Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim tv kültürüm yok canım tv seyretmiyorum belgesel izlerim açınca o da leslie yaparken olmaz uykum gelir hehe
Benim takip ettigim yabanci diziler var.oyuzden onlari telefona indiriyorm.kosu bandinda onlari izliyorm.hem vakit geciyor hemde dizileri takip edebiliyorm.:) cok guzel yabanci diziler var ya ama tavsiye ederim yani:)

Oncelikle etkinlige benide eklediginiz icin cok tesekkur ederim.cok sagolun:)
@ozgekuaforr. Diyet kardesiyiz. Birbirimizi takip edip yorumlayalim.kontrollu gitmis oluruz:) ben esra 26 yasindayim.muhendisim.istanbulda bir fabrikada calisiyorum. 2.5yildir Evliyim cocugum yok. Memnun oldum simdiden :)

Benim takip ettigim yabanci diziler var.oyuzden onlari telefona indiriyorm.kosu bandinda onlari izliyorm.hem vakit geciyor hemde dizileri takip edebiliyorm.:) cok guzel yabanci diziler var ya ama tavsiye ederim yani:)
Ben tvden hep uzaktım film kültürümde yok mesela ama kitap okurum hemde çok her fırsat bulduğumda

Ben tvden hep uzaktım film kültürümde yok mesela ama kitap okurum hemde çok her fırsat bulduğumda
Kitap bende cok severim.cok sevdigim yazarlar var. Cok sevdigim sairler var. Insan boyle duygulari nasil yasamis nasil kaleme dokmus sasiriyor

4 cm iyi bence ya :)

Kitap bende cok severim.cok sevdigim yazarlar var. Cok sevdigim sairler var. Insan boyle duygulari nasil yasamis nasil kaleme dokmus sasiriyor
Hepimizin farklı yetenekleri var duygularını anlatabilmek bambaşka anlanamakta tabi yazarların kafasında neler dönüyordur ne kadar entrikalı şeyler merak ediyorum

Kızlar başlangıç için nasıl bir spor onrrirsiniz evde yapabilcegim sezaryenliyim bu arada göbek varr korse giyiyorum araada

Hayirli aksamlar
Menü kahvaltı
Bir tavada yumurta
4 yeşil, 2 siyah zeytin
Bir parça peynir
Bir dilim ekmek
Domates
Çay

Ara bir küçük kase ev yoğurdu. Bir küçük kase de yoğurtlu mısır gevreği

Ara türk kahvesi. 2 kuru kayisi

Aksam bir haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin, bir parça peynir, bol yeşillikli, yağsız tuzsuz, limonlu salata, bir kase galeta

2 tatlı kaşığı sutlac

45 dk yürüyüş. 2 lt su

2.Gün

Sabah: 8:15 milkshake 200 ml

Ara: 10:30 1 porsiyon kıymalı börek

Ara: 15:15 bitki çayı

Ara: bi ısırık tost light ekmekti, 1 gün kurusu 5adet Antep fıstık 5 adet çekirdeğiyle birlikte siyah zeytin

Akşam: 18:10 bitki çayı su yemek yemiycem inşallah ve bugünü de kapatıyorum

3 litre su 1.5 km tempolu yürüyüş hatta 5 turunu koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…