Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aksine o kıza iyi davran ,bi kişi kötüyse mutlaka senin iyiliğine ihtiyacı vardır.Buradan yazmıyım okuyanlar kulaklarımızı çınlatmasın konudışı diye :)
canım arkadaşım biz burda yeri geliyor sıkıntılarımızı yerı gelıyor mutluluklarımız paylaşıyoruz ve bunun sonucu çok güzel dostluklar kaazanıyoruz sadece diyetten konuşalacak diye düşünme ,hem sen değişik bişeysin senin kızlarave bana katıcağın çok şey oldugunu duşunuyorum

:)kıyamam haftasonu gelıyor dinlenirsin .inşallah galiba sanırsım
Haftasonu dinlenmek nsl oluyor. Cumartesi evi temizliyorm.camasirlar fln asiyorm. Ama oglen 2yi buluo bunlar.sonra dus alip tam oturacakken.esim geliyor eve. Diyo ki gezsek mi:) iyi diyirm.hazirlan fln cikiyoruz.donunce spora iniyorm.pazar oluyor.kahvalti yap utuleri ayarla.haftanin yemek planini ayarla yemekleri yap. Hadi gezelim.disari cik.dön spor yap dus al. Ben pert ben iptal:))

Hahaha:))) tamam aksam eve gidince yaparm yine.spor kactgm bsy degil ztn.yapiyormda. ama bence basari yani:))
Yarin tarti var ama ben yinede 7.30da baslasam spora. 30Dk yuruyus 15 dk eliptik yapsam nsl olur.odem durumu olr mu
kesinlikle başarı evde olupda üşenip yapmıyan hatunlar varken heledecanım daha lıstede degılken denemıs olursun bakalım odem yapıcakmı bence yap sporunu yarın görelim sonucu

dukanla iyi vermişsin valla kız ovakit perşembeleri protein günü yapsana iyi gelilirse
İyi dedin valla ama bugün çok mantar çekti canım olmas yarın da okul kahvaltısı var ben cumartesi saf protein yapayım en iyisi

Günaydın sevgili diyet kardeşlerim sabah oldu artık o şişko totolarinizi kaldırın ve bana iş yerinde nasıl spor yapabilirim onu öğretin bak yaa hala yatıyorlar kalkın kalkın

Hemen söylüyorum canımcım oturarak çalışan birisi olarak :)

Oturduğum yerde kalçalarımı sıkıp bırakıyorum ama acıyana kadar sıkılaşmaya çok faydalı
Göbeğimi çekip bırakıyorum yine aynı acıyana kadar hem küçüklmesine sebep oluyor yarım mekik gibi bişey yapınca fark edersin
Sonra masada iş çok olmayınca sandalyemde ayağa kalkıp sağa sola doğru eğilip yan hareketleri yapıyorum eritiyorum :)
Ve son olarak sıkılınca kalkıp tur atıyorum dükkan içinde :)

Son düzenleme:
İlk gün ne güzel iki kg vermiştim dün 500 gr artı bugün ise sabit off ben biraz hareket edeyim en iysi yat yat nereye kadar

Gunaydin kizlar
Allahimmmm cok uykum var:))
Calisan kadin guclu kadin fln degildir.daima yorgun kadindiri yasiyorum bugun:))

Kesinlikle öyle canım ama ben bir garibim

Dün çok yoruldum aşırı derecede hemde gece çok uykum vardı sonra kaçtı yatamadım bir de uykusuzum ama şu an kendimi çok dinç hissediyorum

nazooya ben hep öyle düşünürüm pozitif adamımdır ,kendimede bayılırım nasıl tatlıyım nasıl bir gürsen :)) o yüzden herşeyin en iyisi layıkımdır:))

Hahaha sabah sabah nasıl güldürdün kız beni Rabbim de seni güldürsün :)

Gunaydin canlar. Dun yatmadan leslie ile 1 mil yuruyeyim dedim. Gece 12 de. Tabi gunun son enerjisini gec saatte kullandim. Bir basim dondu bir mide bulantisi anlatamam. 14.dkda bayilacaktim. Girip foruma bile yazamadim. Hemen yattim uyudum.

Gunaydin canlar. Dun yatmadan leslie ile 1 mil yuruyeyim dedim. Gece 12 de. Tabi gunun son enerjisini gec saatte kullandim. Bir basim dondu bir mide bulantisi anlatamam. 14.dkda bayilacaktim. Girip foruma bile yazamadim. Hemen yattim uyudum.

Aman cnm dikkat et

geçmiş olsun canım tansiyonunmu düştü acaba

Evet muhtemelen oyle oldu. Bir daha o kadar gec saate birakmayacagim. Ama yapmadan yatmak istememistim. Yorgundum. Yemek yiyeli 5 saat olmustu. Uzerine de spor yapinca sanirim halsiz dustum
canım benim bu EMEĞİNİN karşılığını alırsın inşallah yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…