. Insallah yaz tatiline kadar zuppaaaaa olcaz:)
Gece aç olman yağ yakman demek canım diren çok çok aç kalır uyuyamazsan bir hurma yiyip iki bardak su iç zamanla onuda istemezsinA. Selam cnm. İyi gidiyor çok şükür sadece gece cok açlık hissediyorum. Sen nasılsın.
Tesekkur ederim:)Süper spor yapmışsın darısı bana inşallah
Umarım geleceğim senin gibi olur canım dün jilian denedim inan ilk 10 dakika yapabildim demek benim için vakti gelmemiş leslie canım benimTesekkur ederim:)
Benim 3ay oldu bu spor aliskanligi kazanali. Once spor salonuna inmeye usendim.ne sacma bahaneydi aslinda. Dedim evde leslie 3 mil yapim.nerdyse haftanin 5gunu yaptm.baya toparladi beni.sonra jilliana basladim.levrl1 eksiksiz yaptm. Level2de yarilayamadim bile.yere serdi beni:)
Sonra nie ben spor salonuna inmiyorm dedm.1aydir falan spora iniyorm. Bol yuruyus ve kosu.sonra bisiklet.sinra squat fln derken 60yada75dakika fln spor yapip evime gidiyorm.super oluyor.smdide birakamiyorm sporu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?