Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın güzel hatunlar

Bugün çok dikkat etmeye çalışıcam. Öğle yemeğimi bile hazırladım şimdiden(dün gece ekmek makinesinde yulaf kepekli ve unlu ekmek yaptım. 12'ye6 toplam 18 kaşıktan yaptım yani az un var
Arasına bi dilim kaşar koyup tost yaptım. Çocukların beslenme için tost yaparken çok canım çekti bi parça kırıldı elimde kaldı minicik alışkanlık ağzıma giderken durdurdum duuur dedim çocuğun ağzına tıkıştırdım gittim elimi yıkadım
İkindiye de mantarı yapıcam evde lesli yapmaya çalışcam bugün belim iyi çok şükür bakalım noolcak

ohhh maşallah sana

cnm çok zorlama olurmu unutma sağlığın herseyden önemli

ohhh maşallah sana

cnm çok zorlama olurmu unutma sağlığın herseyden önemli
Yok doktor ne egzersiz ne iş olursa olsun hafif ağrı bile yapsa bırakıcaksın dedi ondan temkinliyim 10 dakkadan fazla ütü yapamıyom ayakta çok kalamıyom ya durmadan yürüycem yada yatıcam bugün eşim emar sonucunu göstermeye gitçek sporları sordurcam bidaha geçen sene yasak demişti şimdi ne diycek bakalım

sahgull bebisim bizim öğle arası yok terasta yemek yiyoruz sonra inip ise devam ediyoruz dışarı çıkıp ta yürüme imkanım yok sadece akşam çıkışta eve yürüyerek gidiyorum oda 6 durak mesafe

anladım cnm benimde aynı çıkma imkanım yok
olsun havalar iyi oluyor yuruyerek gider gelirsin
evde leslie falan yapmaya çalış akşamları

GÜNAYDINNNNNLARR GENÇLERR

BİR TARTI GUNUNE DAHA YAKLAŞTIK ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMA GÜNÜ BUGUN

O KARBONHİDRAT BOL SU BUL PRTOTEİN ,SPOR YAPMAYABILIRIZ YADA ERKEN SAATTE YAPABİLİRİZKİ SABAHA ÖDEM OLUŞMASIN TARTIYA YANSIYIP CAN SIKMASIN

DİYETDAŞLARIM HEM BU HAFTADİ HEDEFLEDİĞİM RAKAMI YAKALMAK HEMDE SİZE FKİR OLSUN DİYE SAF PROTEİN DETOKSU YAPIYORUM YEDIKLERIMI FOTOLARLA PAYLAŞIRIM BUGUN

SABAH TARTILDIM 65 HEDEF YARIN İÇİN 64.5

bugun ektıgımıız yarın biçicez inşalllah

dukanla iyi vermişsin valla kız ovakit perşembeleri protein günü yapsana iyi gelilirse

nazooya ben hep öyle düşünürüm pozitif adamımdır ,kendimede bayılırım nasıl tatlıyım nasıl bir gürsen :)) o yüzden herşeyin en iyisi layıkımdır:))

canım sen hazır değilsen sayfalarca dıl döksem ne fayda gerçekten istediğin zaman zayıflamayı ve kararlı oldugun zaman bekleriz arkadaşım

sen yap sprunu madalyayı ben takarım sana söz
Hahaha:))) tamam aksam eve gidince yaparm yine.spor kactgm bsy degil ztn.yapiyormda. ama bence basari yani:))
Yarin tarti var ama ben yinede 7.30da baslasam spora. 30Dk yuruyus 15 dk eliptik yapsam nsl olur.odem durumu olr mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…