Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tekrar hedefim 50 inşallah göreceğim :)
İnşallah inşallah canım birlikten kuvvet doğuyor menüleriniz bugün ne yeseme çare oluyor memlekete gidip geleyim yediklerinizi yazıp örnek menü oluşturcam

Nekadar zamanda verdin bu kiloyu.yerkrn aylarca yiyoruz vermeye gelince çok acele ediyoruz ya sabırsızlanıyorum ben

Ben ilk 3 ayda yaklaşık 13 kg verdim sonradan saldım diğer kilolar biraz uzun sürdü bazen al bazen ver olarak ama ben spora çok önem verdiğim için olduğumdan daha zayıf gösteriyordum :)

Tuvalet işi nolacak ne yapıyorsunuz kızlar akıl verin bana azcık.gün kurusu yiyorum hergün yok tık yok
Hemen soyleyeyim sinameki al aktardan cayini yap. Ama oyle zirt pirt kullanilacak bisey degil. Zararli.. 24 saat icinde circir olursun

Anladim canmm masallah bi daha almamal üzere gitsin kilolar

Amin cnm amin 1 senedir korudum şu 2 ayda aldım zaten ama cidden yediğim şeyler kalorili şeylerdi sakınmadım bol bol yedim sporda yapmayınca aldım haliyle :)

Oo hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor bakimm
Çok şükür kaptanım :) başlarda pek iyi sayılmazdı ama toparladım bu aralar :) kilo almamaya çalışıyorum zira yeterince fazlam var 2 çocukla hayattan hem korkuyorum hem de bir an önce meleğim gelsin istiyorum

İnşallah inşallah canım birlikten kuvvet doğuyor menüleriniz bugün ne yeseme çare oluyor memlekete gidip geleyim yediklerinizi yazıp örnek menü oluşturcam

Ben diyet yaparken aslında kısmıyorum kendimi herşeyden yiyorum ama az yiyorum sonuçta vücudun herşeye ihtiyacı var ekmeği kesiyorum diyet zamanı sadece bir de spora ağırlık veriyorum :)

İnşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
Aynen cnm zaten zararlı gıdalar yerine sağlıklı beslenip yürüyüş yaparsan senin için de iyi olur eminim:)

İnşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
Aynen cnm zaten zararlı gıdalar yerine sağlıklı beslenip yürüyüş yaparsan senin için de iyi olur eminim:)
Yürüyüşe başlıyorum bu hafta bitince. İlk dönem riskliydi pek hareket edemedim maalesef. Beslenme konusunda da hamilelikte dondurma çikolata..vs hepsinden uzaklaşıyorum sadece ekmek sorunum oluyor. Hamur düşkünlüğüm oluyor onu da çözsem herşey yolunda kaptanın :) çok sağol iyi dileklerin için Allah bekleyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasın. Kaybetme düşüncesi bile öyle ağır geliyor ki...

Ben diyet yaparken aslında kısmıyorum kendimi herşeyden yiyorum ama az yiyorum sonuçta vücudun herşeye ihtiyacı var ekmeği kesiyorum diyet zamanı sadece bir de spora ağırlık veriyorum :)
Kalori hesaplama programı yüklenmiştim ben unuttum adını süperdi 1300 kalori oldu mu tamam bugün hakkım doldu deyip yemiyordum hemde herşeyden yiyerek az az

Sabah
Uyuyakalmsm.yarim tost yiyebldm okdr.o da arkdsm verdi:))

Oglen
1 adet rosto
3kasik bulgur pilavi
Yagsiz salata

Aksam
Arkadaslarla disaridaydik.daha simdi geldik.
Tavuk külbasti yanina haslanmis sebzeler ve ayran

Su
2.5litre

Sabah
Uyuyakalmsm.yarim tost yiyebldm okdr.o da arkdsm verdi:))

Oglen
1 adet rosto
3kasik bulgur pilavi
Yagsiz salata

Aksam
Arkadaslarla disaridaydik.daha simdi geldik.
Tavuk külbasti yanina haslanmis sebzeler ve ayran

Su
2.5litre
Bence güzel bir menü sabahki tostta mecbur oldugun için bana kötü görünmedi.

sahgull canumm benim başlangıç 93.5 diye değiştirir misin yeni tartildim moralim sıfır tok karnına tartildim tamam ama yine de üzüldüm 92 çıktım işten gelince biraz önce tartildim 93.4 çıktı ben tartınin doğru olduğundan emin değilim ama hızlandirici bişeyler yapmam gerekiyo bana bişeyler söyleyin kızlar yağlar gitsin

Tokken sayılmaz canımm çünkü sabaha kadar 800 gram fark ediyor bende bazen 1 kilo bile fark ediyor ona takılma lütfen morailimizi yüksek tutalım

Tokken sayılmaz canımm çünkü sabaha kadar 800 gram fark ediyor bende bazen 1 kilo bile fark ediyor ona takılma lütfen morailimizi yüksek tutalım
Ya kuzum.zaten başlarken tartilamadim bozuktu komşu dan istedim yokmuş 90 demiştim ama bugün tartildim böyle çıktı nasıl hızlı gidebilir bu yağlar

Çok şükür canım benim herşeyin yolunda olmasına Sevindim :)

Amin cnm amin

Ekmek hamur işi canın istediğinde ye ama az ye nefsin körelsin en azından :)

Kalori hesaplama programı yüklenmiştim ben unuttum adını süperdi 1300 kalori oldu mu tamam bugün hakkım doldu deyip yemiyordum hemde herşeyden yiyerek az az

Ben onu da denedim ama bilmiyorum hesap yanlış hesaplıyor bence diye silmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…