İnşallah inşallah canım birlikten kuvvet doğuyor menüleriniz bugün ne yeseme çare oluyor memlekete gidip geleyim yediklerinizi yazıp örnek menü oluşturcamTekrar hedefim 50 inşallah göreceğim :)
Nekadar zamanda verdin bu kiloyu.yerkrn aylarca yiyoruz vermeye gelince çok acele ediyoruz ya sabırsızlanıyorum ben
Herkese iyi uykular
Hemen soyleyeyim sinameki al aktardan cayini yap. Ama oyle zirt pirt kullanilacak bisey degil. Zararli.. 24 saat icinde circir olursunTuvalet işi nolacak ne yapıyorsunuz kızlar akıl verin bana azcık.gün kurusu yiyorum hergün yok tık yok
Anladim canmm masallah bi daha almamal üzere gitsin kilolar
Ne güzel darısı başımıza daha iyi takip edeyim yedikleriniBen ilk 3 ayda yaklaşık 13 kg verdim sonradan saldım diğer kilolar biraz uzun sürdü bazen al bazen ver olarak ama ben spora çok önem verdiğim için olduğumdan daha zayıf gösteriyordum :)
Çok şükür kaptanım :) başlarda pek iyi sayılmazdı ama toparladım bu aralar :) kilo almamaya çalışıyorum zira yeterince fazlam varOo hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor bakimm
İnşallah inşallah canım birlikten kuvvet doğuyor menüleriniz bugün ne yeseme çare oluyor memlekete gidip geleyim yediklerinizi yazıp örnek menü oluşturcam
Ne güzel darısı başımıza daha iyi takip edeyim yediklerini
Çok şükür kaptanım :) başlarda pek iyi sayılmazdı ama toparladım bu aralar :) kilo almamaya çalışıyorum zira yeterince fazlam var2 çocukla hayattan hem korkuyorum hem de bir an önce meleğim gelsin istiyorum
Yürüyüşe başlıyorum bu hafta bitince. İlk dönem riskliydi pek hareket edemedim maalesef. Beslenme konusunda da hamilelikte dondurma çikolata..vs hepsinden uzaklaşıyorum sadece ekmek sorunum oluyor. Hamur düşkünlüğüm oluyor onu da çözsem herşey yolunda kaptanın :) çok sağol iyi dileklerin için Allah bekleyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasın. Kaybetme düşüncesi bile öyle ağır geliyor ki...İnşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
Aynen cnm zaten zararlı gıdalar yerine sağlıklı beslenip yürüyüş yaparsan senin için de iyi olur eminim:)
Kalori hesaplama programı yüklenmiştim ben unuttum adını süperdi 1300 kalori oldu mu tamam bugün hakkım doldu deyip yemiyordum hemde herşeyden yiyerek az azBen diyet yaparken aslında kısmıyorum kendimi herşeyden yiyorum ama az yiyorum sonuçta vücudun herşeye ihtiyacı var ekmeği kesiyorum diyet zamanı sadece bir de spora ağırlık veriyorum :)
Bence güzel bir menü sabahki tostta mecbur oldugun için bana kötü görünmedi.Sabah
Uyuyakalmsm.yarim tost yiyebldm okdr.o da arkdsm verdi:))
Oglen
1 adet rosto
3kasik bulgur pilavi
Yagsiz salata
Aksam
Arkadaslarla disaridaydik.daha simdi geldik.
Tavuk külbasti yanina haslanmis sebzeler ve ayran
Su
2.5litre
Tokken sayılmaz canımm çünkü sabaha kadar 800 gram fark ediyor bende bazen 1 kilo bile fark ediyor ona takılma lütfen morailimizi yüksek tutalımsahgull canumm benim başlangıç 93.5 diye değiştirir misin yeni tartildim moralim sıfır tok karnına tartildim tamam ama yine de üzüldüm 92 çıktım işten gelince biraz önce tartildim 93.4 çıktı ben tartınin doğru olduğundan emin değilim ama hızlandirici bişeyler yapmam gerekiyo bana bişeyler söyleyin kızlar yağlar gitsin
Ya kuzum.zaten başlarken tartilamadim bozuktu komşu dan istedim yokmuş 90 demiştim ama bugün tartildim böyle çıktı nasıl hızlı gidebilir bu yağlarTokken sayılmaz canımm çünkü sabaha kadar 800 gram fark ediyor bende bazen 1 kilo bile fark ediyor ona takılma lütfen morailimizi yüksek tutalım
Yürüyüşe başlıyorum bu hafta bitince. İlk dönem riskliydi pek hareket edemedim maalesef. Beslenme konusunda da hamilelikte dondurma çikolata..vs hepsinden uzaklaşıyorum sadece ekmek sorunum oluyor. Hamur düşkünlüğüm oluyor onu da çözsem herşey yolunda kaptanın :) çok sağol iyi dileklerin için Allah bekleyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasın. Kaybetme düşüncesi bile öyle ağır geliyor ki...
Kalori hesaplama programı yüklenmiştim ben unuttum adını süperdi 1300 kalori oldu mu tamam bugün hakkım doldu deyip yemiyordum hemde herşeyden yiyerek az az
bak bide o vardıÇok şükür cnm tabiki önemli olan öncelik :) ki sen şimdi markete gitmiyorsun önceden daha marketteydin her gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?