Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Uyuyakalmsm.yarim tost yiyebldm okdr.o da arkdsm verdi:))

Oglen
1 adet rosto
3kasik bulgur pilavi
Yagsiz salata

Aksam
Arkadaslarla disaridaydik.daha simdi geldik.
Tavuk külbasti yanina haslanmis sebzeler ve ayran

Su
2.5litre

Bana da fena gelmedi menün canım :)

inşallah sizi mahcup etmiyecezkaptanım

Bende menümü yazıp uyuyayım artık

Sabah 09:15
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
Yarım domates
3-4 dal maydanoz
1 bardak şekersiz çay

Saat 14:00
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 16:00
1 kupa sade nescafe

Saat 20:30
2 kepçe Antep yuvarlaması ama suyu ve nohutu fazla idi
2 yk pilav

1,5 litre su

45 dk yürüyüş
Ve 4 saat dükkanda koşuşturma hiç durmadan hatta kaldırdığım ürünler ağırlık yerine bile geçebilir :) çok yoruldum çok

Son düzenleme:
Ya kuzum.zaten başlarken tartilamadim bozuktu komşu dan istedim yokmuş 90 demiştim ama bugün tartildim böyle çıktı nasıl hızlı gidebilir bu yağlar
Sabahları uyanır uyanmaz akşamdan bir bardağa bir ceviz içi koyduğun suyu iç canım hem iştah kesiyor hem metabolizma çalıştırır

Ben onu da denedim ama bilmiyorum hesap yanlış hesaplıyor bence diye silmiştim :)
Bende işe yaramıştı ilk ay 3 kilo verdim ama sıkıldım sildim sonra ucu kaçtı orda yazınca insan yiyemiyor

N Nurumcan94 . Canim karatay diyetine ne dersin ben 1 haftada 3 kilo verdim. Pazartesi tartılınca gördüm bakalim cuma ne kadar eksi çıkacak. Eger yapmak istersen anlatabilirim canim.
Canım oda ağır gibi aslında biraz böyle devam edeyim kilo vermem durunca karataya başlayayım inşallah ama anlatsan iyi olur;(

Canım oda ağır gibi aslında biraz böyle devam edeyim kilo vermem durunca karataya başlayayım inşallah ama anlatsan iyi olur;(
Canim aslinda hepsi çok basit
Ekmek
Unlu gida
Makarna
Yemekler ya zeytin yagı ( dogal) yada tereyagla yapilacak.
Pirinç ve light bile olsa paketli gıda yok. Aslında light birşey yemek yok. Bu gıdaların
Öğünlerin arasında 5, 6 saat olacak ki leptin hormonu devreye girip yağları yaksın.
Mesela örnek bir menü
Sabah
2 yumurta ( olmazsa olmaz istedigin çeşit yapabilirsin ister haşlama ister tereyağda ister pastırmalı ama çok katı pişmemek şartıyla)
Avuçiçi kadar peynir
10 tane zeytin
Yeşillik, domates, salatalık istediğin ladar yiyebilirsin.
Öğlen yemeyi
Sebze yada et yada balık yada tavuk istediğini yiyebilirsin.
Salata ,Yoğurt sinirsız
Akşamda aynı öğlen gibi
İstediğin bir yemek
Salata
Yogurt
Aralarda ayran ve süt ve su istedigin kadar içebilirsin.
Bende eskiden 3 ana 3 ara öğün olarak beslenirdim ve daha sofrayı toplamadan acıkırdım ama şimdi rahatım açlık hissetmiyorum. Yani özeltle bu sormak istedigin varsa seve seve cevaplarım canim.

Tilya kürü nedir?
Kusurabakma lütfen görmemişim , Saraçoğlu nun önerdiği bir bitki çayı hazırlanışı için ıhlamur,altın otu ve kuşburnu gerekli,4bardak kaynayan suya bir tutam altın otu 2 tutam ıhlamur ve 10 tane kuşburnu atıp(kuşburnunu yararak veya keserek veya ezerek atın çekirdeklerinin suya karışması için) 7/8dk kaynamaya devam ettikten sonra altını kapatıp içiyorsunuz tadı gayet güzel çok fazla saatlerce bekletirseniz biraz acımaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…