Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla tatlım bugün herkes çıldırdı
ana öğünler iyi fakat benim gibi kızartma canın istemiş bende ızgara yiyim dedim ama yinede ögle yemeğinin ve sabah yemeğinin hatrına
ara
kaçamak var
bu seferlik böyle olsun tatlım
suyun yok ama içmişsindir sen kesin
spor

kızlar kimse yok pazar oldugu için ona veriyorum :26:
bu arada kızlar ben salı günü lahana çorbasına başlıycam bir hafta devam edicem
bakalım ne olucak dün koşturmadan tartımı evde unutmuş teyzemlerdeki tartıyı alıcam cumaya kadar
en kötü ihtimal perşembe eczaneye gider tartılırım
bugün şimdiden söylüyorum menüm çok güzel

şaka mı bu arkadaşlar kimse mi olmaz yavhu
neyse bende yazıyım yediklerimi umarım yarına birileri olur
sabah
2 dilim peynir (köy peyniri)
5 siyah zeytin
1 çatal helva
1 tane puf böreği yagsız
ekmek yok
öğlen
1 tabak ıspanak çorbası
ara
bugday ve çedene kavurması kuruyemiş gibi oluyor
çıt çıt çedenedeee
akşam
1 adet muz ve portakal
artık arkadaşlar ben akşam yemeği yemiycem sadece akşam meyve yiycem akşam yemegi yediğim günler daha az veriyorum ve sindiremiyorum akşam yemeğini
2 litre su
30 mekik
yarım saat yürüyüş
kaçamak yok
kimse olmasada umarım gününz güzel geçmiştir

merhaba canım ben geldiim,
millet ya gezmede ya benim gibi temizlikteydi galiba... ay canım çıktı sabah kalktım kahvaltı yaptım birde akşam yemeği yedim onun dışında popo koltuğa değmedi bugün çok yorucuydu...oof saat dokuza geliyor ve ben nihayet oturabiliyorum vay bee ne hafta sonu ama uff yetmiyor ya 2gün yetmiyoorr. cumartesi evn işi temizliği tabi bitirebilirsen,pazarda ancak temizliğin yorgunluğunu at ve yeni iş haftası hazırlığı ütüsü,yemeği...al buyur adı da tatil güyaaa..bir ay üçhaftaya çekilir mi bilemiyorum ama haftasonu tatilinin tatil sayılması için kesinlikle 3gün olması lazım...:78:neyse şaka bi tarafa,
lahana suyu kürü yapmıştım ben geçen sene o kürle başlamıştım diyet hikayeme ve şunu söyleyebilirim yaptığım bir dolu şey içinde işe yarayan nadir yöntemlerden.sen diyince aklıma geldi başlasam diye ama malum okullar haftaya ara tatile giriyor tatilde sabit bir yerde durmayacağımdan yapamam .ama gelir gelmez ilk fırsatta başlayacağım...normal insanlar gibi diyet artı spor bana yetmiyor anlaşılan farklı birşeyler yapmanın zamanı gelmiştiir tehlike çanlarını çalıyorum kendim içn....

güzel bir gün olmuş tebrik ederim. beş boncuklu maaşallah.

ben neler yaptım onlarıda paylaşayım,
geç kalktım saat 12gibi kahvaltılık ve 3dilim kepek ekmek. aç karnıma greyfurt suyu içmiştim.
akşam 6gibi 1tabak çorba sonra bulgur pilavı ve lahana yemeği maydonozlu...
evde silgi bezini sokmadığım yer kalmadı evin altını üstüne getirdim temizledim süpürdüm sildim.birde o yorgunluğun üstüne yarım saat koşu bandında koştum hemde bayağı hızlı koştum üstümde kuru bişi kalmadı...çok kızıyorum ya nasıl kilo veremiyorum çok kızıyorum.su içemedim

Son düzenleme:

ahh canım sonunda biri geldi
canım benim tahmin ettim herkesin bir işi vardır diye umarım bir an önce yorgunlugunu atarsın :81:
bir sürü spor yapmışsın
öglen ara ögünler olmadıgı için ve sadece su oldugu için sana malesef veriyorum
bu arada canım lahana kürünün işe yaramış olmasına çok sevindim bende yorumları okudum çoguna yaramış çoguna yaramamıl ayrıca banada 3 ara 3 ana olayı olmuyor kilo veremiyorum açıkçası o yüzden ben akşamları yememeye karar verdim bir de salı günü pazardan taze alıyım lahana kürü için herşeyi inşallah bende de işe yarar bakalım ne olucak
açıkçası istanbula gidence 65 kilo olmak istiyorum inşallah olur
bugün bende 30 mekik çekip yarım saat yürüdüm
şimdide nivea body ile dinamik sabahlar cd si ile spor yapıcam

haftanın 1.si seebu tebrikler

:81: süperrrr

samanyolu ne kadar tutucan oruç zor olmuyor mu senin için bu kadar tutmak valla bu kadar oruç tutabilecek irade varsa bence kaçamakda yapmazsın sen

bugün cumartesiiii

selam kızlarrr :)

cuma sabah yazdım akşam çok geç geldiğim için de giremedim önce dünü yazim :)

dün sanbah sadece elma yiyebildim
öğlen çorba tavuk şiş ve biraz makarna yedim akşam da kırmızı et yedim limonata ile birlikte :)

HATİİCEEE SU İÇTİM AMA 3 LİTRE OLMADI ZATEN ZOR İÇİYORUMMM OOFF ŞU SU İŞİNE Bİ ALŞISAMMM YAHUUU:)

neyse bugün sabah kahvatı yaptım güselce

akşamda tavuk göğsü ve salata yedim :)

Merhaba arkadaşlar,herhalde herkesin işi vardı bugün ...Sabah benim maroton başladı,temizlik,evde biraz küçükAncak alt katı temizledim,yukarısı yarın artık...4 gibi işim bitti,kayınpedere gittik,misafirler gelmek için beni bekliyormuş sanki...İçeri girdiğim gibi doğru mutfağa( kayınpeder yalnız yaşıyor da)Yemek,ikram ,çay ancak eve geldim,çok yorgunum...Bir de oruçluydum...
MeNÜMe Gelince Sapıttım bugün
SAHUR 1 bardak kefir
İFTAR köfte,patates fırında,2 çatalda kızarmış patates
ARA irmik helvası
GECE meyve
İşte böyle kızlar,bir duş alıp yatıcam,yarın görüşürüz...:80:

lahana kürü nedir kızlarr biliosunuz bi ara az girdiğim içn hepcini okuyamıydoum kaçırmış olablirrriim :)

nasıl bir kür tekrar yazarmısınızzz

20 dakikacık yürüdüm.. 2 litre su içtim

Hatice bu hafta kimlere puan veriyoruz?

birde tabloyu ben yapabilirmiyim haftaya;?
Canım hoşgeldin,puanlama işi yarın bitiyor,Hatice eşleştirmeyi yapar yarın..Sen bu hafta başı giremediğin için eşleştirme olamadı..Pazartesiden itibaren yeni hafta için puanlama yapılacak..Tabloyu tabii ki yapabilirsin,bu hafta için ben hazırlıcam,

Canım afiyet şeker olsun ,şifa olsun,anneciğinin yemekleri...
Diyet konusunda sana katılıyorum,bir yede yanlış yapıyoruz....

:81: süperrrr

samanyolu ne kadar tutucan oruç zor olmuyor mu senin için bu kadar tutmak valla bu kadar oruç tutabilecek irade varsa bence kaçamakda yapmazsın sen

Canım o kadar borcum var ki içim rahat etmiyor,şu kısa günlerde bir kısmını tutayım diyorum,oruç tutabilecek irade var da,kaçamak için aynı şeyi söyleyemem,içimde bir kurt var sanki...

günaydın kızlar
dün herkes temizlik faslındaymış
ohh ben erkencikten kalkıyorum 9 oldu mu çat diye ayaktayım
süper bir kahvaltı ettim
şimdide duşa girip hazırlanıp annemle güne gidicez
senelerdir ilk defa güne gidiyorum
neyseki akrabalarımız olucak :84:
akşam gelince yazarım deneyimlerimi
öptm sizi çok

tatlım sitedeki açılan konudan okuyup bakabilirsin deneyimler paylaşılmış ayrıca tarifide var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...206-lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.html

şimdi linkteki konuya baktımda benim yaptığımdan değil benimkinde aç karnına suyu içiliyordu bunun içinde farklı şeylerde var galiba ama yorumlardan anladığım kadarıyla çünkü tarifini bulamadım ilk mesaj düzeltilmiş tarifi yok... sen tarifini biliyorsan yazar mısın

kızlar merhaba oğlum hasta yine giremedim pek Diyetime de dikkat edemedim yarın görüşürüz inş
S.A. bu hafta boncuklardan sen sorumlu ol canım o zaman
seebu 6 öğünün yanlış olduğunu düüşünmüyorum ama benim gibi 1 dilim pasta ara öğün değil abartmamalıyız

seebucum ailene kavuştun ne güzel bu hafta dikkat ediyoruz birbirimize bence biz öyle spesifik diyetlerden yapamayız ama internette puanlı diyet diye bişey var istersen onu yapalım beraber

bu arada benden başka kimse zıplamadı mı küstüm hepinize çok kızdırıyorsunuz beni zıplayın çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…