Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Maşallah çok güzel menu.

Kaç yaşındasın cnm nerde yaşıyorsun? Biraz birbirimizi tanıyalim istedim.
Ben sana yazmıştım da gormemissin kuzu demek ki 22 yaşındayım mayıs ta 23 olcam ismim aysenur erzurum da yaşıyorum antalyaliyim. Diş hemşiresiyim.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm uzun soluklu bi kilo verme macerasi olsun insallahsen kendinden bahset ttlim

Bugunku menum; yarim wasa bir haslanmis yumurta uc zeytin bir lokma peynir domates sekersiz cay

Oglen; kiymali kereviz pırasa yemegi ve yogurt

Aksam; sebze corbasi icine bir parça tavuk dideledim

Bir saat sonra bir iki dilim ayva yiyip gunu kapatirim.

Bilgilerinize.

Gun icinde ictigim su sabit 1,5-2 lt ve sade turk kahvesi de oyle iki uc fincan. O yuzden onlari her gun yazmiyorum :)

Kızlar başlangıç için nasıl bir spor onrrirsiniz evde yapabilcegim sezaryenliyim bu arada göbek varr korse giyiyorum araada

Yürüyüş kesinlikle

Cnm akşam galetaya hiç gerek yokmuş aksam
Onun dışında fena değil tabi sütlacıda gördüm

Maşallah benim bugün gözüm aç saldıracak yemek arıyorum. bugün zorlandım dün iyiydi

Tatlım tabıkı zor gecer sağlıksız besleniyorsun
Gözüm üstünde özellikle takip edicem biraz sağlıklı menüler bekliyorum
Sabah normal kahvaltı sebze yemekleri
Sporda yapamıyorsun ekstra sağlıklı beslenmen lazım

Ayyy kıyamam ben sanasenin halinden ben anlarım bi muhasebeci olarak

Olsun sen genede bizi ihmal etme

Afiyet olsun cnm
Akşam azcık fazla gibi ama sporda var

Geçmiş olsun cnm gayet güzel

Afiyet olsun cnm güzel

Afiyet olsun cnm
Wc ne oldu

Bugun is yerinde gozumun onunde iki kilo baklava gömdülerr :) ben de findik kadar alip tadina baktim. Findik kadardı cidden. Nefsimi korledim. Daha once de olmustu :) caninizi cektirdiysem kusura bakmayin.

merhaba bugün sabah 10 00 da bı tane yumurta kepekli ekmek peynir yedim saat 12.00 de süt içtim 2 de ıspanak yemeği yedim 4De küçük bi kase yoğurt 6 da yarım ince yapılmış kıymalı pide ve kapanışı yapıyorum spor yapamiorum oğlum çok hareketli zaten ama emziruorum sanırım emzirmekte 1 saatlik tempolu spor yapmak kadar ekiliymis :)

Bugun is yerinde gozumun onunde iki kilo baklava gömdülerr :) ben de findik kadar alip tadina baktim. Findik kadardı cidden. Nefsimi korledim. Daha once de olmustu :) caninizi cektirdiysem kusura bakmayin.
Vallahi dün bende ufak bir kaçamak yaptım tulumba tatlısı yediler bende bı tane küçük yedim valla

Bu arada ben ayva yiyecektim ya. Ayva yerine uc catal buglama balikla iki dilim pembe turp yedim. Yanlis bisey yapmis miyim ki Zerosima kardesim kaptanim sahgull

Ender saracin greyfurt kuru var yağları yakiomus Greyfurt ve limon suyu üzerine 1 çay kaşığı toz tarçın, 1 çay kaşığı toz zencefil ilave edip, karıştırın. Son olarak yağ yakan metabolizma hızlandıran greyfurt kürüne 1 çay kaşığı bal ekleyip, bal eriyene kadar iyice karıştırın. Hazırladığınız yağ yakan metabolizma hızlandıran greyfurt kürünü hiç bekletmeden 30dk içerisinde taze olarak tüketebilirsiniz kahvaltıdan 1 saat önce ve yatmadan 1 saat önce tuketilmesi gerekiomus

Çok iyi Karatay diyetimi.acikiyor musun gece yatarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…