- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Benim takip ettigim yabanci diziler var.oyuzden onlari telefona indiriyorm.kosu bandinda onlari izliyorm.hem vakit geciyor hemde dizileri takip edebiliyorm.:) cok guzel yabanci diziler var ya ama tavsiye ederim yani:)Benim tv kültürüm yok canım tv seyretmiyorum belgesel izlerim açınca o da leslie yaparken olmaz uykum gelir hehe
Oncelikle etkinlige benide eklediginiz icin cok tesekkur ederim.cok sagolun:)3.TAKIM DİYET KARDEŞLİĞİ
@ssirun VE @tudeel
@Gencanne68 VE @Nurumcan94
@kizkurusu VE @NAZZOZZ
@Ropdesambir VE @Yasnira
@ciwan_annesi VE @KarincaKadin
@shimarik VE @Furha63
@Kaydasay77 VE @BtRt
@ozgekuaforr VE @chemistry_eng
@cylnslymn VE @sahgull
@Zerosima VE @Kahverengi211
KIZLAR HERKES KARDEŞİNE SAHİP CIKSIN
İNŞALLAH PES EDEN OLMASIN
BU YAZA KİLO PROBLEMİ OLMADAN GİRELİM
evet kızlarrrr herkes tanıştımı diyet kardeşiyle
kızlarr @hedefyeniben diskalifiye olduğundan
@ssirun ve @tudeel sizi orti yaptımm
Ben tvden hep uzaktım film kültürümde yok mesela ama kitap okurum hemde çok her fırsat bulduğumdaBenim takip ettigim yabanci diziler var.oyuzden onlari telefona indiriyorm.kosu bandinda onlari izliyorm.hem vakit geciyor hemde dizileri takip edebiliyorm.:) cok guzel yabanci diziler var ya ama tavsiye ederim yani:)
Tartıldım:)ama bidaha tartılmicam söz
Takıldım bende canım gitmıyor dahaHedefine çok az kalmış bizede nasip olur inşallah
Kitap bende cok severim.cok sevdigim yazarlar var. Cok sevdigim sairler var. Insan boyle duygulari nasil yasamis nasil kaleme dokmus sasiriyorBen tvden hep uzaktım film kültürümde yok mesela ama kitap okurum hemde çok her fırsat bulduğumda
Misafir vardı canım kosturuyorum yazamadim yeni okuyorum mesajları. Ama bugün tatlı yemedim bakalım
Canım ben bacaklarımı ölçmeyi unutmuşum ama verdiğim 3.5 kg 105 olan popom şuan 101 oldu mesela ilk spor yaptığımda bacaklarım sallanıyordu şuan sıkı olduğunu hissediyorum yarın ölçeyim bacaklarımı
Kitap bende cok severim.cok sevdigim yazarlar var. Cok sevdigim sairler var. Insan boyle duygulari nasil yasamis nasil kaleme dokmus sasiriyor
Kesinlikle katılıyorum cnm sana bende çok seviyorum kitap okumayı
İçiyorum da wc ye gitmekten bıktım yav
Bende bugun evi toparladım . 40 dakika yürüdüm:)
Kız seninle biz secıldık yanalım ben fatosAyyy acıktım ama dayanıyorum, leptinlerim yaksın yağlarımı. 2 saat sonra yemek yicem inşallah az kaldıı
Hepimizin farklı yetenekleri var duygularını anlatabilmek bambaşka anlanamakta tabi yazarların kafasında neler dönüyordur ne kadar entrikalı şeyler merak ediyorumKitap bende cok severim.cok sevdigim yazarlar var. Cok sevdigim sairler var. Insan boyle duygulari nasil yasamis nasil kaleme dokmus sasiriyor
Bel ve göğüstende 4 er cm gitti bence 3.5 kg ile bu kadar incelmek mümkün değil spor diyorum4 cm iyi bence ya :)
Canım abartılı yemeyelim kilo almayalımda:)Ben daha spor yapamadım.
Maşallah benim bugün gözüm aç saldıracak yemek arıyorum.Misafir vardı canım kosturuyorum yazamadim yeni okuyorum mesajları. Ama bugün tatlı yemedim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?