aynen cnm yaGunaydin kizlar
Allahimmmm cok uykum var:))
Calisan kadin guclu kadin fln degildir.daima yorgun kadindiri yasiyorum bugun:))
ohhh maşallah sanaGünaydın güzel hatunlar
Bugün çok dikkat etmeye çalışıcam. Öğle yemeğimi bile hazırladım şimdiden(dün gece ekmek makinesinde yulaf kepekli ve unlu ekmek yaptım. 12'ye6 toplam 18 kaşıktan yaptım yani az un var
Arasına bi dilim kaşar koyup tost yaptım. Çocukların beslenme için tost yaparken çok canım çekti bi parça kırıldı elimde kaldı minicik alışkanlık ağzıma giderken durdurdum duuur dedim çocuğun ağzına tıkıştırdım gittim elimi yıkadım
İkindiye de mantarı yapıcam evde lesli yapmaya çalışcam bugün belim iyi çok şükür bakalım noolcak
Yok doktor ne egzersiz ne iş olursa olsun hafif ağrı bile yapsa bırakıcaksın dedi ondan temkinliyim 10 dakkadan fazla ütü yapamıyom ayakta çok kalamıyom ya durmadan yürüycem yada yatıcam bugün eşim emar sonucunu göstermeye gitçek sporları sordurcam bidaha geçen sene yasak demişti şimdi ne diycek bakalımohhh maşallah sana
cnm çok zorlama olurmu unutma sağlığın herseyden önemli
Günaydın canım:)burdayım nasılsın
anladım cnm benimde aynı çıkma imkanım yoksahgull bebisim bizim öğle arası yok terasta yemek yiyoruz sonra inip ise devam ediyoruz dışarı çıkıp ta yürüme imkanım yok sadece akşam çıkışta eve yürüyerek gidiyorum oda 6 durak mesafe
Aynen.aksam evde 7de oluyoruz.ondan snra spor fln yptgm icin kendime madalya takicam:))aynen cnm ya
hele bu istanbulda çalışmak
iş gelmeden yoruluyorum yolda
TARTILDINMI DEMET DURUMLAR NEDİRBu hafta hergün evden hazırladım yemegimi.ısrarla hazır yemiyorum bakalım
Günaydın güzel hatunlar
Bugün çok dikkat etmeye çalışıcam. Öğle yemeğimi bile hazırladım şimdiden(dün gece ekmek makinesinde yulaf kepekli ve unlu ekmek yaptım. 12'ye6 toplam 18 kaşıktan yaptım yani az un var
Arasına bi dilim kaşar koyup tost yaptım. Çocukların beslenme için tost yaparken çok canım çekti bi parça kırıldı elimde kaldı minicik alışkanlık ağzıma giderken durdurdum duuur dedim çocuğun ağzına tıkıştırdım gittim elimi yıkadım
İkindiye de mantarı yapıcam evde lesli yapmaya çalışcam bugün belim iyi çok şükür bakalım noolcak
sen yap sprunu madalyayı ben takarım sana sözAynen.aksam evde 7de oluyoruz.ondan snra spor fln yptgm icin kendime madalya takicam:))
:)kıyamam haftasonu gelıyor dinlenirsinGunaydin kizlar
Allahimmmm cok uykum var:))
Calisan kadin guclu kadin fln degildir.daima yorgun kadindiri yasiyorum bugun:))
dukanla iyi vermişsin vallaİki sene önce 97 kiloydum bende çok üzülüyodum hiç umudum yoktu. Şok diyetler yaptım bi ay İsveç diyeti su diyeti hurma diyeti aklına ne gelirse ama 9 kg bi ayda vermiştim. Sonra dedim ki bana düzgün bi program lazım böyle olmuycak dukan ı keşfettim onda da 4 ayda 24 kg verdim 62 kiloya indim sonra korumayı yapmadım iki senede 79'a çıktım ve burdayım inanıyorum başarıcam
nazooya ben hep öyle düşünürüm pozitif adamımdır ,kendimede bayılırım nasıl tatlıyım nasıl bir gürsen :)) o yüzden herşeyin en iyisi layıkımdır:))Endişeler.... hasta ediyor insanı... geleceğini değiştirebileceğine inan :)) ne istersen olacğına da inan :)) herşeyin en güzeline layık olduğuna da inan :)) çok sevildiğine değere layık olduğuna da inan :))
canım sen hazır değilsen sayfalarca dıl döksem ne faydaBenim diyet arkadaşım, beni affet yapamıyorum yediklerimj yazsam ,,yazmiyayim.
Tatlım beni affet olur mu ben yapamıyorum, şuan psikolojik olarak hazır değilim sanırım
Herşeyi yemek istiyorum tam aksine normalde yedigimden de fazla yiyorum bu da neyin nesi
Dilerim sen istediğin kiloya ulaşırsın ve tum arkadaşlarım, aslında o kadar da kilom yok diye bir savunma bile geliştirdim
Sizi öpüyorum kızlar kendimi toparlayıp dönüşüm muhteşem olacak diye inanmak istiyorum
Neyse ama
Hahaha:))) tamam aksam eve gidince yaparm yine.spor kactgm bsy degil ztn.yapiyormda. ama bence basari yani:))sen yap sprunu madalyayı ben takarım sana söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?