Maşallah çok güzel menu.Regl oldum çok ağrılı geçiyor canım bişey istemiyor
11.00 kahvaltı
3 dilim beyaz peynirle maydanoz karıştırıp
1 dilim tam tahıllı ekmek le yedim
1 fincan çay
15.35 leblebi ve kuru üzüm
18.00 akşam yemeği
Sulu köfte iki kepçe
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 mil leslie
Atlatabildiğim kadar ip atlıcam
Beraber yürücez bu yoldaMaşallah çok güzel menu.
Evet karbonhidrat alınca daha çabuk acıkıyorum hep istiyorum. Ah ah yarın yine sağlam bi menü yapmalıyım bugün artı görmezsem iyiBorek yemissin cnm butun gün bisey yememissin zor olur tbi
Ben sana yazmıştım da gormemissin kuzu demek ki 22 yaşındayım mayıs ta 23 olcamKaç yaşındasın cnm nerde yaşıyorsun? Biraz birbirimizi tanıyalim istedim.
Kızlar başlangıç için nasıl bir spor onrrirsiniz evde yapabilcegim sezaryenliyim bu arada göbek varr korse giyiyorum araada
Cnm akşam galetaya hiç gerek yokmuş aksamHayirli aksamlar
Menü kahvaltı
Bir tavada yumurta
4 yeşil, 2 siyah zeytin
Bir parça peynir
Bir dilim ekmek
Domates
Çay
Ara bir küçük kase ev yoğurdu. Bir küçük kase de yoğurtlu mısır gevreği
Ara türk kahvesi. 2 kuru kayisi
Aksam bir haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin, bir parça peynir, bol yeşillikli, yağsız tuzsuz, limonlu salata, bir kase galeta
2 tatlı kaşığı sutlac
45 dk yürüyüş. 2 lt su
Maşallah benim bugün gözüm aç saldıracak yemek arıyorum.bugün zorlandım dün iyiydi
Tatlım tabıkı zor gecer sağlıksız besleniyorsun2.Gün
Sabah: 8:15 milkshake 200 ml
Ara: 10:30 1 porsiyon kıymalı börek
Ara: 15:15 bitki çayı
Ara: bi ısırık tost light ekmekti, 1 gün kurusu 5adet Antep fıstık 5 adet çekirdeğiyle birlikte siyah zeytin
Akşam: 18:10 bitki çayı su yemek yemiycem inşallah ve bugünü de kapatıyorum
3 litre su 1.5 km tempolu yürüyüş hatta 5 turunu koştum
yapma bee, iyi gidiyor gibiydi üzüldüm.
göremezsin beni ama sor niye göremezsin. muhasebeciyim benkdv beyannameleri geliyor, bir sürü fatura dönüyor tekstilciyiz biz
eve gidince de evin bir kızıyım anacım sağolsun bütün işi bana yaptırıp ay bugün çok yoruldum diyor. canım anam çilekeş anam.
evde işimi yarı uyur yapıyorum zaten. yatağa gidene kadar farımış oluyorum.
işyerinde de kaçamak yasak da işte arada bakıyorum diskalifiye olmamak için kaçak göçek uğruyorum
Benim bugünkü menum
Sabah
2 yumurtayla peynirli ve maydanozlu omlet @ayulduzz un tarifi ondan kopya aldım.
10 tane zeytin
Yarım cay bardagi incebelli kuruyemiş
Ara sütlü şekersiz türk kahvesi
Aksam
1buçuk tabak kurufasülye
1 tabak fırında köfteli karnabahar
Salata
Yoğurt
Su 2 litre oldu dahada içerim
45 dakika yürüyüş
Böylelikle günü kapattim
Regl oldum çok ağrılı geçiyor canım bişey istemiyor
11.00 kahvaltı
3 dilim beyaz peynirle maydanoz karıştırıp
1 dilim tam tahıllı ekmek le yedim
1 fincan çay
15.35 leblebi ve kuru üzüm
18.00 akşam yemeği
Sulu köfte iki kepçe
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 mil leslie
Atlatabildiğim kadar ip atlıcam
Menüm sabah(8:00): 1 kase Sütlü Mısır gevreği (acelem vardı ) 1 bardak su. Öğle(12:00): brokoli haşlaması yoğurt domates salatalık 3 yk kadar konserve mısır 1 tane de kayısi(aç karnına) Ara(15:30): 1 bardak ayran 4 tane form bisküvi Akşam(18:00): 5 adet köfte kocaman kase salata 1 bardak ayran öğleden kalma brokoli 3-5 parça 2 litre su içtim daha da içerim 3 e tamamlarım inşallah.. spor: 3 mil leslieeee.. tarçınlı süt içerim 2 saat sonra gün biterrrr...
Afiyet olsun cnmBugunlu menum; yarim wasa bir haslanmis yumurta uc zeytin bir lokma peynir domates sekersiz cay
Oglen; kiymali kereviz pırasa yemegi ve yogurt
Aksam; sebze corbasi icine bir parça tavuk dideledim
Bir saat sonra bir iki dilim ayva yiyip gunu kapatirim.
Bilgilerinize.
Gun icinde ictigim su sabit 1,5-2 lt ve sade turk kahvesi de oyle iki uc fincan. O yuzden onlari her gun yazmiyorum :)
Wc dun ve bugun yok yineAfiyet olsun cnm
Wc ne oldu
Vallahi dün bende ufak bir kaçamak yaptım tulumba tatlısı yediler bende bı tane küçük yedim vallaBugun is yerinde gozumun onunde iki kilo baklava gömdülerr :) ben de findik kadar alip tadina baktim. Findik kadardı cidden. Nefsimi korledim. Daha once de olmustu :) caninizi cektirdiysem kusura bakmayin.
Benimki pek kacamak sayilmazdi catalin ucu bile sayilmazdi. Disimin kovuguna gitmedi yanuVallahi dün bende ufak bir kaçamak yaptım tulumba tatlısı yediler bende bı tane küçük yedim valla
:) Ya diyet yapmak çok zor bazı insanlar yiyo ama kilo alamio böle şanslı insanlardan biri olmak isterdimBenimki pek kacamak sayilmazdi catalin ucu bile sayilmazdi. Disimin kovuguna gitmedi yanu
Gormezsin akşama kadar eritirsin öğünlerde dagit çok karbonhidrat alıp doymamazlik olmasinEvet karbonhidrat alınca daha çabuk acıkıyorum hep istiyorum. Ah ah yarın yine sağlam bi menü yapmalıyım bugün artı görmezsem iyi
Merhaba diyet arkadaşım nasılsn?Kız seninle biz secıldık yanalım ben fatos
Çok iyi Karatay diyetimi.acikiyor musun gece yatarkenBugunku menum; yarim wasa bir haslanmis yumurta uc zeytin bir lokma peynir domates sekersiz cay
Oglen; kiymali kereviz pırasa yemegi ve yogurt
Aksam; sebze corbasi icine bir parça tavuk dideledim
Bir saat sonra bir iki dilim ayva yiyip gunu kapatirim.
Bilgilerinize.
Gun icinde ictigim su sabit 1,5-2 lt ve sade turk kahvesi de oyle iki uc fincan. O yuzden onlari her gun yazmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?