Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de yaklasik 10gundur ayni yerdeyim. O kadar kasmama ragmen.. kirilacak eminim. Ben bayagi az kalori besleniyorum. Okudum da gecmisi gerekli karbonhidrat falan.. gun icerisinde hic karbonhidrat almıyorum diyebilirim..
Canım az yemekle çok az kalorili beslenmekle zor verirsin.
Sağlıklı karbonhidratlara mutlaka yer ver.
Misal kahvaltıda 2 yumurta yemeye çalış metabolizmatı hzlandırıyor yağ yakımına yardımcı.
Yağ yemeyen zayıflayamaz enerjimizi sağlıklı yağlardan almalıyız mutlaka.
Hem bağırsak hareketleri de sekteye uğramaz.
8/16 saat yöntemiyle beslenmeye çalış
Sabah--->akşam arası 8 saat
Aklam--->sabah arası 16 saat olacak şekilde beslen ki leptin salgılansın ve yağlar yansın.
Bebek filan var mı dikkat edemedim ona da eğer yoksa 2 öğün en sağlıklısı.
Güçlü bir kahvaltı yaparsan öğlen açlık hissetmezsn.

Kesinlikle.ztn gerekli kalori alinmazsa kilo verilmiyor.ayrica karbonhidrat gerekiyor vucudunuzun calismasi icin.vucutu bu kitliga alistirirsaniz.normal yeme duzenine dondugunuz an.yine kilo alacaksnz. Vucudu olmadigi bir duzende devam ettirmeyin.bu is omurlukse.omurluk bir beslenme yontemi secin. Bir insan 3 4 gunde 1 kilo veremez.versede kendini kandirir.bilim goreceli bisey degildir. 1Kilonun gitmesi icin yanmasi gereken kaloriyi internette bulabilirsiniz. Hatta vucuda giren kalori metabolizmayla yanan kalori ve ekstra sporla yaptgnz kalorinin basit bir mantigi var. Internette aciklamislar baya bu konulari.
Ayrica ogun atlamak kahvalti yapmamak kiloya sebep olur.diyetisyen degilim ama saglik konularini okur ilgilenirim.burda bazi yontemler bana saglikli gelmiyor. Insanlar kisa vadeli mutluluklar ariyor fakat uzun suredir kilo aldigini ve bunun sak die gitmeyecegini bilmesi lazim. Haftada en kral verilecek gram 800gramdir. 1Kilo evet olur ama en iyisi 600-800gram arasidir demisti doktorum.
Vucudunuzun ihtiyaci var arkadaslar kaloriye. Organlariniza zarar vermeyin hic yemeyerek.

Bu 8-16 yöntemini yarın bi deneyeyim bakalım mantıklı geliyo

Ne kurdu cnm sanırım yanlış oldu :)

Ben gerçekten çok çok hızlı kilo verebiliyorum azıcık dikkat edince haftada 3-4 gidiyor kendisi tabi dikkat etmeyince löpp geri geliyorlar sağlıklı bi şekilde oturtamıyorum

Ben gerçekten çok çok hızlı kilo verebiliyorum azıcık dikkat edince haftada 3-4 gidiyor kendisi tabi dikkat etmeyince löpp geri geliyorlar sağlıklı bi şekilde oturtamıyorum
Verdgnz kilolar eger kastan kayip ise bu sizin iyi birsey degilki.onemli olan yagdan kaybetmek. Gecen gun birsey okumstm.spordan once ve sonra tartilip kilo verdiginizi zannetmeyin.attiginiz terden dolayi bu oluyor.gayet mantikli yani.1 saatte hemen okdr kilo verilebilir mi yani.
Ben en son doktora gittimde hep yagdan vermistm. Diyeti bitirirken yine bi doktora gitmek istiyorm.kastan kaybettim mi diye merak ediyorm.

:))))Yok canım ya bende bı Kurt var ama oda oğlum :))))) ay çok guldum
Ay bende cok guldm ya:))) bnde diyorm kurt varsa nsl diyet yapio. Kucukken bende olms.butun ev ilac kullanmis. Annem dioki cok ugrasmstk ozaman dio. Oyzdn ddm nsl ustune bide diyet yapiyor.ahahaha:)))

Sigortadaki diyetisyene gitmiştim geçen sene kas yağ ödem filan belirtmedi boyumu kilomu not aldı şunları şunları ye dedi yolladı hiç kas yağ oranımı ölçtürmedim nerde nasıl yapılır bu iş

Ay bende cok guldm ya:))) bnde diyorm kurt varsa nsl diyet yapio. Kucukken bende olms.butun ev ilac kullanmis. Annem dioki cok ugrasmstk ozaman dio. Oyzdn ddm nsl ustune bide diyet yapiyor.ahahaha:)))
:))))) Yok cnm kurt falan ben spor yapamadigimi anlatmaya çalışmıştım bebekten dolayı :)

Sigortadaki diyetisyene gitmiştim geçen sene kas yağ ödem filan belirtmedi boyumu kilomu not aldı şunları şunları ye dedi yolladı hiç kas yağ oranımı ölçtürmedim nerde nasıl yapılır bu iş
Ben ozel bi hastanede gidiyordm.ztn sizi bi tartiya cikariyor.yag kas su durumunizi soyluyor. O tartidan eczanelerde de olabilir canim. Orda da olcturebilirsin:)

Kızlar bişey sormak istiyorum. Hiç ekmek yemiyorum fark ettiyseniz karbonhidrat sıfır (dün hastanede yediğim kıymalı börek istisna tabi)
Bugün yazdıklarınızdan ders alarak hareket etmek istiyorum :)
Şöyle ki; benim ekmek yapma makinem var. Tezgahta bana bakıp duruyo onla diyete uygun nasıl ekmek yaparım tarif bilen var mı ben hep sütlü tereyağlı yapıyorum ama o da beyaz unla diyete hiç uygun değil Öneriniz var mı bu akşam bi dilimcik bi ekmek yiyeyim bi

Ay sütlaç yaptım napcaz şimdi kvalidemle kalıyorum şuan ona yaptım ye diyede tutturur
Dur sakin ol yer gibi yapıp ay anneciimm ne iyi yaptık ne güzel olmuş diyosun çaktırmadan tabağını mutfağa götürüyorsun tamam mı. Bak akşama ceza veririm yersen

Doktor bana bu hazir aldgmz tam tahilli ekmekleri yemememi soyledi.tam tahilli ekmek oyle yumusacik olmaz dedi. Ama ben tabi mecbur aliyorm.aslinda ekmekteki bitkisel lifler falan kalorili yedigin corbalara gore dha kiymetli dedi.ben corba yerine kaliteli bir dilim tam tahilli ekmek yemeni tavsiye ederm demisti.fakat ekmegin kaliteside mayasi falan dedi.cok iyi maya bulmak gerekioms. Kalorili corba dedgmde akliniza mercimek fln glmesin.hani kremali fln cirbalar var ya onlardan bahsediyorm:)
Kendi ekmegini yapsan bence dha i. Guzel bir un bulup mayanda guzel olursa bence ck guzel olr. 1dilim ekmekten nolacak. Nie yemiosnki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…