- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Ben hep sabaha karşı buradaki gün içinde biriken onlarca sayfa mesajı okuyan tipim :)) gecenin sessizliğimi seviyorum beynim dinleniyor :))Sende mi benim gibi uyuyamayanlardansınn :)
Ben hep sabaha karşı buradaki gün içinde biriken onlarca sayfa mesajı okuyan tipim :)) gecenin sessizliğimi seviyorum beynim dinleniyor :))
Karanlık ve sessizlikte gözlerini kapat kendini daha önce bedenen gittiğin mutlu olduğun bi yerde imajine et :)) rüya yönlendirir gibi beyninin içinde mutlu oldupun şeyler imajine et . Tabi istersen :))Ne güzel valla ama ben bugün hem ruhen hem bedenen çok yoruldum biraz önce iyi geceler yazarken de uykum vardı ama sağa sola döndüm uyuyamıyorum ve sabah iş var anlamadım bende
Bir de bdv yi okuma :)) insanların negatifini üstlenme kimin ne derdi varsa kendine :)))Ne güzel valla ama ben bugün hem ruhen hem bedenen çok yoruldum biraz önce iyi geceler yazarken de uykum vardı ama sağa sola döndüm uyuyamıyorum ve sabah iş var anlamadım bende
Karanlık ve sessizlikte gözlerini kapat kendini daha önce bedenen gittiğin mutlu olduğun bi yerde imajine et :)) rüya yönlendirir gibi beyninin içinde mutlu oldupun şeyler imajine et . Tabi istersen :))
Bir de bdv yi okuma :)) insanların negatifini üstlenme kimin ne derdi varsa kendine :)))
Endişeler.... hasta ediyor insanı... geleceğini değiştirebileceğine inan :)) ne istersen olacğına da inan :)) herşeyin en güzeline layık olduğuna da inan :)) çok sevildiğine değere layık olduğuna da inan :))Yapıyorum da yine gelmiyor bir de iyi başlayıp sonu kötü bitiyor hep düşüncelerimin
Endişeler.... hasta ediyor insanı... geleceğini değiştirebileceğine inan :)) ne istersen olacğına da inan :)) herşeyin en güzeline layık olduğuna da inan :)) çok sevildiğine değere layık olduğuna da inan :))
Konu iş hayatıysa gülümseyerek acımasız olan(kibar anlatımıyla :)) kazanır :))Hımm endişeler kafamda dönüp duranlar değil mi ah normalde hiç bişey yoktu
Ergenlerle uğraşmaktan oldu bunlar hep bazen küçük göstermenin de dezavantajı bunlar
Konu iş hayatıysa gülümseyerek acımasız olan(kibar anlatımıyla :)) kazanır :))
Peki teşekkür ederim artık hayatımda cuma ların bi özelliği olacak :))Canım aynı gün pilav lahmacun bi arada olmamış
Miktar az ama biraz daha dikkat edersen sevinirim
Afiyet olsun cnm güzel
Afiyet olsun
Cnm listeye girebilmek için 2 cuma geçmesi gerekiyor yani 3. Cuma girebiliyorsun
19 unda başladın 24 ü 1. Cuma 3'ü 2. Cuma 10'uda 3. Cuma oluyor
Yani en erken 10 unda girebilirsin cnm
afiyet olsun cnm
Süpersin cnm gayet güzel
Küstüm ben sana
Hiç olmuş mu cnm bak tartıyada çok az kalmış
Yarın telafi sıfır kaçamak
Ekstra yarım saat spor cezan var cnm
Aksine o kıza iyi davran ,bi kişi kötüyse mutlaka senin iyiliğine ihtiyacı vardır.Buradan yazmıyım okuyanlar kulaklarımızı çınlatmasın konudışı diye :)Yok çok şükür iş değil bazı kendini bilmez küçük kızların tavırları ve gözümü kapattığımda o kızı döverken buluyorum kendimi aslında umrumda olmayan biri ama niye takıldı aklıma anlamıyorum
kizkurusu nerdesin arkadaşım dün de yoktun öğleden sonra herşey yolund mı arada cee de :)) valla gece yarısı bayağı bi sayfa geri gittim görmedim bugün yazdıysan görmemiş olabilirim öpüyorum
kizkurusu nerdesin arkadaşım dün de yoktun öğleden sonra herşey yolund mı arada cee de :)) valla gece yarısı bayağı bi sayfa geri gittim görmedim bugün yazdıysan görmemiş olabilirim öpüyorum
Nasıl sağlıklı ve mutlu isen, öyle olsun...Afiyet olsun :))Benim diyet arkadaşım, beni affet yapamıyorum yediklerimj yazsam ,,yazmiyayim.
Tatlım beni affet olur mu ben yapamıyorum, şuan psikolojik olarak hazır değilim sanırım
Herşeyi yemek istiyorum tam aksine normalde yedigimden de fazla yiyorum bu da neyin nesi
Dilerim sen istediğin kiloya ulaşırsın ve tum arkadaşlarım, aslında o kadar da kilom yok diye bir savunma bile geliştirdim
Sizi öpüyorum kızlar kendimi toparlayıp dönüşüm muhteşem olacak diye inanmak istiyorum
Neyse ama
Nasıl sağlıklı ve mutlu isen, öyle olsun...Afiyet olsun :))
Teşekkür ederim tatlişimbende tebrik ederim seni
günaydın ceylanımmGünaydın sevgili diyet kardeşlerim sabah oldu artık o şişko totolarinizi kaldırın ve bana iş yerinde nasıl spor yapabilirim onu öğretin bak yaa hala yatıyorlar kalkın kalkın
İki sene önce 97 kiloydum bende çok üzülüyodum hiç umudum yoktu. Şok diyetler yaptım bi ay İsveç diyeti su diyeti hurma diyeti aklına ne gelirse ama 9 kg bi ayda vermiştim. Sonra dedim ki bana düzgün bi program lazım böyle olmuycak dukan ı keşfettim onda da 4 ayda 24 kg verdim 62 kiloya indim sonra korumayı yapmadım iki senede 79'a çıktım ve burdayım inanıyorum başarıcamTamam canim sende çok kilo vermişsin sırrın ne peki nasıl verdin maceranın paylaşır mısın benimle moral motivasyon olsun bana bende 60 a düstugum günleri görebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?