Bel ve göğüstende 4 er cm gitti bence 3.5 kg ile bu kadar incelmek mümkün değil spor diyorum
Kızlar başlangıç için nasıl bir spor onrrirsiniz evde yapabilcegim sezaryenliyim bu arada göbek varr korse giyiyorum araada
Canim arkadasimmmmm hosgeldin. 6Ay sonra bekkiyoruz seni ozaman. Bebisler nasil kuzum. Hersey yolunda mi. Ismini gorunce nslda mtlu oldmOoo maşallah takım büyümüş :)ben de bu takımdaydım hanımlar şimdilik izindeyim :) 86 dan 77 ye düşmüştüm .6 ay sonra geri döneceğim inşallah. Yazmak motive ediyor kesinlikle vakit ayırmak lazım. Benm de dikkat etmem gerek dr dan ilk fırçamı yedim kilo konusunda
Amin insallah. Sizde insallah sağlikla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz.Herkese başarılar umarım bol eksili yüksek motivasyonlu bir maraton olur :)
O kurt bnde kucukken olms.doktor tum evdekilere ilac kullandirmis sanirim.annem anlatiyorduda.cnku gecebiliyormus.lavabodan ciktiktan snra tuvaleti hep temizlencekmis falan.Sevindim diyet kardesim :) bak sen spor yapabiliosun ben yapamiorum oglandan bu ara ne gece uyuyo ne gündüz diş evresinde tüketti benibide tilya kuru varmış oda ayda 7 8 kilo verdiriomus
Çok şükür canım :) riskli dönem bitti kızım da iyi bakalım inşallah :) belki de 6 ay sonra sen fit ve mezun bir anne adayı olursun :)Canim arkadasimmmmm hosgeldin. 6Ay sonra bekkiyoruz seni ozaman. Bebisler nasil kuzum. Hersey yolunda mi. Ismini gorunce nslda mtlu oldm
Teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin.Amin insallah. Sizde insallah sağlikla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz.
Yaaaa insallah kuzum. Snnde bu riskli donemi atlatmana cok sevindim.Çok şükür canım :) riskli dönem bitti kızım da iyi bakalım inşallah :) belki de 6 ay sonra sen fit ve mezun bir anne adayı olursun :)
O nasıl kahvaltı hiçbirşey yokki nasıl dayancaksinGünaydın ayrıca kızlar mantar ı görünce bodozlama atladim konuya kusura bakmayın ya da bakın kilolarımdan göremezsiniz :) kızlar kahvaltım 2 çevizici 1 bardak limonlu su şimdide şekersiz çay iciyorum
Canim bu kadar çok yağ varken vücudumda açlıktan ölmem öğle çorba içiyorum zaten akşamda ne yemek varsa ondan yiyorum sorun olmuyor ama itiraf edeyim simit yemeyi çok özledim :)O nasıl kahvaltı hiçbirşey yokki nasıl dayancaksin
Kuzum peki kahvaltini guzelce yapip.oglenide de nornal yiyip.aksam az yesen.sanki daha iyi olacak.cnku sen vucuda gunluk almasi gereken enerjiyi vermiosn.vucudun kendini korumaya alabilir. Snn karbonhidratada ihtiyacn var.cnku enerjiye en kolay donen o. Sn alman gereken enerjiyi almiosn.Canim bu kadar çok yağ varken vücudumda açlıktan ölmem öğle çorba içiyorum zaten akşamda ne yemek varsa ondan yiyorum sorun olmuyor ama itiraf edeyim simit yemeyi çok özledim :)
Cancağızım iş yerinde yediğim çorbada karbonhidrat alıyorum ondan böyle yapıyorum bide sabah o karbonhidrat lari alırsam hiç kilo veremem diye düşünüyorum. Bazen ağzıma peynir ve salatalık sıkıştırıyorum ama bugün yemek istemedim vücudum rahatsız ediyor beni artık.zaten iş yerinde devamlı oturuyorum bi enerji sarfetmiyorumKuzum peki kahvaltini guzelce yapip.oglenide de nornal yiyip.aksam az yesen.sanki daha iyi olacak.cnku sen vucuda gunluk almasi gereken enerjiyi vermiosn.vucudun kendini korumaya alabilir. Snn karbonhidratada ihtiyacn var.cnku enerjiye en kolay donen o. Sn alman gereken enerjiyi almiosn.
Kararlı olmak güzelde kendini cok aç bırakma zorlanma..ne oluyorsun birde kaç kilosunCanim bu kadar çok yağ varken vücudumda açlıktan ölmem öğle çorba içiyorum zaten akşamda ne yemek varsa ondan yiyorum sorun olmuyor ama itiraf edeyim simit yemeyi çok özledim :)
kesinlikle yapmalısın canım sporsuz diyet olur ama sporla daha hızlı verilir ve daha sıkı güzel bir vücudçıkar ortayaTeşekkr ederim birazdan kalkıp iş güç yapıp sonrasında da spor yapmam lazım. Şevkim arttı.
Kuzu biz seni ikna edemicez belliki:) kahvaltinin onemini anlatmak istedim ama.sn nsl mutlu.olacaksan oyle yap canim.insallah sonuca ulasirsin hemencecikCancağızım iş yerinde yediğim çorbada karbonhidrat alıyorum ondan böyle yapıyorum bide sabah o karbonhidrat lari alırsam hiç kilo veremem diye düşünüyorum. Bazen ağzıma peynir ve salatalık sıkıştırıyorum ama bugün yemek istemedim vücudum rahatsız ediyor beni artık.zaten iş yerinde devamlı oturuyorum bi enerji sarfetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?