Sana şoyle diyim. Lesliede belkide 1aydan fazla yaptiktan snra jilliana yeltendim ben:) level1 evet basta yere seriyor ama.3.yada r.gunden snra alisiyo vucut.ama level 2de dayanamadm.tansiyonum fln dustu.Umarım geleceğim senin gibi olur canım dün jilian denedim inan ilk 10 dakika yapabildim demek benim için vakti gelmemiş leslie canım benim
Masallah nekdr guzel kilo vermissin.boyumuz nerdeyse ayniymis.keske ben 61 olabilsem.senin birseyin yokmus ya:))Umarım geleceğim senin gibi olur canım dün jilian denedim inan ilk 10 dakika yapabildim demek benim için vakti gelmemiş leslie canım benim
A. Selam cnm. İyi gidiyor çok şükür sadece gece cok açlık hissediyorum. Sen nasılsın.
Bende bugun evi toparladım . 40 dakika yürüdüm:)KarincaKadin kardeşim nerdesin bakim
Ben şimdi şekersiz tk 2 kayısı 1 hurma yedim. Şimdi sıra ev işlerinde arada spor yapıcam inşallah.
Benim tv kültürüm yok canım tv seyretmiyorum belgesel izlerim açınca o da leslie yaparken olmaz uykum gelir heheSana şoyle diyim. Lesliede belkide 1aydan fazla yaptiktan snra jilliana yeltendim ben:) level1 evet basta yere seriyor ama.3.yada r.gunden snra alisiyo vucut.ama level 2de dayanamadm.tansiyonum fln dustu.
Canim elbette yaparsin. Sen leslieden vazgecme.her gun yapmaya calis sagligin elverdikce. Inan cok guzel sonuclar aliyorsun.ben ekrani ikiye boluyordm.bir yandan sessiz birsekilde leslieyi izliodm.diger yanda izlemedgm dizileri aciyordum:))))
Yok canım bi kaç cm bile çok fark eder sana 60 az olur ya 65 idealdir yani ikimizinde hedefi 6 kgMasallah nekdr guzel kilo vermissin.boyumuz nerdeyse ayniymis.keske ben 61 olabilsem.senin birseyin yokmus ya:))
Sagol canim benim. Sporsuz olmuyor.artik iyice disiplin kazanmaya basladim. Sporda da komsu edindim kendime. Onlar bile diyorki nsl degisti vucudun oyle. Insallah yaz tatiline kadar zuppaaaaa olcaz:)
Ben bir aydır haftaiçi hergün leslie yapmaya çalışıyorum iman hiç spor yapmayan bana bile şevk verdi bir dene bağımlısı olursun ip atlıyorum aklıma geldikçe bacak hareketleri yapıyorum çünkü sorun alt bedende leslie tavsiye ediyorum
Canım ben bacaklarımı ölçmeyi unutmuşum ama verdiğim 3.5 kg 105 olan popom şuan 101 oldu mesela ilk spor yaptığımda bacaklarım sallanıyordu şuan sıkı olduğunu hissediyorum yarın ölçeyim bacaklarımı1 aydır ne fark etti mesela bacaklar inceldi mi ben üst bacaklarım erisin istiyorum
Su iç su iç ben her yemek istediğim de su içiyorumAyyy acıktım ama dayanıyorum, leptinlerim yaksın yağlarımı. 2 saat sonra yemek yicem inşallah az kaldıı
İçiyorum da wc ye gitmekten bıktım yavSu iç su iç ben her yemek istediğim de su içiyorum
Git git gel gitsin kilolarİçiyorum da wc ye gitmekten bıktım yav
Ay inşallah. Yarına eksi görme umudm var bakalm:)Git git gel gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?