bu cezaları biraz ağırlaştırmak gerekiyor anlaşılan bugün herkes 250 kez çift ayak zıplasın ip varsa ip atlayabilir samanyolu sen ilaveten 30 dk oryantal yapıyorsun canım videeolarda belly dance workout diye aratırsan çıkar bişeyler
kim cezasını tamamladıysa yazsın lütfen ben şimdi yapacağım oğlum uyanmadan bütün gece uyutmadı şimdi uyuyor yine hasta ne yapcam ben ya
tamam canım,
bu akşam sporum var spor salonuna gideceğim ikisi birden beni bitiriri bu gün 250zıplamayı cumartesi günü kesin yapacağım.birde hatice sen işin içindesin biliyorsundur. gittiğim spor salonunda pilateste vardı bende istemiştim bana en az iki hafta düzenli spora gel ondan sonra pilatese başlatacağız seni ilk başta başlatmıyoruz 2hafta spordan sonra dediler niyeki acaba anlamadım ağır gelmemesi için mi acaba?
hatiiceee ben zıplayamıyorummm :) maleseffff yasak ban spor şuan için :) yırttım ama bugün 3 lt su iç dersen en ağır işkence olurrrr :)
69,700/69,300/%0,57
sebucum tebrik ederim beni geçtin 400gram vermişsin. olmadı yine verememişim ben hevesim yine kursağımda kaldı. hadi cezamı bekliyorum( adaletin kestiği parmak acımazmış
haftanın 1.si seebu tebrikler
canımm sana ceza vermiyim bu hafta adaletsizlik olur benim vermemin sebebi dünki baş agrımla hiç bişey yememem bir de bu hafta iki gün tek öğün yemem yani saglıksız kilo verme
diyorum ki bir diyet programımı hazırlasak onu yapsak ?
böyle çok az veriyoruz
umarım herşey gönlünce olur canım,tekrar hoşgeldin...ama artık toparlanmalıyız,yoksa takım gevşiyor...
Bide stagda verdigim dersler kolay degil, economi, bilgisayar ve Dil dersi veriyorum.
Stag'larim cok iyi gecti kizlar, cok mutluyum, yarinida atlatirsam hayirlisiyla.
takima ve diyete consantre olacagim.
Yarin giremem buyuk bir ihtimal, benim kilom 67.3
Dua edin kizlar, $u son gun stag'im da iyi gecsin, ho$cakalin
Hatice canım insan bunları yerken arkadaşını da çağırırdünkü menüm
sabah
1 dilim keepek ekmeeği domatess peynir meyve çayı
öğle
1 tabak mantı 6-7 tane de çiğ köfte
ara 1 dillim pasta
akşam
çok az yoğurtlu ıspanak
ara
1 mini magnum
su içtim 50 mekik çektim
yemiyorum yemiyorum sonra 1 günde 1 haftalık tatlı yiiyorum ne kadar canım çikolaata çekiyor anlaatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?