İnşallah canım insallahKuzu biz seni ikna edemicez belliki:) kahvaltinin onemini anlatmak istedim ama.sn nsl mutlu.olacaksan oyle yap canim.insallah sonuca ulasirsin hemencecik
Şuanda 85 kiloyum canimKararlı olmak güzelde kendini cok aç bırakma zorlanma..ne oluyorsun birde kaç kilosun
bende severim mantarı dun 7 liraydı almadımPırasa aldırdım eşime en kalorisiz nasıl tüketebilirim onu araştırıyorum. Mantar mantar dediniz yarınki menü belli oldu canım çekti. Çok ta severim
Bende çocuğu okuldan alıp gelip pırasamı yapıcam aynen dediğin gibibende severim mantarı dun 7 liraydı almadım
pırasa bol lımınlu az zeytınyağlı bence gayet lezız
Süper görünüyor afiyet olsun.
akşama karnabah yapıcam kıymalı bol sarımsak yoğurtluBende çocuğu okuldan alıp gelip pırasamı yapıcam aynen dediğin gibi
Kimin diyet kardeşi helal olsun sana Darısı da bana inşallah daha öğle yemeğinde ne var bilmiyorum
Alala niye böyle acabaGunaydin tatlim. İyi sayilirizz. Ben bugun tartilmadim yine ama wc de cikamiyorum. Dun sinameki ictim ki bilirsiniz mushil etkisi vardir uzun sure kullanimi zararlidir hatta :) ama bana misin demedi ve 3.gun wc cikamiyorum. Diyetten once her gun saatliydi benimki soylemesi ayipnasil geldim bu hale yaa
Spor yaparsa yakar canım zaten :)
Cnm ben salatamı evden getirdim yoksa aç kalmıştımKimin diyet kardeşi helal olsun sana Darısı da bana inşallah daha öğle yemeğinde ne var bilmiyorum
ohh pırasa candır bol limonluBen hiç acıkmıyorum yemezsem. Ama bişey yesem daha da yiyesim geliyo bu yoğurtla geceye kadar dururum bana kalsa da sizler bişey dersiniz diye zeytinyağlı pırasayı da yiycem
Aa vazgeçme.bende sabitim bak ama bırakma kırılacak bi yerde kılomerak etme bende seninle aynı kilodayım
Tesekkur ederim canim benim :)prenses listeyi önemsiyoruz lakin ilk amaçımız kilo vermek liste stresine girme sakın elinden geleni yapıyosun olduğu kadar
Ne yedinnn kii gormemiismmm. Neysee leslie ile 3mil cezasi veriyorum :)))Spor yaparsa yakar canım zaten :)
Ben de yaklasik 10gundur ayni yerdeyim. O kadar kasmama ragmen.. kirilacak eminim. Ben bayagi az kalori besleniyorum. Okudum da gecmisi gerekli karbonhidrat falan.. gun icerisinde hic karbonhidrat almıyorum diyebilirim..Aa vazgeçme.bende sabitim bak ama bırakma kırılacak bi yerde kılo
Diyet kardeşim bende cuma gidip 9 gün memlekette olucam orda diyet zor malesef ama en az hasarla kurtarmaya çalışacağımŞ. Aleyküm arkadaşlar.
Bugün yolcuyum annemlere gidiyorum. P.tesi dönecem inşallah eve. Annem diyet yaptigimi görse çok kızıyor ama yine dikkat etmeye çalışıcam. Bide orda tarti yok bilginize. Cumaya tartilamicam bu sabah 61. 800 çıktım.
Bide hergün 5 mesaj yazamayabilirim. P.tesi. gününe kadar idare edin beni. Opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?