Sabah
Uyuyakalmsm.yarim tost yiyebldm okdr.o da arkdsm verdi:))
Oglen
1 adet rosto
3kasik bulgur pilavi
Yagsiz salata
Aksam
Arkadaslarla disaridaydik.daha simdi geldik.
Tavuk külbasti yanina haslanmis sebzeler ve ayran
Su
2.5litre
inşallah sizi mahcup etmiyecezkaptanım3.takımın çıtır olma yolunda ilerleyecek kızları
Maşallahınız var ya çoğunuz bilinçli farkındalığı olan hanımlarsınıZ
Yeni üyeler de genelde ilk zamanlar düzene sokana kadar havada uçuşur kaçamaklsr
ama şurada gördüğüm menuler bilgiler beni çok mutlu etti
Laf olsun diye kesinlikle demiyorum ama sizlerden aldığım enerji yanıltmıyorsa beni
siz bu işi biliyor ve pes edicek kızlara benzemiyorsunuz..
çok heyecanlandım ben şimdi sizler listeye girince ilk 3 den inmeyiz gibi geliyor bana
Şimdiden teşekkür ederim kızlar 3.takımıda hep birlikte çok güzel işler çıkarıcaz çok kişiyi mezun edicez burdan
Sabahları uyanır uyanmaz akşamdan bir bardağa bir ceviz içi koyduğun suyu iç canım hem iştah kesiyor hem metabolizma çalıştırırYa kuzum.zaten başlarken tartilamadim bozuktu komşu dan istedim yokmuş 90 demiştim ama bugün tartildim böyle çıktı nasıl hızlı gidebilir bu yağlar
Bende işe yaramıştı ilk ay 3 kilo verdim ama sıkıldım sildim sonra ucu kaçtı orda yazınca insan yiyemiyorBen onu da denedim ama bilmiyorum hesap yanlış hesaplıyor bence diye silmiştim :)
Tamam canim.ilk defa duydum ama denicemSabahları uyanır uyanmaz akşamdan bir bardağa bir ceviz içi koyduğun suyu iç canım hem iştah kesiyor hem metabolizma çalıştırır
Hatta ben 500 ml şişeye atıyorum ki iki bardak su içmiş oluyorum uyanıncaTamam canim.ilk defa duydum ama denicem
Simdi atcam sabah mi iccem canimmHatta ben 500 ml şişeye atıyorum ki iki bardak su içmiş oluyorum uyanınca
Canım oda ağır gibi aslında biraz böyle devam edeyim kilo vermem durunca karataya başlayayım inşallah ama anlatsan iyi olur;(N Nurumcan94 . Canim karatay diyetine ne dersin ben 1 haftada 3 kilo verdim. Pazartesi tartılınca gördüm bakalim cuma ne kadar eksi çıkacak. Eger yapmak istersen anlatabilirim canim.
Evet evet geceden koyup kahvaltıya kadar içmelisinSimdi atcam sabah mi iccem canimm
Tamam canim sende çok kilo vermişsin sırrın ne peki nasıl verdin maceranın paylaşır mısın benimle moral motivasyon olsun bana bende 60 a düstugum günleri görebilecek miyimEvet evet geceden koyup kahvaltıya kadar içmelisin
tesekur edrız tatlı rüyalar tatlı yığınıyız barı rüyamızİyi geceler kızlar tatlı rüyalar yarın güzel bir gün olsun
Canim aslinda hepsi çok basitCanım oda ağır gibi aslında biraz böyle devam edeyim kilo vermem durunca karataya başlayayım inşallah ama anlatsan iyi olur;(
tesekur edrız tatlı rüyalar tatlı yığınıyız barı rüyamıztatlı olsun
Burda :))Uyumayan var mı
Burda :))
Kusurabakma lütfen görmemişim , Saraçoğlu nun önerdiği bir bitki çayı hazırlanışı için ıhlamur,altın otu ve kuşburnu gerekli,4bardak kaynayan suya bir tutam altın otu 2 tutam ıhlamur ve 10 tane kuşburnu atıp(kuşburnunu yararak veya keserek veya ezerek atın çekirdeklerinin suya karışması için) 7/8dk kaynamaya devam ettikten sonra altını kapatıp içiyorsunuz tadı gayet güzel çok fazla saatlerce bekletirseniz biraz acımaya başlıyorTilya kürü nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?