Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pırasa aldırdım eşime en kalorisiz nasıl tüketebilirim onu araştırıyorum. Mantar mantar dediniz yarınki menü belli oldu canım çekti. Çok ta severim
bende severim mantarı dun 7 liraydı almadım
pırasa bol lımınlu az zeytınyağlı bence gayet lezız

Ben hiç acıkmıyorum yemezsem. Ama bişey yesem daha da yiyesim geliyo bu yoğurtla geceye kadar dururum bana kalsa da sizler bişey dersiniz diye zeytinyağlı pırasayı da yiycem

Alala niye böyle acaba

Kimin diyet kardeşi helal olsun sana Darısı da bana inşallah daha öğle yemeğinde ne var bilmiyorum
Cnm ben salatamı evden getirdim yoksa aç kalmıştım
yanında bişeyler taşımak şart
mesela burda acil durumlar için ton balığım var
sende üstesinden geliceksin öğle yemeğinin

Aa vazgeçme.bende sabitim bak ama bırakma kırılacak bi yerde kılo
Ben de yaklasik 10gundur ayni yerdeyim. O kadar kasmama ragmen.. kirilacak eminim. Ben bayagi az kalori besleniyorum. Okudum da gecmisi gerekli karbonhidrat falan.. gun icerisinde hic karbonhidrat almıyorum diyebilirim..

Diyet kardeşim bende cuma gidip 9 gün memlekette olucam orda diyet zor malesef ama en az hasarla kurtarmaya çalışacağım

sahgull cancağızım bugün şanslı günümdeyim. Yemekte neler yokki helva yoğurtlu makarna kizartma çorba mantar pilav cacık tabii ben ne yaptım içinden çorba mantar cacık yedim tebrik ediyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…