canım arkadaşım biz burda yeri geliyor sıkıntılarımızı yerı gelıyor mutluluklarımız paylaşıyoruz ve bunun sonucu çok güzel dostluklar kaazanıyoruzAksine o kıza iyi davran ,bi kişi kötüyse mutlaka senin iyiliğine ihtiyacı vardır.Buradan yazmıyım okuyanlar kulaklarımızı çınlatmasın konudışı diye :)
Haftasonu dinlenmek nsl oluyor. Cumartesi evi temizliyorm.camasirlar fln asiyorm. Ama oglen 2yi buluo bunlar.sonra dus alip tam oturacakken.esim geliyor eve. Diyo ki gezsek mi:) iyi diyirm.hazirlan fln cikiyoruz.donunce spora iniyorm.pazar oluyor.kahvalti yap utuleri ayarla.haftanin yemek planini ayarla yemekleri yap. Hadi gezelim.disari cik.dön spor yap dus al. Ben pert ben iptal:)):)kıyamam haftasonu gelıyor dinlenirsin.inşallah galiba sanırsım
kesinlikle başarıHahaha:))) tamam aksam eve gidince yaparm yine.spor kactgm bsy degil ztn.yapiyormda. ama bence basari yani:))
Yarin tarti var ama ben yinede 7.30da baslasam spora. 30Dk yuruyus 15 dk eliptik yapsam nsl olur.odem durumu olr mu
Aksine o kıza iyi davran ,bi kişi kötüyse mutlaka senin iyiliğine ihtiyacı vardır.Buradan yazmıyım okuyanlar kulaklarımızı çınlatmasın konudışı diye :)
İyi dedin valla ama bugün çok mantar çekti canım olmas yarın da okul kahvaltısı var ben cumartesi saf protein yapayım en iyisidukanla iyi vermişsin vallakız ovakit perşembeleri protein günü yapsana iyi gelilirse
Günaydın sevgili diyet kardeşlerim sabah oldu artık o şişko totolarinizi kaldırın ve bana iş yerinde nasıl spor yapabilirim onu öğretin bak yaa hala yatıyorlar kalkın kalkın
Gunaydin kizlar
Allahimmmm cok uykum var:))
Calisan kadin guclu kadin fln degildir.daima yorgun kadindiri yasiyorum bugun:))
nazooya ben hep öyle düşünürüm pozitif adamımdır ,kendimede bayılırım nasıl tatlıyım nasıl bir gürsen :)) o yüzden herşeyin en iyisi layıkımdır:))
İyi dedin valla ama bugün çok mantar çekti canım olmas yarın da okul kahvaltısı var ben cumartesi saf protein yapayım en iyisi
Gunaydin canlar. Dun yatmadan leslie ile 1 mil yuruyeyim dedim. Gece 12 de. Tabi gunun son enerjisini gec saatte kullandim. Bir basim dondu bir mide bulantisi anlatamam. 14.dkda bayilacaktim. Girip foruma bile yazamadim. Hemen yattim uyudum.
mantar vegan proteinidir canım. gönül rahatlığı ile yiyebilirsin :)
geçmiş olsun canım tansiyonunmu düştü acabaGunaydin canlar. Dun yatmadan leslie ile 1 mil yuruyeyim dedim. Gece 12 de. Tabi gunun son enerjisini gec saatte kullandim. Bir basim dondu bir mide bulantisi anlatamam. 14.dkda bayilacaktim. Girip foruma bile yazamadim. Hemen yattim uyudum.
mantar canım çekti şimdi, pazarda 7liraydı kıyıp parama alamadım 6lira olsun alıcam haftaya:)mantar vegan proteinidir canım. gönül rahatlığı ile yiyebilirsin :)
Evet muhtemelen oyle oldu. Bir daha o kadar gec saate birakmayacagim. Ama yapmadan yatmak istememistim. Yorgundum. Yemek yiyeli 5 saat olmustu. Uzerine de spor yapinca sanirim halsiz dustumgeçmiş olsun canım tansiyonunmu düştü acaba
zerom durumlar nasıl nediyo tartı sanaGünaydınnn kızlar yarın tartı günü hadi bakalım bugün 0 kaçamk olsunn yarın çok güzel rakamlar görelim :)
canım benim bu EMEĞİNİN karşılığını alırsın inşallah yarınEvet muhtemelen oyle oldu. Bir daha o kadar gec saate birakmayacagim. Ama yapmadan yatmak istememistim. Yorgundum. Yemek yiyeli 5 saat olmustu. Uzerine de spor yapinca sanirim halsiz dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?