sıra bu günde,
sabah tartıda sadece 200gram verebildiğimi gördükten sonra sinirlerim bozukdu ve tüm sınırlarımda yıkılmış oldu o sinirle.
sabah 2dilim kepek tost ekmeği ve 1yumurta.
arada 1kaysı
öğlen,çorba ve ıspanak yoğurt
akşam patates kızartması(3kaşık yağ ile falan çok yağlı değil)
sonra aburcubur aldım şimdi çayla onları yiyorum.
bu arada bugün spor salonuna gittim orada çalışma yaptık ayrıca yarım saatte koşu bandına çıktım..
kızlar kimse yok pazar oldugu için ona veriyorum :26:
bu arada kızlar ben salı günü lahana çorbasına başlıycam bir hafta devam edicem
bakalım ne olucak dün koşturmadan tartımı evde unutmuş teyzemlerdeki tartıyı alıcam cumaya kadar
en kötü ihtimal perşembe eczaneye gider tartılırım
bugün şimdiden söylüyorum menüm çok güzel
şaka mı bu arkadaşlar kimse mi olmaz yavhu
neyse bende yazıyım yediklerimi umarım yarına birileri olur
sabah
2 dilim peynir (köy peyniri)
5 siyah zeytin
1 çatal helva
1 tane puf böreği yagsız
ekmek yok
öğlen
1 tabak ıspanak çorbası
ara
bugday ve çedene kavurması kuruyemiş gibi oluyor
çıt çıt çedenedeee
akşam
1 adet muz ve portakal
artık arkadaşlar ben akşam yemeği yemiycem sadece akşam meyve yiycem akşam yemegi yediğim günler daha az veriyorum ve sindiremiyorum akşam yemeğini
2 litre su
30 mekik
yarım saat yürüyüş
kaçamak yok
kimse olmasada umarım gününz güzel geçmiştir
ben neler yaptım onlarıda paylaşayım,
geç kalktım saat 12gibi kahvaltılık ve 3dilim kepek ekmek. aç karnıma greyfurt suyu içmiştim.
akşam 6gibi 1tabak çorba sonra bulgur pilavı ve lahana yemeği maydonozlu...
evde silgi bezini sokmadığım yer kalmadı evin altını üstüne getirdim temizledim süpürdüm sildim.birde o yorgunluğun üstüne yarım saat koşu bandında koştum hemde bayağı hızlı koştum üstümde kuru bişi kalmadı...çok kızıyorum ya nasıl kilo veremiyorum çok kızıyorum.su içemedim
haftanın 1.si seebu tebrikler
Ben bugün yine oruç tuttum,Menüm şöyle,
SAHUR 1 bardak kefir
İFTAR 1 Kase çorba,karnıbahar yemeği,3 kaşık yoğurt ve yarım simit
Gece meyve yicem
Sabah 45 dk yürüdüm,bakalım bu hafta kilo vermem nasıl olacak ....Oruç tuttuğum için ara öğünler olmuyor maalesefama kaçamak yapmadığım sürece sorun olmaz sanırım...
kızlar kimse yok pazar oldugu için ona veriyorum :26:
bu arada kızlar ben salı günü lahana çorbasına başlıycam bir hafta devam edicem
bakalım ne olucak dün koşturmadan tartımı evde unutmuş teyzemlerdeki tartıyı alıcam cumaya kadar
en kötü ihtimal perşembe eczaneye gider tartılırım
bugün şimdiden söylüyorum menüm çok güzel
ahh canım sonunda biri geldi
canım benim tahmin ettim herkesin bir işi vardır diye umarım bir an önce yorgunlugunu atarsın :81:
bir sürü spor yapmışsın
öglen ara ögünler olmadıgı için ve sadece su oldugu için sana malesefveriyorum
bu arada canım lahana kürünün işe yaramış olmasına çok sevindim bende yorumları okudum çoguna yaramış çoguna yaramamıl ayrıca banada 3 ara 3 ana olayı olmuyor kilo veremiyorum açıkçası o yüzden ben akşamları yememeye karar verdim bir de salı günü pazardan taze alıyım lahana kürü için herşeyi inşallah bende de işe yarar bakalım ne olucak
açıkçası istanbula gidence 65 kilo olmak istiyorum inşallah olur
bugün bende 30 mekik çekip yarım saat yürüdüm
şimdide nivea body ile dinamik sabahlar cd si ile spor yapıcam
Canım hoşgeldin,puanlama işi yarın bitiyor,Hatice eşleştirmeyi yapar yarın..Sen bu hafta başı giremediğin için eşleştirme olamadı..Pazartesiden itibaren yeni hafta için puanlama yapılacak..Tabloyu tabii ki yapabilirsin,bu hafta için ben hazırlıcam,20 dakikacık yürüdüm.. 2 litre su içtim
Hatice bu hafta kimlere puan veriyoruz?
birde tabloyu ben yapabilirmiyim haftaya;?
Canım afiyet şeker olsun ,şifa olsun,anneciğinin yemekleri...
:26: ayyyy ailemin yanındayım :87:
sizler neler yapıyorsunuz canlarım
ama ne yaparsn 1 aydır anne yemekleri yememişim mis gibi ellerden çıkan yemekler
kızlar
benim düşüncem 3 ara 3 ana öğün +sporla biz bunu yoluna sokamıyoruz bir yerde yanlış yapıyoruz gelin kafa kafaya verelim
diyelim ki bu hafta 5 gün bu yenicek böyle bir diyet olucak vs
sporumuzu belirliyelim
su ve kaçamak eski kurallar olsun
ama diyet şeklimizi değişmemiz lazım malesef yoksa böyle iyice canımız sıkılıyor
:81: süperrrr
samanyolu ne kadar tutucan oruç zor olmuyor mu senin için bu kadar tutmakvalla bu kadar oruç tutabilecek irade varsa bence kaçamakda yapmazsın sen
lahana kürü nedir kızlarr biliosunuz bi ara az girdiğim içn hepcini okuyamıydoum kaçırmış olablirrriim :)
nasıl bir kür tekrar yazarmısınızzz
tatlım sitedeki açılan konudan okuyup bakabilirsin deneyimler paylaşılmış ayrıca tarifide var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...206-lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
Canım hoşgeldin,puanlama işi yarın bitiyor,Hatice eşleştirmeyi yapar yarın..Sen bu hafta başı giremediğin için eşleştirme olamadı..Pazartesiden itibaren yeni hafta için puanlama yapılacak..Tabloyu tabii ki yapabilirsin,bu hafta için ben hazırlıcam,
/ya bu hafta benim için çok kötüydü... doğru dürüst giremedim paylaşım yapamadımmarta kadar birazcık daha zayıflamak zorundayım bu 200 gramla olacak şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?