Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hatiiceee ben zıplayamıyorummm :) maleseffff yasak ban spor şuan için :) yırttım ama bugün 3 lt su iç dersen en ağır işkence olurrrr :)

evet canım daha önce hiç spor yapmadıysan birden ağır gelebilir ben bile o kadar yaptığım halde kursun ilk günleri çok zorlandım hepimizin bütün kasları ağrıdı yarın yap mutlaka zıplama

Son düzenleme:
***3. TAKIM 190. ETAP***

Semo (67.5 / 67.3 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.1 / 55.8 / 0.3 / 0.53%)
tgull (65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.3%)
S_A (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
Seebu (69.7 / / / %)
Pinup (62 / 61.9 / 0.1 / 0.16%) (geri dönmek üzere ayrılmıştı ve döndü)
3.takim toplam kilo 401.9 / / / %

günaydınn kızlar
yanlış hesaplamış olabilirim
ayy uykusuzluktan ölücem 4 te yattım yetişmek için erkencikten kalktım alarmla yetişmek için

haticecim ben davet etme olayına bakarım sık sık
bir de diyorum ki biz böyle kilo veremiyoruz istediğimiz gibi belli bir diyet stilli mi oluştursak <?
araştırsak filan en iyi diyet şeklini bulup üstünede sporları mı koysak diyorum kızlar?

***3. TAKIM 190. ETAP***

Semo (67.5 / 67.3 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.1 / 55.8 / 0.3 / 0.53%)
tgull (65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.3%)
S_A (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
Seebu (69.7 / 69.3 / 0.4 / 0.57%)
Pinup (62 / 61.9 / 0.1 / 0.16%) (geri dönmek üzere ayrılmıştı ve döndü)
3.takim toplam kilo 463.9 / 462.5 / 1.4 / 0.3%

sebucum tebrik ederim beni geçtin 400gram vermişsin. olmadı yine verememişim ben hevesim yine kursağımda kaldı. hadi cezamı bekliyorum( adaletin kestiği parmak acımazmış

canımm sana ceza vermiyim bu hafta adaletsizlik olur benim vermemin sebebi dünki baş agrımla hiç bişey yememem bir de bu hafta iki gün tek öğün yemem yani saglıksız kilo verme
diyorum ki bir diyet programımı hazırlasak onu yapsak ?
böyle çok az veriyoruz

kızlar hepinize duyarlılığınız için çok teşekkür ederim bu hafta ilk bildirimi biz yaptık seebu uykundan uyanıpgeldiğin için tebrik ederim diyet konusunda önerilere açığım bulalım bir diyet

bilemiyorum ki sebucum niye böyle,
bu haftamın iyi geçtiğini düşünüyordum aslında hani önceden sindirim sorunu vardı ondan diyordum ama iyiyim Allah a şükür artık, artık sorun ne bilmiyorum. hani diyetisyen önerileri 3ana 3ara öğün hemen hemen hergün yaptım, suyumu içtim hatta özellikle aç karnıma, sporda fazlasıyla yaptım öğünlerdede bir kaç bisküvi gibi şey dışında kuru meyve yada kuru yemiş tarzı yedim daha nolsun bilemedim. valla bir bakalım araştıralım daha ne yapılabilir ne olabilir. ama sen yinede ceza ver sonuçta sözleştik yenildim...

umarım herşey gönlünce olur canım,tekrar hoşgeldin...ama artık toparlanmalıyız,yoksa takım gevşiyor...

Hatice canım insan bunları yerken arkadaşını da çağırır
Ana öğünler çok güzel de aralara bakmak iştah açıyor..
verebildim ancak...

sıra bu günde,
sabah tartıda sadece 200gram verebildiğimi gördükten sonra sinirlerim bozukdu ve tüm sınırlarımda yıkılmış oldu o sinirle.
sabah 2dilim kepek tost ekmeği ve 1yumurta.
arada 1kaysı
öğlen,çorba ve ıspanak yoğurt
akşam patates kızartması(3kaşık yağ ile falan çok yağlı değil)
sonra aburcubur aldım şimdi çayla onları yiyorum.
bu arada bugün spor salonuna gittim orada çalışma yaptık ayrıca yarım saatte koşu bandına çıktım..

Ben bugün yine oruç tuttum,Menüm şöyle,
SAHUR 1 bardak kefir
İFTAR 1 Kase çorba,karnıbahar yemeği,3 kaşık yoğurt ve yarım simit
Gece meyve yicem
Sabah 45 dk yürüdüm,bakalım bu hafta kilo vermem nasıl olacak ....Oruç tuttuğum için ara öğünler olmuyor maalesefama kaçamak yapmadığım sürece sorun olmaz sanırım...

gene çok geç gelebildim

bugün yediklerim:

sabah: 1 tost
öğlen: bir avuç kadar bulgur pilavı ve 2 domates doğradım yanına
akşam: çorba

aralarda birşey yemedim..

20 dakikacık yürüdüm.. 2 litre su içtim

Hatice bu hafta kimlere puan veriyoruz?

birde tabloyu ben yapabilirmiyim haftaya;?

:26:ayyyy ailemin yanındayım :87:
sizler neler yapıyorsunuz canlarım

ayy çok mutuluyum ben
hiç birşey keyfimi bozamaz
ayrıca yedim yemek
bugünlük böyle olsun demiştim aynen de öyle oldu
akşam eve gelene kadar koşturmaktan bişey yemedim
akşam
5 adet ızgara köfte
yarım tırnak pide
1 tabak mantı
3 çatal karnıbahar
4 çatal irmik helvası
1 adet muz
2 portakal
1 adet elmaa
AYIYIM BEN AYIYIMMM YOGİYİİMM HERŞEYİİ SÜPÜRDÜMM SÜPÜRDÜM SÜPÜRDÜMMM
ayy şaka bir yana çok yedim çıldırmış gibi
ama ne yaparsn 1 aydır anne yemekleri yememişim mis gibi ellerden çıkan yemekler
kızlar
benim düşüncem 3 ara 3 ana öğün +sporla biz bunu yoluna sokamıyoruz bir yerde yanlış yapıyoruz gelin kafa kafaya verelim
diyelim ki bu hafta 5 gün bu yenicek böyle bir diyet olucak vs
sporumuzu belirliyelim
su ve kaçamak eski kurallar olsun
ama diyet şeklimizi değişmemiz lazım malesef yoksa böyle iyice canımız sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…